Η σειρα A-S της Yamaha "γινεται" προσιτη

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
H Yamaha διευρυνει την γκαμα της σειρας A-S, με καινουρια μοντελα τα A-S300, A-S500, τα οποια θα αντικαταστησουν τα μοντελα της σειρας ΑΧ, ΑΧ-397 ΑΧ-497. Τα specs των δυο καινουριων ενισχυτων ειναι αρκετα ομοια με τα μηχανηματα που αντικαθιστουν. Αν κρινει κανεις απο την πολυ προσιτη τιμη στην Ελλαδα του A-S700, καταλαβαινει ποσο value for money αναμενωνται τα καινουρια μοντελα με τα οποια η εταιρια προσπαθει να κερδιζει αγοραστες στην προσιτη κατηγορια. Υπαρχει και μια καινουρια πηγη, το CD-S300, με USB support.

A-S300

• 95W x 2 (max), 60W x 2 (RMS) high power output
  • Centre bar to reinforce the internal structure
  • Pure Direct for short and direct signal path
  • Dual aluminium-extruded heat sinks
  • Continuously Variable Loudness Control
  • iPhone/iPod compatibility
  • Subwoofer out
  • Speaker A, B or A+B selection
  • European sound tuning

A-S500

• 120W x 2 (max), 85W x 2 (RMS) high power output
  • Centre bar to reinforce the internal structure
  • Pure Direct for short and direct signal path
  • Gold-plated speaker terminals
  • Dual aluminium-extruded heat sinks
  • Continuous Variable Loudness Control
  • iPhone/iPod compatibility
  • Subwoofer out

CD-S300

* Extremely sophisticated circuitry and layout
* Short signal paths
* High quality parts
* High performance DAC for high conversion precision with low noise
* Intelligent Digital Servo
* Pure Direct
* MP3 and WMA compatibility
* USB port on front panel for iPod and other devices
* iPod compatibility

Reaction score
4
Απάντηση: Η σειρα A-S της Yamaha "γινεται" προσιτη

niceeeee... Ενας 300 θα μου ερχότανε κτι:105:

Reaction score
1.379

Τωρα πια ο δικος μου δε θα ειναι ο μικροτερος της σειρας... Η Yamaha παντα κατασκευαζε μηχανηματα τιμια που αντεχουν στη μακροχρονια χρηση. Ειναι ο δευτερος ολοκληρωμενος της εταιρειας που εχω και δουλευει ακουραστα και απροβληματιστα.

Reaction score
1

niceeeee... Ενας 300 θα μου ερχότανε κτι:105:
Είναι προτιμότερο να πάρεις τον A-S300 και όχι τον RX-797 που φαίνεται πως είναι καλύτερος στα specs και έχει την ίδια τιμή;

Reaction score
7.060

Είναι προτιμότερο να πάρεις τον A-S300 και όχι τον RX-797 που φαίνεται πως είναι καλύτερος στα specs και έχει την ίδια τιμή;
τα αλουμινια κοστιζουν και πολλες φορες σε κανουν να πιστευεις οτι ακους και κατι πιο καλο. Θα προτιμουσα ενα A-S300 χωρις τα πολλα ρυθμιστικα,μονο ρυθμιση εντασης και επιλογη πηγης και τα κερδος να παει στην τροφοδοσια .

Reaction score
4

Έχουν όντως την ίδια τιμή; Νομίζω πως ο 300 θα είναι φτηνότερος και το ραδιόφωνο του RX δεν το χρειάζομαι, έχω.

Reaction score
4

Α, ναι και και τα αλουμίνια του είναι ωραια.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Απο τη δικη μου εμπειρια ακομα και τα μοντελα ολοκληρωμενων της υπαρχουσας σειρας AX-397, AX-497 εχουν καλυτερο ηχο απο οποιοδηποτε μοντελο της σειρας RX. Ισως λογω πιο μνιμαλιστικης υλοποιησης με την ελλειψη ραδιοφωνου, ισως γιατι στους RX η τροφοδοσια ειναι διαφορετικη κ κοινη για το δεκτη κ τα κυκλωματα ενισχυσης. Το αποτελεσμα ειναι οτι στα αυτια μου οι ολοκληρωμενοι ειναι καλυτεροι σε ηχο. Λογικα με την αφιξη του 300 η ψαλιδα ανοιγει στο θεμα ποιοτητα οποτε η διαφορα μαλλον θα ναι μεγαλυτερη.

