Η χρυσή PORSCHE

Reaction score
0

Στη Ρωσία, οδηγούν Porsche που καλύπτονται από ατόφιο χρυσάφι.. Χρειάστηκαν περισσότερα από 20 κιλά χρυσάφι για να διακοσμήσουν αυτό το αυτοκίνητο!!!!]

englishrussia

Reaction score
19
Απάντηση: Η χρυσή PORSCHE

Από τα πιο κιτς που έχω δει, νόμιζα πως μόνο κάτι άραβες τα έκαναν αυτά..

O όρος κιτς (γερμανικά: Kitsch), πιθανότατα γερμανικής καταγωγής, χρησιμοποιείται κυρίως υποτιμητικά για την περιγραφή έργων τέχνης ή εν γένει αντικειμένων των οποίων η αισθητική θεωρείται ψεύτικη, επιτηδευμένη ή ευτελής, στερούμενη βαθιάς σκέψης, και με αποκλειστικό σκοπό την τέρψη του θεατή για οικονομικό όφελος[1]. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για την περιγραφή έργων ζωγραφικής, και αργότερα η χρήση του επεκτάθηκε προς άλλες μορφές τέχνης[2]. Συχνά ταυτίζεται με την έννοια του κακού γούστου.
Δίπλα σε αυτόν τον ορισμό πρέπει να πάει η φωτογραφία!

Reaction score
22

Καλά γελάτε εσεις
και αυτός γελάει μετά τη πώληση 1.456.323 καλάσνικοφ, 134.563 βλήματων, 56.878 αρματων και πολλά ακόμα :138:
μπορεί να την εκανε δωρο σε καποια που του γυαλισε
μονο 20 κιλά...σιγα τη δαπάνη

Reaction score
0

Φαντάζεστε να τρακάρει??Που θα βρεί χρυσά ανταλλακτικά????:135:

Reaction score
4.919

Πρόκειται περί Ρώσου golden boy!
Για προαγωγός μου μοιάζει πάντως εμένα!
Δείξε μου το αμάξι σου να σου πω ποιός είσαι...

Reaction score
10
Καλά καλά, τώρα που θα πιάσω το πρωτοχρονιάτικο λαχείο, θα φτιάξω μία από διαμάντια... Μη ρωτήσετε πως... Είναι μυστικό!!!:136:

Reaction score
4.919
Απάντηση: Re: Η χρυσή PORSCHE

Καλά καλά, τώρα που θα πιάσω το πρωτοχρονιάτικο λαχείο, θα φτιάξω μία από διαμάντια... Μη ρωτήσετε πως... Είναι μυστικό!!!:136:
Εγω άμα πιάσω το πρωτοχρονιάτικο θα πάρω τα ηχεία που πήρες εσύ! Φυσικά προηγουμένως θα ..."λαδώσω" το κογκρέσο με 1 διαμάντι ώστε να εξασφαλίσω την έγκριση!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts