Η φωνη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η μικρη μου κορη(2,5 ετων)ειναι αυτο που λεμε "μορτης".
Πρωτη στον καυγα, πρωτη στο πιοτι :shock: και πρωτη στην ζειμπεκια.
Σε πληρη αντιθεση με την αδερφη της, ειναι το ειδος παιδιου που κανει τους γονεις της να αναρωτιουνται τι τους επιφυλασσει το μελλον :D
Οταν παμε σε καποιο σπιτι για επισκεψη, αναγκαζομαστε να φυγουμε αρον αρον διοτι ανεβαινει στα τραπεζια και απαιτει καποια επιτυχια του Ρεμου η του Μαζωνακη για να ριξει γυροβολια.

Ολα αυτα εως πριν λιγο καιρο.
Τοτε δηλαδη που κατα τυχη την ειχα μαζι μου ενω ακουγα μια οπερα του Verdi με την Μαρια Καλλας.
Τωρα δεν ανεβαινει στα τραπεζια.
Μου ζηταει ομως συνεχεια να ακουει την..."φωνη" οπως την αποκαλει.
Κλεινει τα ματακια της και φανταζεται...
Ποση επιδραση μπορει να εχει ενα ειδος μουσικης σε ενα μικρο παιδι...
Η αλλοιως "απο μικρο και απο τρελλο..."
Η φωνη.
Μπορει καποιος απο εσας να με πεισει πως εχει καλυτερο γουστο απο την κορη μου?
Μουσικη ωριμοτητα και αηδιες :wink:

GF

Reaction score
27
ΚΑΝΕΙΣ!! Εχουν αλαθητο κριτηριο και τρομερο αυτι και μνημη!
Η δικια μου (2,5) ξεχωριζει ποιος τραγουδιστης ειναι μεσα σε δυο-τρεις νοτες, μιση λεξη και ολα αυτα απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πηγη!! Τα ακουτε χαιενταδες φιλοι μου? Απο την αλλη, αναγνωριζει οτι το "καλο" σηστημα ακουγετε(?) καλιτερα απο το sony η το φορητο!
Απο τη μια χαιρομαι και απο την αλλη μου τσακιζει το ηθικο! :)

Reaction score
7
Το καλο με τα παιδικα αυτια ειναι οτι δεν ειναι κουρασμενα...
Αν καταφερουμε να τα μαθουμε να ακουνε καλη μουσικη (εννοω ποιοτητα ''hi-end'' οχι ειδος μουσικης) για να συνηθισουν θα ειναι πολυ καλο. Αλλωστε ειναι σε μια ηλικια που ολες τους οι αισθησεις αναπτυσσονται και μαθαινουν.
Αλλα νομιζω οτι παιζει ρολο και το γουστο καθε παιδιου, αν και ειναι μικρο. Εγω αν βαλω στο ανηψακι μου (δεν ειμαι νυμφευμενος εγω!!) να ακουσει ''τη φωνη'' δεν θα καταλαβει και πολλα γιατι ακουει Hi-5...
To γεγονος οτι μας κανει εντυπωση οταν καποιο μικτο παιδακι καταλαβαινει καποια πραγματα ειναι λαθος, γιατι θεωρουμε οτι δεν εχει μυαλο να κρινει...Τα καταλαβαινουν ΟΛΑ, ακομα και αν θελουμε να τα κοροιδεψουμε.
Αλλωστε τα παιδια μαθαινουν απο εμας και προσπαθουν να μας μοιασουν.
Οτι ακουσματα εχουμε εμεις θα αποκτησουν και αυτα...
Το ανηψακι μου οταν ηταν 4ων ηταν πισω απο την κονσολα και την κοιταγε οσο εκανα καποια μιξη και μου λεει ξαφνικα ''Να σου το σβησω?'' και σκεφτηκα εγω που καταλαβε οτι το μοναδικο κρυμενο κουμπι πισω στην κονσολα ηταν για το ON/ΟFF!!!
Ενουν μυαλο και καλο ειναι οταν λενε κατι να μην τα ''κοροιδευουμε'', μπορει ακομα να μην εχουν αισθηση του λογικου αλλα εχουν κριση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88