ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Avsite ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Reaction score
52
Αν και μιά μέρα πρίν την γιορτή!!, θέλω μέσα από αυτό το thread και μου βγαίνει ολόψυχα, να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο AVsite και να ευχηθώ να συνεχίσει την παράδοση ενός πεδίου Ευγενούς Συνάντησης Ανθρώπων Φίλων της Μουσικής του Ηχου και της Εικόνας με στόχους υψηλούς και ιδανικά όπως αγάπη μεταξύ των μελών, ανιδιοτέλεια, σεβασμό και ευγενή άμιλλα.

Καλώ και όλα τα μέλη που αγαπούν αυτο τον χώρο να ευχηθούμε και να στηρίξουμε όσο μπορούμε το Site μας και τους δημιουργούς και συνεχιστές του.
Χρόνια πολλά AVsite!
:D :D :D :D :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οταν το θεμα αυτο δεν ξεκινα απο ενα παιδι 17 ετων αλλα απο ενα καταξιωμενο χειρουργο , σε εμενα τουλαχιστον λεει παρα πολλα για την μονοετη καριερα μας.

Μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου ευχομαι σε πολλα , καλα , και δημιουργικα χρονια.

Ας ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι και ας προσφερουμε οτι μπορουμε στα νεα παιδια :wink:

Reaction score
3
Γιατρέ μου,χρόνια μας πολλά και καλά. :)

Αύριο στα "γενέθλια",[highlight=gold]ρε σείς,τούρτα θα έχουμε[/highlight]? :?: ,θα το κάψουμε. :D :p

ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,χε,χε,χε,χιιικ... :mrgreen: :mrgreen:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883
Εμπρός στον αγώνα για ακόμα καλύτερη εικόνα και ήχο, και πάνω απ'όλα για ακόμα περισσότερες γνωριμίες και ανταλλαγές απόψεων με ανθρώπους που έχουνε τα "χόμπυ" αυτά σφηνωμένα στον εγκέφαλό τους!

Ζήτω!
Ζήτω!
Ζήτω!

Reaction score
6
Αντε χρονια μας πολλα .
Αληθεια στην τουρτα πανωτι θα μπει ;
Κερακι η θα κοτσαρουμε στην μεση κανενα προβολεα;

Reaction score
51
Χρόνια μας πολλά και καλά!
Και πάνω από όλα με υγιή διάλογο!!
Για να μαθαίνουν οι νέοι στον χώρο και να ραφινάρουν τις γνώσεις τους οι πιο παλιοί!!!

Θα τα πούμε κι από κοντά αύριο!!!!

Να 'στε καλά όλοι φίλοι μου που έχετε (έχουμε) κάνει τόσο όμορφο αυτό το site!!

:D :D :D :D :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αντε χρονια μας πολλα .
Αληθεια στην τουρτα πανωτι θα μπει ;
Κερακι η θα κοτσαρουμε στην μεση κανενα προβολεα;
Αν έχει προβολέα μήπως είναι εύκολο να έχει έναν Qualia? Από τότε που τον είδα βλέπω μόνο τηλεόραση...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Χρόνια Πολλά στο avsite!!!

Υ.Γ. Όσο για την τούρτα...

Reaction score
5
Άντε χρόνια μας πολλά!!

Και μην ξεχάσετε να κεράσετε αύριο καμία ωραία ύπαρξη κανένα σφηνάκι από μένα!![schild=13 fontcolor=00008B shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]mono ena[/schild]

Reaction score
7
Άντε χρόνια μας πολλά!!

Και μην ξεχάσετε να κεράσετε αύριο καμία ωραία ύπαρξη κανένα σφηνάκι από μένα!![schild=13 fontcolor=00008B shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]mono ena[/schild]

Ολο και καποιο κερασμα θα σφηνωσουμε...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
O καλός φίλος Γιώργος έδωσε το στίγμα του AV-Site μέσα στις ευχές του

με στόχους υψηλούς και ιδανικά όπως αγάπη μεταξύ των μελών, ανιδιοτέλεια, σεβασμό και ευγενή άμιλλα.
Αυτό είναι το μονοπάτι που ακολουθούμε. Έστω και αν δεχόμαστε καθημερινό πόλεμο πιστεύω οτι αργα ή γρήγορα θα το ανοίξουμε σε λεωφόρο.

Μέσα σε ένα χρόνο πήρα τόσα πολλά και πιστεύω οτι έδωσα τόσα λίγα που με κάνουν να νιώθω βαθύτατα υποχρεωμένος απέναντι στον Ιδρυτή (με τη βαθειά και κυριολεκτική έννοια του όρου), στο διαμαντένιο Γενικό συντονιστή, στους άξιους συντονιστές αλλά και στα μέλη που δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν να δούμε τι πραγματικά έχουμε στα χέρια μας και να κάνουμε οτι είναι δυνατό για αυτό τον Ελευθερο Χώρο, να παραμείνει όπως ξεκίνησε. Με φιλίες χωρίς κλίκες, με αξίες χωρίς αλισβερίσια, με αλληλοβοήθεια χωρίς σπρωξίματα.

Αν σας φαίνεται ιδανικό και δεν πιστεύετε εύκολα μη ξεχνάτε οτι εσεις είστε, εμείς είμαστε, ο καθρέπτης του Av-site. O ευατός μας αντανακλάει και βγαίνει στην οθόνη του Monitor.
Γυαλίστε λοιπόν τον καθρέπτη και δείτε καλύτερα, αφήστε την επιφάνεια και κοιτάξτε βαθεία μέσα του. Εκεί βρισκόμαστε όλοι μας.
Εκεί βρίσκεται και το AV-Site.

Χρόνια πολλά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Η ημερομηνια ειναι 30 Ιουλιου.Πραγμα που σημαινει πως πολλοι απο εμας εχουν φυγει ηδη για διακοπες.Δυσκολη περιοδος για ενα site.

Η ημερα ειναι Σαββατο.Η χειροτερη ημερα για ενα site.

H ωρα ειναι 20.00 περιπου.Σαββατο και βραδυ στις 8 λοιπον.Κακιστος συνδυασμος για ενα site.

Η επετειος ειναι τα πρωτα γενεθλια του AVSite.Γιορτη σημερα αρα ηδη πολλοι εχουν αρχισει και ετοιμαζονται.....

Και ομως.21 ατομα ειναι μεσα αυτη την στιγμη και παρακολουθουν Σαββατο βραδυ ημερα επετειου στις 30 Ιουλιου

Και ομως.Απο τις 12 τα ξημερωματα , 490 ατομα εχουν ηδη μπει και παρακολουθουν Σαββατο βραδυ ημερα επετειου στις 30 Ιουλιου.

Τι αλλο να πεις?

Ποσα αλλα μπορεις να ευχηθεις?
:wink:

Reaction score
0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ηγετικα στελεχη και μη
Σε στρατηγους και απλους στρατιωτες
Σε γνωστες και ημιμαθεις
Σε αυτους που πηραν και την γυναικα τους στο παρτυ και σε αυτους που βρηκαν ευκαιρια να ξεμυτισουν ελευθεροι

AVSITE!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι επικοδομητικη συνεργασια και προπαντως παρεα σε ολους................
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AV-SITE!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
KEEPUP THE GOOD JOB..... :) :) :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON