Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Πρόκειται για την υλοποίηση μιας απόφασης - συζήτησης, που γίνεται τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο μεταξύ ΔΟ και ιδρυτή. Λίγο οι διάφορες υποχρεώσεις, λίγο ο περιορισμένος χρόνος γενικώς, καθυστέρησαν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει προ πολλού. Πρόκειται για ένα μέλος που βρίσκεται στο site από την πρώτη στιγμή που αυτό φτιάχτηκε, έναν από τους παλαιότερους συντονιστές, έναν άνθρωπο του audio/video χώρου. Είναι τιμή μου να τον θεωρώ φίλο μου αλλά αυτό ίσως είναι και το μόνο του μειονέκτημα, τουλάχιστον ζυγίζοντας τα κριτήρια που προσωπικά με ώθησαν να τον προτείνω στην ομάδα εξ αρχής. Η πραγματικότητα είναι πως έχει δώσει πολλάκις εξετάσεις ευθυκρισίας και αντικειμενικότητας, τόσο σε εύκολες όσο και σε δύσκολες καταστάσεις, ενώ η ανιδιοτελής αγάπη του γι αυτόν τον χώρο είναι περισσότερο από προφανής στον καθένα.
Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω τον Νίκο Αρβανιτάκη στην διαχειριστική ομάδα του AVSite. Η ΔΟ του site λοιπόν είναι πλέον τριμελής, κάτι που προσφέρει κυρίως μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και αποτελεσματικότητα στα θέματα που προκύπτουν.
Νικόλα, το μόνο που σου εύχομαι είναι ελαφρώς δυνατότερο στομάχι. Τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως τα ζεις καθημερινά.
Καλή μας συνέχεια!
...
Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω τον Νίκο Αρβανιτάκη στην διαχειριστική ομάδα του AVSite. Η ΔΟ του site λοιπόν είναι πλέον τριμελής, κάτι που προσφέρει κυρίως μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και αποτελεσματικότητα στα θέματα που προκύπτουν.
Νικόλα, το μόνο που σου εύχομαι είναι ελαφρώς δυνατότερο στομάχι. Τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως τα ζεις καθημερινά.
Καλή μας συνέχεια!
...