Η Nova επιστρέφει στις Dragon

Reaction score
85

Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών κατά της πειρατείας από τη Nova φαίνεται ότι αυτές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και για μία ακόμα φορά – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – τα κανάλια του πακέτου ανοίγουν με νέο patch που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο για τις Blue Dragon.

http://www.digitaltvinfo.gr

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Η Nova επιστρέφει στις Dragon

κάποιοι θα κάνουν ακόμη μια αρπαχτή.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576

Συνηθισμένο παραμυθάκι. Θα τρέξουν τα κορόιδα να την πάρουν, θα ξεκλειδώνουν για καα 6μηνο (το πολύ) και μετά θα τους μείνουν οι κάτρες αμανάτι, για να θυμούνται τη μ@λ@κία που πλήρωσαν.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Για όποιον κάνει συλλογή, έχω 3 κάρτες-αρχαιολογίες, για να μου θυμίζουν την (επιεικώς καλούμενη) βλακεία μου.

Reaction score
1.458

Ειχα κι εγώ τέτοιες κάρτες,μοντούλες πάμπολες στο παρελθόν.Ευτυχώς πρόλαβα και τις πούλησα όσο ήταν καιρός.Πεταμένα λεφτά εντελώς είναι!

Reaction score
0

Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν κάρτες Dragon διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην αγορά. Οπότε δεν μιλάμε για αρπαχτή, όπως εύκολα θα σκεφτόταν κάποιος. Νομίζω ότι κάποιου είδος σπάσιμο είναι, αλλά δεν... περισσότερα!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Υπάρχουν, με τιμή περίπου τα 110 ευρώ.

Reaction score
0

Προφανώς μιλάμε για κάρτες που έχουν ξεμείνει από παλιό στοκ, νέες κάρτες δεν υπάρχουν, από όσο ξέρω τουλάχιστον. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας με διαψεύσει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis