Θέλετε να δουλεύετε γρηγορότερα στο AV-Site

Reaction score
0
Τον τελευταίο καιρό λάβαμε αρκετά μηνύματα με μέλη που επιθυμούσαν την επιστροφή στη παλαιότερη (και γρηγορότερη αν και λιτότερη) μορφή του AV-Site.
Όσοι το επιθυμούν μπορούν να δουλεύουν στην παλαιά μορφή του site χρησιμοποιώντας το ακόλουθο link:

http://www.avsite.gr/phpBB2va

Πριν το χρησιμοποιήσουν πρέπει απαραιτήτως να έχουν αλλάξει το στύλ εμφάνισης σε SubSilver χρησιμοποιώντας τον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δεν το κάνετε αυτό δεν θα δουλέψει το link)

Επίσης να σας ενημερώσω ότι υπάρχει περίπτωση μετά από κάποιες ενέργειες να βρίσκεστε ξανά στην νέα μορφή (αυτό θα το καταλάβετε αν αντί phpBB2va δείτε μόνο phpBB2 στην γραμμή διεύθυνσης)
Θα παρακαλούσα όποτε σας συμβεί αυτό να με ενημερώσετε με ένα pm για να το διορθώσω.

Σύντομα θα προστεθούν και τα υπάρχοντα στην τρέχουσα μορφή του AV-Site templates εκτός του sub-Silver ούτως ώστε πλέον να μην περιορίζεστε σε αυτό.

Reaction score
0
:D Να 'σαι καλά Τάσο! Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα! Όσοι δουλεύουν σε αρκετά γρήγορο Internet, θα δουν μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα πάντως. Εύγε το παλιο, το AVSite το καλό!

Reaction score
5
Απλώς δεν δέχεται τα Άβαταρ! Αν προσέξετε ούτε τα νέα members δεν έχουν.
Εγώ θα μπαίνω επιλεκτικά και στα δύο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μην διαγράψεις το Avatar γιατί δεν θα μπορείς να το ξαναβάλεις....

Εγώ κατα λάθος το έβγαλα και δεν μπαίνει με τίποτα...

Ρε χρυσοχέρη Τάσο για κάνε τίποτε με αυτό!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και δίνουν link στο καινούργιο site ενώ πρέπει να δίνουν link στο va (παλιό) για όσους χρησιμοποιούν το παλιό... :wink:

Reaction score
0
Σιγά-σιγά όλα θα διορθωθούν.
Το μήνυμα το έβγαλα 5 λεπτά μετά από τηλεφώνημα του Ανδρέα σήμερα το πρωί και δεν είχα κανένα περιθώριο ελέγχου. Μπορεί να το ήξερα από τότε που εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση αλλά δεν το έχω τεστάρει καθόλου. Αποδέχομαι απλά τα όσα λένε οι του phpBBFΜ.
Σε ότι αφορά τα avatar θα το δω μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως και τα ελληνικά στα notofocations.
Σε ότι αφορά τα links Χρήστο είναι αυτό που έλεγα με πιθανά links στο παλιό. Απλά μέσα στην βάση αναφέρεται σαν ρίζα το phpBB2.
Αφού εντοπίσουμε όλα αυτά τα προβληματικά links, όπως αυτό που ανέφερες Χρήστο, θα τα διορθώσω. Αυτό που είπες μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λυθεί.

Reaction score
5
Αν γίνετε θα εισηγούμουν ένα θέμα να μην πέφτει αν δεν περάσουν 10-15 μέρες διότι πρόσεξα πρόσφατα καλός η κακός πέφτουν μετά από 4-5 μέρες.

Reaction score
0
Νίκο αυτό που ζητάς είναι εφικτό αλλά εξ' αρχής έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο τμήμα του κώδικα στην αρχική του σελίδα:
http://www.avsite.gr/phpBB2/mobile/
Αν δοκιμάσεις όμως:
http://www.avsite.gr/phpBB2/mobile/topics.php?Id=1
και αντί για Id=1 βάζεις ένα νούμερο από 1 έως 21 μπορείς να δεις τις κατηγορίες που αντιστοιχούν σε αυτά τα Id και κατόπιν τα θέματα.
Ενημέρωσέ με για τα αποτελέσματα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
avsite mobile...

Τάσο, γενικώς δουλεύει.
Αλλά:
- Δεν σε μεταφέρει στις επόμενες σελίδες αλλά βλέπεις μόνο την πρώτη. Δηλαδή ενώ σου λέει ότι έχει κι άλλες πατώντας εκεί δεν ανοίγουν.
- Δεν μπορείς να γράψεις αλλά λίγο το κακό, ούτως ή άλλως τι να γράψεις από κινητό...
- Με ένα μικρό interface για να μην αλλάζεις url για να πας σε άλλο θέμα αλλά και να ξέρεις και που πας νομίζω είναι special.

Reaction score
50
Επίσης κάτι άλλο, στο παλιό/"γρήγορο" site δεν αυξάνονται τα points κάθε φορά που κάνεις reply. Τώρα για new topic δεν το έχω δοκιμάσει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster