Η λίστα του mmorpg.com

Reaction score
5
Τι χαρά, τι ευτυχία.

Είμαι κακός. Το ξέρω. Όταν ένα παιχνίδι ΔΕΝ μου αρέσει και θέλω να το "θάψω", χαίρομαι ακόμα περισσότερο όταν το βλέπω να πατώνει σε votes και σε hits σε διαφορα sites του χώρου των mmoRPGs.

O λόγος, φυσικά, για το Age Of Conan. Ενα παιχνίδι που είχα μπει κι εγώ στο "τριπακι" ότι όταν ερθει θα παίζω συνέχεια, θα ειναι φανταστικο κλπ κλπ κλπ.

Άνθρακες ο θησαυρός. Τα παιδιά από το Guild που παίζαμε Dark Age of Camelot (οι Fellowship of Midgard και κάποιοι άλλοι από άλλα φιλικά guilds) επιστρέφουν σιγά σιγά στο DAoC μέχρι να κυκλοφορήσει το θεϊκό Warhammer OnLine αφού το Age of Conan δεν κατάφερε να τους κρατήσει!

Το AoC, πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, ήταν πρώτο στις λιστες του mmorpg.com για μήνες. Ήταν το most anticipated game και φιγουράριζε στην κεντρική σελίδα. Τώρα, προφανώς, αφού κυκλοφόρησε, έφυγε από εκεί. Και που πήγε; Χμμμ... Ας δούμε την λίστα με τις επιλογές του κοινου :

1. Lord of the Rings OnLine
  2. EVE Online
  3. EverQuest II
  4. Guildwars Factions
  5. City of Villains
  6. Guild Wars
  7. Tabula Rasa
- "Κύριε κύριε! Κάτι ξεχάσατε!"
- "Τι παιδί μου;"
- "Το Age of Conan κύριε!"
- "Το ΑοC, καλό μου παιδί, δεν είναι στην λίστα"

Λυπάμαι πολύ. Είστε ο πιο αδύναμος κρίκος κλπ κλπ κλπ. Το χάρηκα. Γιατί τελευταία είχα πάψει να ελπίζω στην ποιότητα των gamers της συγκεκριμένης κατηγορίας παιχνιδιών :145:

Είμαι πολύ κακός; :125:

Reaction score
62
Καλά ρε, εσύ δεν με είχες πρήξει με το Conan, με τη μαμάτη εισαγωγή, τα φοβερά γραφικά τα τα τα....?????:137:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale