- Reaction score
- 32
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ!
Εχω έναν Humax με ένα πιάτο 1,10 με 2 Lnb βλέποντας Astra & Hotbird. Λογω τεχνικών δυσκολιών (κεραμιδια κλπ) δεν εβαλα κινητό πιάτο.
Εφτασα σαυτη την επιλογη κατόπιν μικρης ερευνας και σύσταση απο σχετικό μαγαζι.
Μετα απο 8 μηνες εφτασα στο σημείο να βλέπω ελάχιστα κανάλια. Ο "ειδικός" μου πρότεινε να αλλάξουμε θέση στο πιάτο σε άλλο δορυφόρο για να βλέπω...
Η αλλη πρόταση ήταν να βάλουμε άλλο ενα 70cm πιατο για το άλλο δορυφόρο!
Οκ δεν είμαι Ο γνώστης αλλα δεν θα γείνω και Ο Καταναλωτης επειδη θέλει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Ουτε θα γεμίσω την σκεπη με πιάτα.
Αθλητικά και μουσικα κανάλια θέλω μόνο και βλέπω να το πληρώνω ακριβά.
Απο ΗD δέκτες ουτε που με ενημέρωσε ρωτωντας τον.
Το θέμα.
Τι να κάνω? Να βάλω οπωσδήποτε κινητό πιάτο? Αξίζει πραγμάτικά για αυτά που θέλω να βλέπω?
Πώς μπορώ να "αναβαθμίζω" μόνος μου τον δέκτη?
Που μπορώ να βρω οδηγίες step by step?
Εχω έναν Humax με ένα πιάτο 1,10 με 2 Lnb βλέποντας Astra & Hotbird. Λογω τεχνικών δυσκολιών (κεραμιδια κλπ) δεν εβαλα κινητό πιάτο.
Εφτασα σαυτη την επιλογη κατόπιν μικρης ερευνας και σύσταση απο σχετικό μαγαζι.
Μετα απο 8 μηνες εφτασα στο σημείο να βλέπω ελάχιστα κανάλια. Ο "ειδικός" μου πρότεινε να αλλάξουμε θέση στο πιάτο σε άλλο δορυφόρο για να βλέπω...
Η αλλη πρόταση ήταν να βάλουμε άλλο ενα 70cm πιατο για το άλλο δορυφόρο!
Οκ δεν είμαι Ο γνώστης αλλα δεν θα γείνω και Ο Καταναλωτης επειδη θέλει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Ουτε θα γεμίσω την σκεπη με πιάτα.
Αθλητικά και μουσικα κανάλια θέλω μόνο και βλέπω να το πληρώνω ακριβά.
Απο ΗD δέκτες ουτε που με ενημέρωσε ρωτωντας τον.
Το θέμα.
Τι να κάνω? Να βάλω οπωσδήποτε κινητό πιάτο? Αξίζει πραγμάτικά για αυτά που θέλω να βλέπω?
Πώς μπορώ να "αναβαθμίζω" μόνος μου τον δέκτη?
Που μπορώ να βρω οδηγίες step by step?