Reaction score
1.379
ΙΕC

Μου κανει εντυπωση που οι τρεις (A-S2000, A-S1000, A-S700) εχουν αυτο το IEC http://img185.imageshack.us/f/as700.jpg/ που δεν εχω ξαναδει. Αυτο σημαινει οτι οι ενισχυτες δεν εχουν γειωση; Μπορει να χρησιμοποιηθει καλωδιο ρευματος εκτος απο αυτο που δινει η εταιρεια;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.327

Δε μου λες δεν πιστεύω να εννοείς stk στην τελική οδηγηση , γιατί τότε βράστα........

Reaction score
1.379

Δε μου λες δεν πιστεύω να εννοείς stk στην τελική οδηγηση , γιατί τότε βράστα........
Δε νομιζω γιατι ο ενισχυτης συμπεριφερεται αψογα, και σε θεμα ησυχιας αλλα και σε οδηγηση. Απλα μου κανει εντυπωση το συγκεκριμενο IEC δυο επαφων και οχι τριων οπως εχουν τα περισσοτερα μηχανηματα. Το ιδιο IEC εχει και το Sony XA 5400ES sacdp. Οταν το χρησιμοποιουν εταιρειες σα τη Sony & Yamaha σε μηχανηματα ανω των 1000 ευρω δε νομιζω οτι ειναι θεμα τσιγγουνιας αλλα σχεδιασης.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Για τυχον ενδαφερομενους, εμαθα οτι τα εν λογω μηχανηματα ερχονται στην Ευρωπη τον Νοεμβριο.

Reaction score
325

Χμμ ωραία...σκέφτομαι να αντικαταστήσω έναν παλιό ΑΧ-450 (20ετίας περίπου) στο παλιό σύστημα που διατηρώ στο πατρικό μου με τον A-S300.

Η εναλλακτική λύση είναι να κάνω ένα service στον 450...:123:

Reaction score
325

Xμμ...ανεβηκαν οι τιμές στα Yamaha ρε παιδιά?

Κοιτώντας τελικά στο σκρουτζ για τον Α-S 700 τελικά, είδα ότι η ελάχιστη τιμή που έδινε ανέβηκε στα 490 ευρω από 420 που ήταν την προηγούμενη φορά...
:121:

Μήπως η σειρά γίνεται τελικά πιο... απρόσιτη?

Reaction score
4

Κοιτώντας τελικά στο σκρουτζ για τον Α-S 700 τελικά, είδα ότι η ελάχιστη τιμή που έδινε ανέβηκε στα 490 ευρω από 420 που ήταν την προηγούμενη φορά...

Μήπως κοιτούσες άλλον ενισχυτή;

Reaction score
325

Όχι φίλε μου αυτόν κοιτούσα....

Reaction score
1.379

Ειχαμε δυο αυξησεις ΦΠΑ τους τελευταιους μηνες...

Reaction score
7.060

η αυξηση του φπα απο 19% σε 23% επιβαρυνει ελαχιστα την τελικη τιμη,προφανως ανεβηκε η τιμη για να αντισταθμισει τη μειωση των πωλησεων λογω κρισης
Για το συγκεκριμενο μηχανημα δεν ξερω αν τα 490 ειναι πολλα η λιγα αλλα πλεον πλησιαζει αρκετα σε προτασεις απο αγγλια (εστω κατασκευασμενα στη Κινα) και αυτο ειναι κατι που σαφως δεν ευνοει την πορεια στην αγορα

Reaction score
325

Eίναι ακριβώς έτσι τα 420 ήταν με 23% φπα,εν μέσω κρίσης πάντως η αγορά δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιου έιδους αυξήσεις ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds