Ηitman Εκτελεστής 47 - Hitman (2007)

Reaction score
59
[IMGL]http://img444.imageshack.us/img444/6235/hitmanver3if0.jpg[/IMGL]

Εκτελεστής 47 - Hitman (2007)

Ένα από τα πιο δημοφιλή video games όλων των εποχών, το "Hitman Εκτελεστής 47", έρχεται επιτέλους και στη μεγάλη οθόνη από τον σεναριογράφο του "Swordfish" και την παραγωγή υπογράφει ο Λικ Μπεσόν ("The Transporter"). Τον Πράκτορα 47 υποδύεται ο Τίμοθι Όλιφαντ ("Die Hard 4.0") ενώ τον αντίπαλό του υποδύεται ο Ντάγκρεϊ Σκοτ ("Mission Impossible II").

Ο Πράκτορας 47 είναι πληρωμένος δολοφόνος, δουλεύει για το "Πρακτορείο" και σκοτώνει για μετρητά.

Όταν όμως παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη, καταλήγει να καταδιώκεται από την Ίντερπολ και το Ρωσικό Στρατό, ενώ ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη.

Για να επιβιώσει θα πρέπει να ανακαλύψει ποιοι τον έχουν παγιδεύσει και γιατί θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή του όμως είναι η εμφάνιση συνείδησης και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που προκύπτουν από τη γνωριμία του με ένα όμορφο τραυματισμένο κορίτσι.

Kυκλοφορει 31/3/2008 απο την ODEON

Reaction score
0
Θα μπορουσε να ηταν μια πολυ ωραια ταινια .
Ο Hitman 47- Timothy Olyphant πολυ ξενερωτος .
Ο T-bag Robert Knepper πολυ κουμπωμενος .
Η Nika - Kurylenko πολυ ......αρα .
Γι'αυτην αξιζει να δει κανεις την ταινια .

Reaction score
2
Δεν έχω δει ακόμη την ταινία για να έχω άποψη, οπότε να προσθέσω απλώς ότι πρόκειται για άλλη μια γνωστή παραγωγή γυρισμένη ως επί το πλείστον στη Βουλγαρία. Επίσης, για το ρόλο του πρωταγωνιστή θα προτιμούσα κάποιον σαν τον Vin Diesel ή τον Jason Statham.

HV

Reaction score
0
O statham εχει παιξει στο Transporter1,2 θα ηταν too much να τον βαλουν και στο Hitman.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Ηitman Εκτελεστής 47 - Hitman (2007)

Χάλια μαύρα!!!

Reaction score
59
Δεν ηταν τοσο ασχημη.......Ποτε βγαινει σε DVD ?
HV επιτηδες το κανεις ?

Δεν μπορω να το εξηγησω !

Οταν στο ποστ γραφω οτι η ταινια Kυκλοφορει 31/3/2008 απο την ODEON τι δεν καταλαβες και ρωτας για το ποτε κυκλοφορει ???

:111::111::111::111::111: Παλι δεν το ειδες θα πεις !!!

Διαβαζε το ποστ πριν απαντας σε παρακαλω !!!!

Reaction score
59
Οσο αφορα την ταινια εχω να πω πολυ κακο για το τιποτα !!!

Τα εχουμε ξαναδει ολα αυτα με πολυ καλυτερα αποτελεσματα !!

Ο πρωταγωνιστης αγαρμπος εντελως !!! ( ειδικα ο τροπος που βαδιζε ηταν εντελως αστειος !!!) .

Η πρωταγωνιστρια ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της ταινιας κι ενας λογος για να δεις την ταινια !!!

Reaction score
130
Νομίζω δέν είναι και ότι χειρότερο έχω δεί. Τουλάχιστον "τσούλισε" μέχρι τέλους. Αλλες ταινίες του είδους τις έχω σταματήσει και στο δεκάλεπτο.!!!

Reaction score
0
Απο τις χειρότερες. Καμία επαφή με τη σαγήνη του παιχνιδιού. Επιεικώς ούτε τ(γ)ία δεν μπορώ να του δώσω

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef