Η Exclusive Audio, Πανελλαδικός Premium Partner της Ideon Audio !

Ideon

Επαγγελματίας
Μηνύματα
11
Reaction score
33
Η Ideon Audio ανακοινώνει μια μοναδική συνεργασία με την Exclusive Audio, επιλέγοντας την ως Premium Partner για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την συνεργασία αυτή, η Exclusive Audio θα έχει την δυνατότητα προώθησης, δειγματισμού και πώλησης όλων των προϊόντων της Ideon Audio στην Ελλάδα. Παράλληλα, στο studio της Exclusive Audio Θα υπάρχουν προς ακρόαση οι συσκευές της Ideon Audio.

Οι δύο εταιρίες έχουν εργαστεί για την σύνθεση διαφορετικών ηχοσυστημάτων βασισμένων στα ψηφιακά προϊόντα της Ideon Audio σε ιδανική συνεργία με προϊόντα που αντιπροσωπεύει η Exclusive Audio παρουσιάζοντας συνολικές λύσεις ήχου που σε κλιμακούμενα επίπεδα ανταγωνίζονται ξεπερνώντας άνετα σε απόδοση, συστήματα πολλαπλάσιας κατηγορίας τιμής.
Βασικός σκοπός άλλωστε της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή όχι απλώς συσκευών ή ενός καλού συστήματος προς τους μουσικόφιλους, αλλά μιας πραγματικής μουσικής εμπειρίας με την αξιοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών, τάσεων και σύγχρονων υλοποιήσεων στον χώρο.

Από πλευράς Ideon Audio, o Γιώργος Λυγεράκης δήλωσε «η εταιρία μας τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειώσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό, ενώ και στην Ελλάδα έχουμε σημαντικές εγκαταστάσεις κυρίως σε συστήματα πολύ υψηλού επιπέδου απόδοσης. Θεωρούμε ότι η Exclusive Audio είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης για την εδραίωση των ψηφιακών μας λύσεων στην Ελληνική Αγορά καθώς διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, υψηλή τεχνολογική και επαγγελματική κατάρτιση και άριστη γνώση της Αγοράς. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει εξαιρετικές εταιρίες που μας έδωσαν από κοινού την δυνατότητα να τις ταιριάξουμε με τις συσκευές μας με εξαιρετικά ηχητικά αποτελέσματα τα οποία όπως είναι εύκολο να διαπιστώσει κάποιος, μιλούν από μόνα τους.»

Από πλευράς Exclusive Audio ο Ιωνάς Σακκής δήλωσε: «Οι ψηφιακές πηγές σήμερα για πολλούς λόγους οι οποίοι προσδίδουν σημαντικά πλεονεκτήματα, αναμφισβήτητα αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μια πολύ μεγάλη μερίδα των μουσικόφιλων, αποτελώντας σημαντική τάση της Αγοράς των ηχοσυστημάτων. Η Ideon Audio έχει παρουσιάσει μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών συσκευών που παρέχουν πολύ υψηλή απόδοση και δίκαια έχουν ήδη κερδίσει διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Οι λύσεις της Ideon Audio είναι ιδανικές για την ολοκλήρωσή τους με πληθώρα συσκευών διεθνών οίκων τους οποίους αντιπροσωπεύουμε και ήδη έχουμε σχεδιάσει και δοκιμάσει αρκετά συστήματα τα οποία βρίσκονται στην κορυφή του ανταγωνισμού ως προς την απόλυτη απόδοση τους αλλά και για την σχέση κόστους – ποιότητας, τα οποία με ενθουσιασμό μπορούμε να παρουσιάσουμε σήμερα στο Ελληνικό κοινό. Η πορεία μας στην Ελληνική Αγορά είναι γνωστή άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια. Σε συνεργασία με την Ideon Audio είμαστε σε θέση για την σύνθεση κορυφαίων λύσεων τόσο στους υπάρχοντες πελάτες στους όσο και στους νεοεισερχόμενους στον ψηφιακό ήχο, όσο απαιτητικοί και αν είναι.»

SAVE THE DATE!

Open Demo Day: Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 10:00-17:00
Exclusive Audio, Αποστολοπούλου 59Β Χαλάνδρι, 15231 Αθήνα

Ταυτόχρονα η Exclusive Audio προσκαλεί μουσικόφιλους, και λάτρεις της υψηλής ηχητικής απόδοσης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στους χώρους της, για μια πρώτη παρουσίαση και ακρόαση λύσεων της Ideon Audio, απόλυτα ταιριασμένες με τα συστήματα της.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.198
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top