Η εκδίκηση του μηχανάκια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα θα μου απαντήσει κάποιος στο εξής:
- Γιατί ο χαϊφιντελίστας πάντα προσπαθούσε να καλυφθεί πίσω από το πέπλο της μουσικοφιλίας, ουσιαστικά ενός ανεξάρτητου (από το hi fi) χαρακτηριστικού? Τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό?

...

Reaction score
13
- Γιατί ο χαϊφιντελίστας πάντα προσπαθούσε να καλυφθεί πίσω από το πέπλο της μουσικοφιλίας, ουσιαστικά ενός ανεξάρτητου (από το hi fi) χαρακτηριστικού? Τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό?

...

Σκεψου να τα εχεις και τα δυο.
Εκει να δεις βασανα.
Και υπαρχει και τριτο.
Μουσικοφιλος-μηχανακιας-αυτοκινητοβιος/μηχανοβιος.
Και το χρημα επιπτε ραι θρου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Φτου, φάε τη γλώσσα σου... (Εδώ μιλάει για πολιτικό πολιτισμό ακόμα και η ακροδεξιά πλευρά της ΝΔ)...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Εδώ που τα λέμε όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ όλο και κάτι καλό έχει από γυναίκες. Τα περισσότερα φασόλια τα μαζεύει το ΚΚΕ...

L

logo

Guest

...
Το κανουν γιατι προσπαθουν να πεισουν εαυτον και αλληλους-που συχνα τους την πεφτουν και οχι αδικα-οτι η μηχανομανια εχει ιερο σκοπο.Προσπαθουν μανιωδως να πεισουν τον κοσμο οτι η μουσικοφιλια ειναι η κινητηριος δυναμη πισω απο τις αγορες τους.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν μηχανακηδες που ειναι και μουσικοφιλοι.Παντως δεν ειναι κακο να ασχολεισαι με την τεχνολογια στον ηχο,δηλαδη να εισαι μηχανακιας,αρκει να ξερεις πραγματικα τι κανεις,δηλαδη να εισαι χομπιστας.Το λεω γιατι πολλοι θελουν να λεγονται χομπιστες αλλα δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα.Μονο να αγοραζουν ξερουν.Αυτο ειναι στην πραγματικοτητα το χομπι τους.Καλως σας βρηκα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παντως δεν ειναι κακο να ασχολεισαι με την τεχνολογια στον ηχο,δηλαδη να εισαι μηχανακιας,αρκει να ξερεις πραγματικα τι κανεις,δηλαδη να εισαι χομπιστας.
Α γειά σου, κι εγώ αυτό λέω. Τι τα θες βρε άνθρωπε και μπλέκεις με την κλασική και τις όπερες? Άστο, να πάει. Αφού εσύ τα μηχανάκια γουστάρεις, τις γυαλιστερές ηχειάρες σου, τις λαμπίτσες σου, τα ανακόντα που πήρες για καλώδια. :happy_9:

Να τα ακούς, να τα ξεσκονίζεις, να τα βγάζεις καμιά φωτογραφία, να τα δείχνεις στα φιλαράκια όταν έρχονται σπίτι, να πετάς καμιά εξυπνάδα στα φόρα... Είναι ανάγκη να βάλεις Verdi στο τσεντέ, για ποιό λόγο? Αφού σε βλέπω βρε, τυραννιέσαι. Δεν είναι για σένα αυτά, ξεκόλλα επιτέλους. Κι αν σε ρωτήσει κανείς τι μουσική ακούς, πες του την αλήθεια, πες αυτό που γουστάρεις και παράτα τον Rostropovich στους μουσικόφιλους. Άμα σου 'ρθει σε κάποια φάση προχώρα δε λέω. Αλλά τελικά, σιγά μωρέ μη τους δώσεις λογαριασμό τι δίσκους θα βάζεις στο πανάκριβο πικάπ σου. Σαν πολύ αέρα δεν πήρανε? ;-)

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Η εκδίκηση του μηχανάκια...

Τώρα, χωρίς πλάκα, μήπως έχει κανείς την "Επιθυμία" του Γιώργου Πιλάλα, να κάνω ένα backup; Άντε θα του ανταποδώσω με ένα backup του Γιάννη Καραμπεσίνη, (με Διονυσίου, Γαβαλά, Γιώτα Λίδια κι έτσι)...
Αν δεν το έχω δανείσει, το έχω..
Αν πρόκειται (δεν χρειάζεται) να το ανταποδώσεις, πρέπει να βρεις κάτι ανάλογο :happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εγώ είμαι Ντιτζιταλοφρίκουλας-TechFreak-Ξερόλας-ΠολύΝέοςΑκόμα-Αυθάδης-Είρωνας κ.α.

Θα δεχόμουν και το "μηχανάκιας" αλλά δεν αντέχει άλλες ταμπέλες αυτός ο λαιμός! :mrgreen:

Reaction score
0
- Γιατί ο χαϊφιντελίστας πάντα προσπαθούσε να καλυφθεί πίσω από το πέπλο της μουσικοφιλίας, ουσιαστικά ενός ανεξάρτητου (από το hi fi) χαρακτηριστικού? Τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό?...
Για να εξηλεωθεί που είναι ηχοσαδιστής και μηχανο-μαζόχα.

Για τον ίδιο λόγο που επινοήθηκε ο όρος "πολιτικός πολιτισμός".
Προτείνω νέο σλόγκαν: "Ντόσε μου μηχάνημα και μπάρε ντι μπζυχή μω"

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members