Η τιμη, τιμη δεν εχει

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εγω θα σας πω τα γεγονοτα και απο εκει και περα...ο Θεος να σας φωτισει:happy_5:
Ο BoxTV Home Theater Projector ειναι LCD αναλυσης 640χ480
Κοστιζει 499$ ΑΛ αλλα ανετα μπορειτε να τον βρειτε στα 349$
Η αλλαγη λαμπας παει 30$
Εαν δεν σας κανει μπορειτε να τον επιστρεψετε πισω αφαιροντας ενα 15% + τα μεταφορικα βεβαιως.

Ποσα μας κανουν ολα αυτα σε €?

Για περισσοτερα
http://www.westbaycorp.com/index-2.html

Για να δειτε ποσο καλος ειναι η οχι
http://gizmodo.com/gadgets/review/boxtv-home-theater-projector-is-499-but-is-it-worth-it-262987.php

Reaction score
3
Σκεφτείτε όμως και την περίπτωση ενός φτηνού προβολικού για data και τηλεόραση στο Ελληνικό Σχολείο!

Εκεί ίσως να έχει κάτι να πει.

Reaction score
63
Και σε καφενείο, μια χαρά κάνει!! Θα ταιριάζει με την ποιότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος!!:happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αν ειναι για καφενειο η για data τοτε γιατι ονομαζεται "BoxTV Home Theater Projector "?:happy_4:

Reaction score
63
Αν ειναι για καφενειο η για data τοτε γιατι ονομαζεται "BoxTV Home Theater Projector "?:happy_4:
Για να χρεώνουν πάραπανω τον καφέ στις καφετέριες, που τον έχουν!!:happy_4: :happy_4:

Reaction score
3

BoxTV: ίσως επειδί έχει κάποιο δέκτη τηλεόρασης:?:
(έψαξα στα specs αλλά δεν ίδα να αναφέρει κάτι:?)

Home Theater Projector: ΟΚ τα χονδροπαραλέει :mad_5:
αλλά μήπως είναι η πρώτη φορά που το μάρκετινγκ λέει χονδρά ψέματα:cool_11:.

Πάντως για απλή θέαση TV σε δημόσιο χώρο μια χαρά μου φαίνεται.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Η τιμη, τιμη δεν εχει

Στο εξωτερικό που κατασκευάζεται δεν υπάρχουν καφενεία:happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παντως ετσι οπως παμε νομιζω πως σε λιγο καιρο ο παρακατω διαλογος δεν θα μας ξενιζει καθολου:

-Αντε δεκα λεπτα ακομα και φτασαμε στο εξοχικο.Επιτελους να ηρεμησω και λιγο για το Σ/Κ
-Ναι αντρουλη μου και να δουμε και καμια ταινια το βραδυ για να ηρεμησουμε
-Ναι, ναι!Τον πηρες τον προτζεκτορα μαζι, ετσι δεν ειναι?
-Αααχ τι επαθα η κακουργα.Σχωρνα με αφεντη μου,σχωρνα με και εγω δουλα σου για παντα!(ηδη ξερουμε πως το ζευγος αυτο δεν ειναι ο ντρημογιαννος με την συζυγο του:happy_5: )
-Ελα μωρε γυναικα, και για αυτο σκας?Να εχει εναν Σκλαβενιτη εδω παρα περα....
-Μα σερβιετες και σαλαμι πηρα.Τον προτζεκτορα ξεχασα.
-Οχι,οχι, στασου και θα δεις
(ο συζυγος μπαινει στο super market και επιστρεφει μετα απο λιγο κρατωντας δυο μεγαλες σακουλες)
-Οριστε, τι σου ελεγα?Ειχαν και προσφορα!Με 50€ πηρα τον νεο SXDLP(οι LCD εχουν ηδη εξαφανιστει)Mosxovision και μου εκαναν δωρο μια οθονη 120'' και το Blu Ray player.Στο ταμειο μαλιστα μου εδωσαν σαν bonus και την ταινια "Σκυψε τωρα Ευλογημενη" του μεγα σκηνοθετη Vogiatzakis.Θα πεσει μεγαλη...παραφιλολογικη διατριβη το βραδυ
-Αξιος αντουλη μου, αξιος(καταλαβαμε επισης πως αυτο το ζευγος δεν ειναι στα σιγουρα ο Γενικος με την γυναικα του:happy_5: )

Reaction score
4
Οντως τοτε μονο DLP θα υπαρχουν στα σουπερμαρκετ.....:happy_8:

Reaction score
14
βρε Παλιοκαφάτε εσύ μιλάς? Που περνάς έξω απο Σουπερμάρκετ και αναστενάζουν οι κοπέλες στα ταμεία?

Καλά εσύ πάς και αγοράζεις σερβιέττες και σαλάμι? τι σχέση έχουν αυτά μεταξύ τους? Ααααα δεν που δεν.... εεε δεν πάς για λίγο σαλάμι????

Η ταινία σκύψε ευλογημένη πάντως είναι φοβερή και την συνιστώ και εγώ και ειδικά η βερσιόν του "Βογιατζάκις" εχει και τα director comments σε extra audio track!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale