Θέλω κάτι φτηνό αλλά μην κολλάει πουθενα...

Reaction score
0
Η κατάσταση έχει ώς εξής: Έχω ένα philips 963 κυρίως για να ακούω μουσική αλλά που και που να βλέπω και καμιά ταινία, διστυχώς τα λεφτά δεν φτάσανε ποτέ και ούτε πρόκειτε να φτάσουν στο άμεσο μέλλον για να αγοράσω ξεχωριστό πλέιερ για τα μουσικά δισκακια μου. Όμως τον τελευταίο καιρό το philips έχει αρχίσει να γίνετε ειδιαίτερα εκλεκτικό στα Dvd που θα παίξει ενώ με τα Cd δεν έχει κανένα απολείτως πρόβλημα. Έτσι σκέφτομαι αντί να μπώ στην μανούρα να κοιτάξω να ψάξω τι φταίει στο 963, να αγοράσω ένα καινούριο όσο το δυνατόν φτηνότερο Dvd player που θα παίξει αποδεδηγμένα τα πάντα όσες γρατζουνιές και αν έχει το δισκάκι ( σε λογικά πάντα πλαίσια) όπως έκανε και το παλιό μου AKAI που είχα. Δεν με ενδιαφέρει η ποιοτητα της εικόνας μιας και θα παίξει σε 17αρα τηλεόραση αλλά θα ήθελα να παίξει DivX και φυσικά mp3. Επαναλαμβάνω με ενδιαφέρει ότι πιο φτηνό. Φυσικά είμαι δεκτικό και σε εναλλακτικές προτάσεις.

Reaction score
7
Το DivX ειναι μια πονεμενη ιστορια απο οσο ξερω για τα μη-pc dvd... Εχω την εντυπωση οτι μια βολτα (οταν κοψουν οι ζεστες) στο Πρακτικερ θα εχει αποτελεσμα...

(ο Γιαννης απολυθηκε τελικα?
Δωστου χαιρετισματα και πες του οτι θα-θα-θα-θα κανονισουμε να παμε για καφε με τον Αγγελο...
Επισης πες του να γραφτει μελος....)

Reaction score
13
Φίλε Στάθη

είχε μια προσφορά η Ηλεκτρονική Αθηνών Δευτέρα και τρίτη και έδιναν ένα DVD που έπαιζε και DivX (και όλα τα άλλα format) μάρκας Magnavox (κατασκευή λέει Philips) με 40 ευρώ.Το είδα να παίζει και για τα λεφτά του ήταν τζάμπα.Αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έχοιυν να σου δώσουν.Κάνε μια προσπάθεια όμως μπας και κανένα κατάστημα έχει κάποιο στο ράφι.

Reaction score
0
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κ. Περπατητή κυρίως για ψυχολογικούς λόγους θα προτημίσω να κινηθώ προς κάτι από Απω Ανατολή. Γιώργο ο Brother απολείθηκε πριν κανένα 2μηνο και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. θα του μεταφέρω το μυνημά σου.

Reaction score
0
Πάντα κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100Ε, το Praktiker έχει το United 5021 DiVX Certified, νομίζω 80Ε. Τα United γενικά υποστηρίζουν packed bitstream, τo συγκεκριμένο όμως δεν ξέρουμε ακόμα. Νομίζω ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια.

Σε κάπως καλύτερο, υπάρχει το Pioneer 380 (K ή S, επίσης Divx), 99E στο Πλαίσιο, χωρίς υποστήριξη packed bitstream.
Χαρακτηριστικά εδώ
http://www.pixmania.com/gr/gr/109779/art/pioneer/dvd-divx-player-dv-380-s.html
Δελεαστική τιμή. αλλά με τα μεταφορικά (15Ε) σου έρχεται περισσότερο. Ζύγισε την έξτρα εγγύηση που προσφέρει το Pixmania.

Σου αναφέρω αυτά τα δύο μόνο επειδή:
1.Πληρούν πλήρως τις προδιαγραφές σου
2.Η on-line κοινότητα που έχει σκοπό της ζωής της να βελτιώσει την απόδοση του περιεχομένου σε αυτά chip (MTK 1389...κάτι) πολύ σύντομα θα έχει αναβαθμίσεις. Για το 380, ήδη έχει βγει η πρώτη, που βελτιώνει τον χρονισμό των υποτίτλων DiVX.
3.Είναι από φίρμες με αποδεδειγμένα καλή εγγύηση, και η προηγούμενες από αυτά σειρές έχουν αποδειχτεί ...σκυλιά.

Μετά το 963 (Εγώ είχα το 943) η ποιότητα κατασκευής των πολύ φτηνών Κινέζικων θα σε σοκάρει, όσο και αν η εικόνα στην 17ρα δεν θα έχει διαφορές. Αν όμως ψάχνεις το απόλυτα φθηνότερο, τότε όντως χρειάζεται μια βόλτα από Makro, Praktiker & Carrefour.
Καλή τύχη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.815
Members