ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Σημερα θα αλλαξουμε λιγο τα πραγματα.
Τι θα λεγατε να κανω εγω μια ερωτηση και να απαντησετε εσεις?
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
"Αξιζει να προχωρησω σε αγορα βιντεοπροβολεα σημερα , δεδομεμενης της εμφανισης των πανελ 1920χ1080?
Εαν το budget προς διαθεση ειναι 2-3000€ τι προτεινετε?
Να παρω βιντεοπροβολεα αυτης της αξιας σημερα και να περιμενω να πεσουν οι τιμες σε αυτο το υψος σε 2-3 χρονια , η μηπως να περιμενω πως θα υπαρχει πτωση τιμων πιο συντομα και να ματαιωσω προσωρινα την αγορα?
Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?
Θαρρω πως μετα απο τοσα χρονια απαντησεων θα με τιμησετε και εσεις με τις δικες σας
Τι θα λεγατε να κανω εγω μια ερωτηση και να απαντησετε εσεις?
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
"Αξιζει να προχωρησω σε αγορα βιντεοπροβολεα σημερα , δεδομεμενης της εμφανισης των πανελ 1920χ1080?
Εαν το budget προς διαθεση ειναι 2-3000€ τι προτεινετε?
Να παρω βιντεοπροβολεα αυτης της αξιας σημερα και να περιμενω να πεσουν οι τιμες σε αυτο το υψος σε 2-3 χρονια , η μηπως να περιμενω πως θα υπαρχει πτωση τιμων πιο συντομα και να ματαιωσω προσωρινα την αγορα?
Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?
Θαρρω πως μετα απο τοσα χρονια απαντησεων θα με τιμησετε και εσεις με τις δικες σας

τι το ψαχνεις... Ακομα και το καλυτερο μηχανακι να παρουμε στα 1080 θα φλερταρουμε με τα 16000χ9000 που θα εχουν βγει ασχετως αν στην 100αρα οθονη μας δεν θα υπαρχουν πρακτικα διαφορες...Μηπως πρεπει να αρχισουμε να την ψαχνουμε και στις μυρωδιες? (popcorn, πατατακια, κτλ.)...Γ..αμω την τρελα μας γ..αμω...Δεν την γλυτωνω την επισκεψη στον ψυχολογο...