Ηumax 5400z

Reaction score
32
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ!
Εχω έναν Humax με ένα πιάτο 1,10 με 2 Lnb βλέποντας Astra & Hotbird. Λογω τεχνικών δυσκολιών (κεραμιδια κλπ) δεν εβαλα κινητό πιάτο.
Εφτασα σαυτη την επιλογη κατόπιν μικρης ερευνας και σύσταση απο σχετικό μαγαζι.
Μετα απο 8 μηνες εφτασα στο σημείο να βλέπω ελάχιστα κανάλια. Ο "ειδικός" μου πρότεινε να αλλάξουμε θέση στο πιάτο σε άλλο δορυφόρο για να βλέπω...
Η αλλη πρόταση ήταν να βάλουμε άλλο ενα 70cm πιατο για το άλλο δορυφόρο!
Οκ δεν είμαι Ο γνώστης αλλα δεν θα γείνω και Ο Καταναλωτης επειδη θέλει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Ουτε θα γεμίσω την σκεπη με πιάτα.
Αθλητικά και μουσικα κανάλια θέλω μόνο και βλέπω να το πληρώνω ακριβά.
Απο ΗD δέκτες ουτε που με ενημέρωσε ρωτωντας τον.
Το θέμα.
Τι να κάνω? Να βάλω οπωσδήποτε κινητό πιάτο? Αξίζει πραγμάτικά για αυτά που θέλω να βλέπω?
Πώς μπορώ να "αναβαθμίζω" μόνος μου τον δέκτη?
Που μπορώ να βρω οδηγίες step by step?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Γειά σου GEORGETDM, στα ερωτήματα σου οι απαντήσεις είναι απλές...

κατ'αρχήν για να "βλέπεις" όπως το εννοείς, σημαντικό ρόλο παίζει η αναβάθμιση και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ψάξεις στους κατάλληλους τόπους στο internet για να βρείς αυτό που θές.

Ο 5400Ζ έχει δυνατότητες αρκετές για τέτοια κόλπα...

Μπορείς να διαβάσεις κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία ΕΔΩ απο παλαιότερο post για τους Humax.

Βεβαια η κεραία σου είναι σταθερή σε δύο δορυφόρους , οπότε για τρίτο δορυφόρο ή περισσότερους αφού δεν μπορείς να βάλεις κινητό, υπάρχει ή λύση ενός σταθερού πιάτου που μπορεί να λάβει πολλούς δορυφόρους μαζί.

μπορείς να το βρείς απο ΕΔΩ

Reaction score
0
ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 5400Ζ ΚΑΙ ΕΓΩ ,
ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ .. ( ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ..
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ
ΝΕΟ SEARCH ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ....

Reaction score
0
Τελικά που μπορεί να βρεθεί το τελευταίο λειτουργικό για ZIC (απατσάριστο) 5400Ζ; Το έχει κανείς να μου το δώσει; Πρότεινα τον 5400Ζ σε τρείς φίλους και κανείς τους δεν έχει EPG με λεπτομέρειες προγράμματος και ελληνικά. Δεν θέλω σπασίματα και keys. Μόνο EPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss