Η κάμερες με SD κάρτες γράφουν αρχεία μέχρι 1,8 GB;;;!!!!

Reaction score
0
Αγαπητοί γνώστες SOS!!!

Πρόσφατα αγόρασα την βιντεοκάμερα Samsung HMX-T10BP. Είναι μια FullHD βιντεοκάμερα που δέχεται μνήμες SD. Αγόρασα και μια SD 16Gb και ξεκίνησα τις λήψεις.
Συνειδητοποίησα περνώντας τα βίντεο στον υπολογιστή μου ότι το βίντεο μιας ώρας που τράβηξα ήταν τεμαχισμένο σε 4 βίντεο των 15 λεπτών ή 1,8Gb το καθένα!!!! Η samsung εμπεριέχει ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο αλλά ο χρόνος συνένωσης των επιμέρους βίντεο είναι ώρες!!!! Σημειωτέον έχω επεξεργαστή διπύρηνο στα 2,8 Ghz με 4Gb μνήμης. Θέλω να ρωτήσω αυτό συμβαίνει μόνο με την Samsung ή όλες τις κάμερες με SD κάρτες; Υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποιο πρόγραμμα συνένωσης των επιμέρους βίντεο χωρίς να κάνει ξανά render. Τα βίντεο είναι mp4 (H264). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Reaction score
1
Απάντηση: Η κάμερες με SD κάρτες γράφουν αρχεία μέχρι 1,8 GB;;;!!!!

Σε τι φορμά-κοντέϊνερ είναι τα αρχεία ; .TS, .M2TS .MPEG .MOV ;

Είδα ότι ο codec είναι ο H264 οπότε προσπάθησε να τα ενώσεις με το ΤSMuxer όχι όμως την τελευταία έκδοση γιατί έχει προβλήματα με το συγχρονισμό του ήχου, στα ενωμένα κομμάτια.

Reaction score
0

Είμαι στην εργασία μου οποτε το βράδυ θα δω ακριβώς το φορμά. από τις οδηγίες βρήκα τα εξής "Τα βίντεο συμπιέζονται στη μορφή H.264 (MPEG-4.AVC)"

Reaction score
0

Ποιά έκδοση TSMuxer να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ

Reaction score
1

Μέχρι 1.8.4 είναι ΟΚ ! Η τελευταία 1.10.6 έχει αρκετά bugs και θα σε ταλαιπωρήσει σε αυτό που θες να κάνεις...αν την ήθελες μόνο για να μιουξάρεις blu ray είναι εντάξει.

Reaction score
0

Δυστυχώς καμία έκδοση δεν μου δούλεψε χωρίς πρόβλημα. Η έκδοση 1.8.4 δεν αναγνώριζε τα αρχεία ενώ η πιο πρόσφατη έκδοση στην Ένωση άλλαζε την ταχύτητα του βίντεο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός