Η επόμενη μέρα της επόμενης μέρας

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.084
Φίλοι μου καλοί και μισητοί εχθροί μου και δύσμοιρο πόπολο...

Όλοι μαζί και μονιαζμένοι σα μια γροθιά, έφθασε η ώρα να δώσουμε μια νέα ώθηση στο αγαπημένο μας σάιτ, να αποκτήσει η ζωή μας νέο ενδιαφέρον, να δώσουμε σάρκα και οστά στις Υψηλές Αξίες του Ουμανισμού. Όπως πάρα πολλοί από σας έχετε παρατηρήσει, σ' αυτό εδώ το θέμα έχει συμπυκνωθεί τόση Υψηλή Νοημοσύνη, τόσον βαθυστόχαστοι ποgλιτικιαί αναλύσεις - βαθυστόχαστοι, λέγω, συμμετέχουν δε σ' αυτό βαθέως στοχαστικοί πολιτικοί αναλυτές και προσωπικότητες δυσθεωρήτου κύρους, ώστε θα ήτο πραγματικώς ασυγχώρητον, να αφήσουμε αυτό το θέμα στην τύχη του. Θεωρώ, λοιπόν, υψίστην υποχρέωσιν από μέρους μου, να θέσω επί τάπητος το θέμα αλλαγής του τίτλου του, ώστε αυτόν τούτον το θέμα, λέγω, να αποκτήσει νέα πνοή και ως λαμπερός φάρος να μας δείχνει πόσο έχει αποκλίνει ο εσφαλμένος αμαρτωλός βίος μας από τον ορθό δρόμο.

Δεδομένου δε πως είμαι άνθρωπος μάλλον δημοκρατικός -ενίοτε δε και δημιοκρατικός, λέγω- σας καλώ να ψηφίσετε το νέο τίτλο του θέματος. Ως εναρκτήριο λάκτισμα αυτού του υψίστου Εθνικής σημασίας εγχειρήματος, παραθέτω έναν ενδεικτικό αλλ' όχι αποκλειστικό κατάλογο τίτλων, ώστε, είτε να ψηφίσετε, είτε να προτείνετε σεις κάποιον άλλον.

1. Για όλα φταίει ο Manos58 - αυτόοοοοοος, αυτόοοοοοος!
2. Οι γαμπροί της ευτυχίας.
3. Ο Αλή-Xfader και οι σαράντα κουτσομπόλες.
4. Καλή μίζα, κακή μίζα.
5. Τώρα που χάσαμε τις εκλογές, ποιος την ακούει την πεθερά μου.
6. Οι γαμπροί της δυστυχίας.
7. Κόγια γ@μ13σαι.
8. Κακή μίζα, καλή μίζα.
9. Ο κοπετός του δεξιοσοσιαλκεντροκουκουεσικέ τόξου.
10. Να μην κρυώσει η πατάτα στα χέρια τους, θα με σκίσει η γυναίκα μου!
11. Για όλα φταίει ο Ιδρυτής.
12. Ροκάδες - Καρεκλάδες, σημειώσατε 2.
13. Φρόνιμα γιατί θα αμολήσω τον Ζαπ.
13. (Άλλος τίτλος - παρακαλώ προτείνετε).

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729
13. Αν υποψιαστώ ότι τελικά ήταν καλύτερη η προηγούμενη μέρα, θα πεθάαααααααααανω.
13a. #πρώτη_και_τελευταία_φορά_αριστερά
13b. Όχι άλλα hashtags
13c. Η Ζωή της άλλης
13d. Ο καθένας το Μακρή του και το κοντό του

Last edited:

Reaction score
27.184
69.ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ...
69Α.ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ....
69Β.ΙΤΙΑ-ΙΤΙΑ.....
69Γ.ΕΝΑΣ ΑΗΤΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ.....
69Δ.ΤΟΥ ΑΗΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ.....:D
69Ε.Ο ΑΗΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΕΤΟΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΕΘΝΟΛΑΙΚΟΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...:o:dance2::gamer::lolsign::headbang:

Reaction score
188
13. δινουμε αλλοθι στο σκανδαλωδες παρελθον παρεα με τον αμπανιαριστο παντογνωστη χορταρεα :drinks:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas