ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ .........................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ Η ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ????????

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ..........

Attachments

Reaction score
5
Δεν ταιριάζει με την κατηγορία hiend αλλά σε ένα κουτάκι της thermaltake θα το έκανα ευχαρίστως...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Δεν ταιριάζει με την κατηγορία hiend αλλά σε ένα κουτάκι της thermaltake θα το έκανα ευχαρίστως...
Μωρε ταιριαζει και παραταιριαζει με αυτην την κατηγορια!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγουρα σε καποια φαση της αναζητησης μας σε μηχανηματα εχει βρεθει καποιο που μετανοιωσαμε που το αγαρασαμε και το σιχτιρησαμε!!!!!

Reaction score
8
Σε κανενα. Μου αρεσει καλυτερα ο ηχος οταν σκανε στον ακαλυπτο απο τον τριτο οροφο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Σε κανενα. Μου αρεσει καλυτερα ο ηχος οταν σκανε στον ακαλυπτο απο τον τριτο οροφο.
Eιναι και αυτο μια πολυ ωραια λυση φιλε Πατρινε κοντοπατριωτη!!!!!!

Reaction score
43
Καλό θα είναι οταν περνάει απο πάνω το αυτοκίνητο να είναι στην πρίζα...!

Reaction score
7
Έχω πετάξει ξύλινη ασπρόμαυρη CRT από τέταρτο όροφο και έκανε απίστευτο θόρυβο...τέτοια ατάκα και βάθος ούτε το καλύτερο SUB του κόσμου :137:

Reaction score
7
Άντε να βλέπω κανέναν κάτοχο KISS DP-600 :137: (και γώ ήμουν στο τσακ να το πάρω...)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.521
Στο μπλου-σκάι! Το πήρα το ρημάδι για να βλέπει ταινίες η κόρη μου και σε 17 μέρες χάλασε το τηλεκοντρόλ και αγόρασα άλλα 2 και κανένα δε παίζει και το τηλεκοντρόλ λένε δε το καλύπτουν με εγγύηση!
Θα το σπάσω!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Έχω πετάξει ξύλινη ασπρόμαυρη CRT από τέταρτο όροφο και έκανε απίστευτο θόρυβο...τέτοια ατάκα και βάθος ούτε το καλύτερο SUB του κόσμου :137:
Kρυφοανωμαλαρες ολοι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γουσταρετε φασαρια ετσι?????
Ολοι την θελετε την ατακα σας ετσι?
Ασε το βαθος..........ψοφαμε νομιζω για ....το βαθος!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Στο μπλου-σκάι! Το πήρα το ρημάδι για να βλέπει ταινίες η κόρη μου και σε 17 μέρες χάλασε το τηλεκοντρόλ και αγόρασα άλλα 2 και κανένα δε παίζει και το τηλεκοντρόλ λένε δε το καλύπτουν με εγγύηση!
Θα το σπάσω!
Κωστακι ντροπη σου...να λες τετοια για αυτο το super HI END DVD PLAYER !!ΑΙΣΧΟΣ.....τοσα σπιτια εκλεισαν απο αυτο το player ,τοσα τεστ συντριπτικα υπερ του και εσυ θες να του λιανησεις τα πα'ιδια?????
Παντως προτεινω την νεα γενια ανατρεπομενων της SCANIA για ...ισοπεδωτικες καταστασεις!

Reaction score
1.213
Κωστακι ντροπη σου...να λες τετοια για αυτο το super HI END DVD PLAYER !!ΑΙΣΧΟΣ.....τοσα σπιτια εκλεισαν απο αυτο το player ,τοσα τεστ συντριπτικα υπερ του και εσυ θες να του λιανησεις τα πα'ιδια?????
Παντως προτεινω την νεα γενια ανατρεπομενων της SCANIA για ...ισοπεδωτικες καταστασεις!

Γιατι τι εχει το blue sky ??? :137:

Παιζει πολυ ωραια κατι divx που εχω..... :135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos