Η παρουσιαση-Welcome to the machine

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Ενταξει, ενταξει το πηρα το μηνυμα και φταιω εγω.
Ξεχασα εντελως τα κερασματα λογω των απιστευτων ρυθμων των τελευταιων ημερων.
Σας χρωσταω.... :wink:


Η συζητηση για τις ρυθμισεις ειναι εδω:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=3319

Ειστε ευπροσδεκτοι να λαβετε ολοι μερος
 

Μηνύματα
218
Reaction score
0
Δυστυχώς εμένα κάτι μου συνέβη και τελευταία στιγμή δεν μπόρεσα τελικά να έρθω.... από ότι βλέπω άξιζε και με το παραπάνω... :cry:
 

Μηνύματα
6.785
Reaction score
152
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12.00 ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΛΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ CARETTA-CARETTA ΣΤΑ ΓΑΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ HI-END CINEMA!!!!!!!!
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΔΗΛ. ΤΟΝ ΟΡΤΟΜΑ Η-77 ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΥΘΜΙΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ CRYSTALIO ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ COMPONENT ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ 7αρι ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ?????

ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ........
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΛΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ,ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,SEXY ΣΚΑΡΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΜΕΤΡΗ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Κ Α Ρ Α Μ Π Ο Λ Α!!!!!
ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο...ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΡΟΥΣΕΛ-ΩΝΑΣΗ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ ΩΣΤΕ ΝΑ......ΒΟΥΤΗΞΩ ΤΟΝ INFOCUS ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ................
Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η κ.ΓΕΝΙΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.......


P.S: HAIL Β.Λ!!! THOSE WHO HAVE OR ARE ABOUT TO BUY A PROJECTOR SALUTE YOU!!!!!!
 

Μηνύματα
6.785
Reaction score
152
"Αξιζει να δωσει κανεις τοσα χρηματα για ενα τετοιο συστημα ?"
Η  απαντηση ειναι απλη.
Αξιζει να εχει κανεις Porsche η Ferrari?
Αξιζει να ταξιδευει κανεις στην Καραιβικη?
Αξιζει να φοραει κανεις Vacheron Constantin?
Τελος αξιζει να εχει κανεις διπλα του την Monica Belucci?



ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ FERRARI H' PORSCHE ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ "ΧΕΡΙΑ", ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΛΑΣΕΣ!!! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΥΦΩΝΕΣ......
ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΤΟ ΡΟΛΟ'Ι' ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ.
ΤΗ ΜΟΝΙCA ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η' ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!! ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ....... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ,ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ,ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ,ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ,κλπ,κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 100.000Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΟΥΝ.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Μηνύματα
944
Reaction score
50
Να πω και εγώ τις ενυπώσεις μου.

Εφτασα στην Ηχοέκφραση λίγο καθυστερημένος. Μπαίνοντας στην αίθουσα που γινόταν η παρουσίαση και με τα σκοτάδια έψανχα να βρω τον προβολέα. Ειχα δει φωτό του από τα sites αλλά όχι από κοντά. Οταν τελικά τον εντόπισα έμεινα έκπληκτος από το μέγεθος και την σχεδίασή του.

Για την εικόνα δεν μπορώ να πώ τίποτά άλλο από το ΤΕΛΕΙΑ. Δεν έχω μεγάλη πείρα στα θέματα προβολέων αλλά αυτό που είδα νομίζω ότι πρέπει να είναι το ιδανικό. Βέβαια κορυφαίο και το Player & scaler με απίστευτες δυνατότητες ρύθμισης.

Ο Βαγγέλης Λάμπρου: ΑΨΟΓΟΣ. Μας εξήγησε για την σύνδεση τυπου SDI και λοιπά τεχνικά που αναφέρονται παραπάνω. Εκτός των τεχνικών στοιχείων, βασικό για μένα ήταν και ο τρόπος που προσεγγίζει το θέμα Home Cinema. Γιατί HC δεν είναι ένας προβολέας από μόνος του και καθαρίσαμε!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντρέα, τον Νίκο και την Διεύθυνση της Ηχοέκφρασης για την οργάνωση της παρουσίασης.

Μπράβο στο AVSITE!!! πάντα τέτοια!
 

Μηνύματα
2.322
Reaction score
363
Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μου όσον αφορά την εικόνα.
Το budget του όλου συστήματος εικόνας-ήχου δεν σου δίνει τα περιθώρια να βρεις μειονεκτήματα.
Παρόλα αυτά και επειδή μας αρέσει να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας να πω ότι θα τον προτιμούσα με καλύτερο μαύρο και με καλύτερο remote. Πως να το κάνουμε, αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πρέπει να ξεχωρίζεις σε όλα από τον Χ1.
Θα προτιμούσα να τον έβλεπα και απευθείας με το 3910 για να έβλεπα την διαφορά με τον crystalio.
Τώρα για το αν αξίζει τα λεφτά του, έχω να πω αυτό που αναφέρθηκε από τα μέλη στην παρουσίαση.Πλέον μιλάμε για hi-end στην εικόνα. Για να δεις μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο πρέπει να πληρώσεις τα διπλάσια, τριπλάσια χρήματα. Εγώ π.χ. που δεν έχω πρόβλημα με το rainbow, θα μπορούσα άνετα να ζήσω και με έναν infocus 7200 ή benq 8700. Μιλάμε όμως για hi-end όπου εκεί δίνεται περισσότερη σημασία στην ποιότητα και όχι στο κόστος.
Όσον αφορά τον ήχο απλώς να πω ότι ήθελα να άκουγα ολόκληρη την συναυλία και τα δυο κομμάτια μου φάνηκαν λίγα.Πραγματικά είχα αφεθεί και απολάμβανα.
Για τον Κο Λάμπρου μακάρι να είχε περισσότερο χρόνο να τον άκουγα. Πολύ χρήσιμη η παρουσία του σε τέτοιου είδους παρουσιάσεις. Θα τον χαρακτήριζα πηγή πληροφοριών.
Σ΄ευχαριστούμε.
Τέλος να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον Ανδρέα και την Ηχοέκφραση που μας έδωσαν την δυνατότητα να βρεθούμε και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ.
Για άλλη μια φορά η παρουσίαση ήταν άψογη με μοναδικό μελανό σημείο τον Ανδρέα, ο οποίος είχε ξενυχτήσει (πάλι;;;;) και δεν μας άφησε να απολαύσουμε τα μηχανήματα και την παρέα για κανένα 3ωρο ακόμα. :)))
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.432
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top