Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Απάντηση: Η εκδίκηση του μηχανάκια...
HMIθεος ΗΜΙθεος!!!
HMIθεος ΗΜΙθεος!!!
Τώρα θα μου απαντήσει κάποιος στο εξής:
- Γιατί ο χαϊφιντελίστας πάντα προσπαθούσε να καλυφθεί πίσω από το πέπλο της μουσικοφιλίας, ουσιαστικά ενός ανεξάρτητου (από το hi fi) χαρακτηριστικού? Τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό?
...
Το χω καταλαβει πως φλερταρεις προς ΣΥΡΙΖΑ μερια...Για τον ίδιο λόγο που επινοήθηκε ο όρος "πολιτικός πολιτισμός".
Το κανουν γιατι προσπαθουν να πεισουν εαυτον και αλληλους-που συχνα τους την πεφτουν και οχι αδικα-οτι η μηχανομανια εχει ιερο σκοπο.Προσπαθουν μανιωδως να πεισουν τον κοσμο οτι η μουσικοφιλια ειναι η κινητηριος δυναμη πισω απο τις αγορες τους.Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν μηχανακηδες που ειναι και μουσικοφιλοι.Παντως δεν ειναι κακο να ασχολεισαι με την τεχνολογια στον ηχο,δηλαδη να εισαι μηχανακιας,αρκει να ξερεις πραγματικα τι κανεις,δηλαδη να εισαι χομπιστας.Το λεω γιατι πολλοι θελουν να λεγονται χομπιστες αλλα δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα.Μονο να αγοραζουν ξερουν.Αυτο ειναι στην πραγματικοτητα το χομπι τους.Καλως σας βρηκαΤώρα θα μου απαντήσει κάποιος στο εξής:
- Γιατί ο χαϊφιντελίστας πάντα προσπαθούσε να καλυφθεί πίσω από το πέπλο της μουσικοφιλίας, ουσιαστικά ενός ανεξάρτητου (από το hi fi) χαρακτηριστικού? Τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό?
...
Α γειά σου, κι εγώ αυτό λέω. Τι τα θες βρε άνθρωπε και μπλέκεις με την κλασική και τις όπερες? Άστο, να πάει. Αφού εσύ τα μηχανάκια γουστάρεις, τις γυαλιστερές ηχειάρες σου, τις λαμπίτσες σου, τα ανακόντα που πήρες για καλώδια. :happy_9:Παντως δεν ειναι κακο να ασχολεισαι με την τεχνολογια στον ηχο,δηλαδη να εισαι μηχανακιας,αρκει να ξερεις πραγματικα τι κανεις,δηλαδη να εισαι χομπιστας.
Αν δεν το έχω δανείσει, το έχω..Τώρα, χωρίς πλάκα, μήπως έχει κανείς την "Επιθυμία" του Γιώργου Πιλάλα, να κάνω ένα backup; Άντε θα του ανταποδώσω με ένα backup του Γιάννη Καραμπεσίνη, (με Διονυσίου, Γαβαλά, Γιώτα Λίδια κι έτσι)...
Για να εξηλεωθεί που είναι ηχοσαδιστής και μηχανο-μαζόχα.Τώρα θα μου απαντήσει κάποιος στο εξής:
- Γιατί ο χαϊφιντελίστας πάντα προσπαθούσε να καλυφθεί πίσω από το πέπλο της μουσικοφιλίας, ουσιαστικά ενός ανεξάρτητου (από το hi fi) χαρακτηριστικού? Τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό?...
Προτείνω νέο σλόγκαν: "Ντόσε μου μηχάνημα και μπάρε ντι μπζυχή μω"Για τον ίδιο λόγο που επινοήθηκε ο όρος "πολιτικός πολιτισμός".
:cool_11::cool_11:Προτείνω νέο σλόγκαν: "Ντόσε μου μηχάνημα και μπάρε ντι μπζυχή μω"