Η Intel σταματάει στα 3.8GHz

Μηνύματα
3.092
Reaction score
666
Η Intel σταματάει στα 3.8GHz

H προσπάθεια της Intel για την δημιουργία όλο και ταχύτερων επεξεργαστών μοιάζει να φτάνει στο τέλος της μετά και την προσθήκη του νέου Pentium 4 στα 3.8 GHz. Με αυτό τον τρόπο μοιάζει να σηματοδοτείται το τέλος εποχής της αναζήτησης του ταχύτερου επεξεργαστή, τουλάχιστον από την Intel.
Έτσι λοιπόν ο Pentium 4 570 των 3.8 GHz θα είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής της εταιρείας για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αφού η Intel δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάποιον άλλον ταχύτερο στο άμεσο μέλλον. Οι προσπάθειες της εταιρείας στρέφονται τώρα στην δημιουργία «ποιοτικότερων» επεξεργαστών που ενώ δεν θα διαθέτουν μεγαλύτερη «ταχύτητα» θα έχουν μεγαλύτερη μνήμη cache κάνοντάς τους έτσι «αποτελεσματικότερους».

Η νέα εποχή για τους επεξεργαστές της Intel θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, την άνοιξη του 2005 οπότε και οι πρώτοι Pentium 4 θα λάβουν ένα ακόμα megabyte μνήμης στην cache τους φτάνοντας έτσι τα 2 MB συνολικά.

Οι Pentium 4 570 των 3.8 GHz κυκλοφορούν από σήμερα, Τετάρτη, στα συστήματα Compaq X 5010T Gaming PC της Hewlett-Packard ενώ και η Dell θα κυκλοφορήσει το δικό της Dimension XPS gaming PC με τον ίδιο επεξεργαστή.

Από το e-go.gr
 



Μηνύματα
17.692
Reaction score
25.446
ειδαν οτι δεν πουλανε τα state of the art μοντελα τους οσο θα ηθελαν και κανουν κολπακια δηλαδη?
 



Staff online

  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Μηνύματα
3.031.561
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top