Η Starlink στην Ελλάδα.

Reaction score
3.887
Λόγω άθλιων γραμμών στην περιοχή μου με διαρκείς αποσυνδέσεις και μικρή ταχύτητα σκέφτομαι σοβαρά το starlink παρά το υψηλό κόστος. Έχει κανείς εμπειρία από την χρήση και την εγκατάσταση του;

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
71.275
Λόγω άθλιων γραμμών στην περιοχή μου με διαρκείς αποσυνδέσεις και μικρή ταχύτητα σκέφτομαι σοβαρά το starlink παρά το υψηλό κόστος. Έχει κανείς εμπειρία από την χρήση και την εγκατάσταση του;
Έχεις δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές; Έχετε αξιοπρεπές Cosmote 4G;

Reaction score
3.887
Έχεις δοκιμάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές; Έχετε αξιοπρεπές Cosmote 4G;
Ναι, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το 4G ακόμη χειρότερο από τα landlines. Βλέπεις είμαστε στα βουνά της κρήτης ξεχασμένοι και απ'το θεό. :help:

Reaction score
2
Καλησπερα, πρσωπικα εχω viasat εδω και 2+ χρονια στα 35ευρω και ειμαι υπερκαλυμενος.. το σημα στα 2 κατι χρονια μου εχει πεσει σε κατακλυσμο με κεραυνους και αυτο μονο για 2 η 3 λεπτα αν θυμαμαι καλα και φυσικα το μεγαλο προβλημα που ειχα ηταν οταν εκαναν ντου στην ουκρανια χτυπησαν το ksat οποτε οχι μονο εγω αλλα γενικως τα δορυφορικα ιντερνετ ηταν ολα offline και φυσικα ειναι χωρις σοβαρο throttle οταν φευγεις στα 10 τερα .. εγω καπου στα 30 τερα/μηνα ειμαι αλλα ουτε που φαινεται οτι γινεται καποιο throttle.

Staff online

• spylab
    We wellcome chechen Peace Corps
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
167.634
Members
37.237