Η νεα μου Sony NEX-5N !

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
Καλοριζικο μου λοιπον!
παρελαβα σημερα!

την πηρα μονο κ μονο (περισσοτερο δηλαδη...) για χρηση βιντεο , αν κ ειναι φανταστικη κ στη φωτογραφια...

χτυπησα μια καλη προσφορα με μια νεα προωθητικη ενεργεια που κανει η Sony Hellas για τις ΝΕΧ με πολυ χαμηλη θα λεγα τιμη...

540 ευρω μετρητα στην πορτα μου με κουριερ Σαββατο πρωι, με τον κιτ φακο 18-55

Εντυπωσεις λοιπον συντομα!!

:116:

Reaction score
19
Απάντηση: Η νεα μου Sony NEX-5N !

καλορίζικη! Πολύ καλή τιμούλα. όταν διαμορφώσεις άποψη αναμένουμε

Reaction score
181
Απάντηση: Η νεα μου Sony NEX-5N !

Η μηχανη απο οτι λεγεται ειναι κορυφη ως φωτογραφικη. Ως βιντεοκαμερα, δεν εχω ασχοληθει, οποτε περιμενουμε νεα... Καλοριζικη...!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
Σας ευχαριστω ολους!

η μηχανουλα λοιπον κενταει ..

αν κ απο συνηθεια φαινεται μικρη στο χερι μου , εχει σχετικα καλη λαβη κ δε γλιστραει .
τα κουμπια κ τα χειριστηρια της ειναι ευχρηστα κ ποιοτικα, οχι οπως στην σειρα Α της Sοny που μου φαινονται πλαστικουρες...

το μεγαλο της ατου ειναι η τεραστια κ ρυθμιζομενη οθονη αφης, που κανει διαφορα κ ρυθμιζεται κ ως τη γωνια κ την κλιση της για να βλεπεις απ ολες τις συνθηκες ληψης.

επισης εστιαζει, σχετικα αργα ομως, μ ενα κλικ-touch στην οθονη κ μαλιστα κυνηγαει και το σημειο που εχεις επιλεξει αν το θεμα κινηθει.

Στον τομεα της φωτογραφιας δεν την εξετασα πολυ αναλυτικα, αν κ φαινεται παρα πολυ καλη με τον κιτ φακο, και με πολυ καλη αποδοση στα υψηλα ΑΣΑ.

παρηγγειλα κ τον ανταπτορα για να βαζω παντω τους φακους της Νικον μου , περισσοτερο για χρηση βιντεο.

εδω με μια μερα δοκιμη μου φανηκε εξαιρετικη, αν και ο φακος της ειναι θα λεγα σκοτεινος...

αλλα αποδιδει πολυ καλα τα χρωματα, σωστα κ οχι ξεπλυμενα, εχει καλο balance στο αυτοματο καλη φωτομετρηση (δεν καιει κ δεν σκοτεινιαζει αποτομα εκει που δεν πρεπει).

σε αναμονη ...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
κι ενα ακομη βιντεο με την 5n με το φακο της αλλα περισσοτερο με τους Νικον φακους μου με τον ανταπτορα της fotodiox, να δουμε κ επιτελους λιγο φως!

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.197
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon