Η Alpha copy κανει ναζακια

Reaction score
175
Εδώ και 10 μήνες αγόρασα στο γιο μου το Ν95. Η αγορά έγινε από ένα κατάστημα της Αθήνας. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι λίγο πριν το Πάσχα όπου ο μικρός πήγε ένα ταξίδι στην Ιταλία. Όταν επέστρεψε το Ν95 ήταν μια χαρά εκτός του ότι δεν άναβε η οθόνη του. Τα πλήκτρα άναβαν κανονικά.
Αποφασίσαμε λοιπόν να το πάμε για σέρβις μιας και η εγγύηση του λήγει τον Ιούλιο.

Στις 5/5 το πάω σε ένα Νοκια σέρβις για επισκευή. Ο ευγενεστατος καταστηματάρχης το ετοιμάζει και μου λέει ότι θα το στείλει πακέτο στην Alpha copy και ότι σε 10 εργάσιμες θα είναι έτοιμο.

Στις 12/5 επέτρεψε από την Alpha copy η συσκευή στο κατάστημα που τα άφησα με ένα after sales service report που λέει: ‘Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ Alpha copy ‘
Χωρίς εγώ να λάβω καμία ειδοποίηση από το κατάστημα πηγαίνω στις 20/5 να δω τι έχει γίνει. Μαθαίνω τα συμβάντα και ρωτώ τον ευγενεστατο καταστηματάρχη.
Δηλαδή;
Παραεμπόριο μου απαντά.
Με τρομάζεις του λέω και τώρα;
Η Νοκια σηκώνει τα χέρια ψηλά, εκτός αν της στάξεις 110ευρω οπότε τα κατεβάζει για να μαγκώσει τον παρά.

Και ερωτώ. Αν αντί για κινητό φέρω ένα αυτοκίνητο Audi από Γερμανία μόνος μου και το πάω για σέρβις στην αντιπροσωπεία, θα μου πει παραεμπόριο αρα σέρβις γιοκ;

Την στιγμή αυτή η συσκευή βρίσκετε στο κατάστημα όπου έγινε η αγορά για επισκευή.

Γεια σου Alpha copy με τα ωραία σου. Εμείς παίρνουμε HTC!!!:615:

Reaction score
1.847
Απάντηση: Η Alpha copy κανει ναζακια

Γιατί δε σάχνεις ένα e-mail στη μαμά Nokia, να δεις εκείνη τι πιστεύει; :121:

Reaction score
2

This is europe και το προιόν ειναι ευρωπαϊκό, με 2 χρόνια ευρωπαική εγγύηση, οπότε υπάρχει φθηνότερος τρόπος να κάνεις την δουλειά σου απο τα 110 ευρα.
45 ευρω κάνει περίπου το εξώδικο..

Reaction score
3

επειδή το συζήτησα το ίδιο πράγμα για δική μου συσκευή που την αγόρασα στην Αγγλία μου απάντησαν το εξής ....εάν κύριε η συσκευή είναι για Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει πρόβλημα από όπου και να την αγοράσατε.......βέβαια δεν γνωρίζω εγώ αν αυτοί θα μου πούνε την αλήθεια η θα μου πετάξουν ένα ξερό όχι κλπ κλπ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO