ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΚΡΟΑΣΗΣ?

Reaction score
855
Απάντηση: ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΚΡΟΑΣΗΣ?

τουλάχιστον κράτησε την παλιά του πολυθρόνα ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και δεν μπορούσε να βάλει άλλη μια πολυθρόνα; Θα έφευγε από το σουίτ σποτ; :114:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146
Απάντηση: Re: ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΚΡΟΑΣΗΣ?

Και δεν μπορούσε να βάλει άλλη μια πολυθρόνα; Θα έφευγε από το σουίτ σποτ; :114:

...
Παλάβωσες; Ποιος την ακούει μετά τη γυναίκα του!

"Τί τη θέλεις τη δεύτερη πολυθρόνα; Ε; Τί τη θέλεις; Για να φέρνεις τη γκόμενα ε; Παλιοσαρδανάπαλε! Ααααχχχ, καλά μου έλεγε η συχωρεμένη η μάνα μου, αλλά εγώ πού να την ακούσω! Που έφαγα τα νιάτα μου με σένα, παλιοχαϊεντά. Και τώρα αυτό είναι το ευχαριστώ! Έτσι μού 'ρχεται να σε παρατήσω κι εσένα και τις παλιατζούρες σου, και να πάρω τα παιδιά και να φύγω να μη σε βλέπω. Α να χαθείς, άχρηστε! Που όλο τη γκόμενα σκέφτεσαι! Αλλά βέβαια, άμα έχεις το νου σου συνέχεια στο ξενοπήδημα, πού να σου περισσέψουν λεφτά να πάρεις και καμιά μερσεντές, να μπορούμε να κυκλοφορούμε και λίγο με το κεφάλι ψηλά. Αλλά πού τέτοια. Παλιοκαραγκιόζη! Άχρηστε! "...

:114:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Eνω "αλλοι" χαιενταδες, και ενιοτε και φωτογραφοι εχουν στο dedicated χωρο τους στο υπογειο 3, τρεις παρακαλω πολυθρονες LAZY boy...
τςτςτςτςτ.....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Rives Audio

Η Rives Audio είναι η μάλλον πιό γνωστή εταιρία σε αυτό τον τομέα στην Αμερική...

Reaction score
29.751

Εμένα αυτή η καμπούρα στη μέση ανάμεσα στα δυο παράθυρα μου κάθεται στο στομάχι.
Τι την ήθελε ο άχρηστος αμερικάνος?
Ο κόγιας όπως πάντα ΕΓΡΑΨΕ

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θα προτιμούσα να βλέπω τα καπούλια δύο Αραβικών!

Reaction score
4

αν εχεις money διαβαινε που λεει και μια παροιμια...

Reaction score
150
Για όσους βαριούνται να διαβάσουν ή διάβασαν τότε που ήταν συμμαθητές με το Μεταξά στο σχολείο και μετά άραξαν:)143::137:), να η εξήγηση για την καμπούρα:

"The focus of the room and most unusual feature is the large center diffuser panel in the front of the room. This curved panel protrudes about 18" into the room at the center point. It is constructed of ¼" plywood over a stud wall and lined on the inside and back wall with 2" fiberglass. This plywood is then covered in maple veneer. Above and below of the diffuser panel are 12" soffits that follow the same curvature. This diffuser captures all the energy of the room but won't beam any first reflections. The adjacent fabric covered bass baffles create a perfect balance of absorption and diffuse reflection... retaining phenomenal soundstage layering and detail, while eliminating any smearing of detail. "

Πάντως κάτι παραπάνω ξέρει αυτός πο το σχεδίασε από ακουστική από τους περισσότερους σαλονο χαιεντάδες με τα coffetable και τους σεμέδες......:143:

Reaction score
29.751
Απάντηση: Re: ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΚΡΟΑΣΗΣ?

Για όσους βαριούνται να διαβάσουν ή διάβασαν τότε που ήταν συμμαθητές με το Μεταξά στο σχολείο και μετά άραξαν(), να η εξήγηση για την καμπούρα:

"The focus of the room and most unusual feature is the large center diffuser panel in the front of the room. This curved panel protrudes about 18" into the room at the center point. It is constructed of ¼" plywood over a stud wall and lined on the inside and back wall with 2" fiberglass. This plywood is then covered in maple veneer. Above and below of the diffuser panel are 12" soffits that follow the same curvature. This diffuser captures all the energy of the room but won't beam any first reflections. The adjacent fabric covered bass baffles create a perfect balance of absorption and diffuse reflection... retaining phenomenal soundstage layering and detail, while eliminating any smearing of detail. "

Πάντως κάτι παραπάνω ξέρει αυτός πο το σχεδίασε από ακουστική από τους περισσότερους σαλονο χαιεντάδες με τα coffetable και τους σεμέδες......

Συγνώμη κύριε καθηγητά , ψαγμένε χαλιεντά των χώρων με τις πρώτες και δεύτερες ανακλάσεις.
Την επόμενη φορά θα φροντίσω να είμαι σε μόνιμη επαφή με τον Μεταξά , και όλους τους συνφοιτητές απο το πανεπιστήμιο, και θα κάνουμε τελε κονφερενς συχνά για να μην μας βρίσκεις αδιάβαστους.
Βάλε και συ μια τέτοια καμπούρα στο σαλόνι σου μπορείς .
Ισως φιάξει λίγο το μπάσσο σου το περίεργο.Και που ξέρεις μπορεί να σταματήσει να κουδουνίζει και η γυψοσανίδα του τζακιού.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead