Θέλω να δημιουργήσω hi-fi για ακρόαση δίσκων -cd

Reaction score
0
Παιδία καλημέρα ειμαι σε φάση αγορά ενός ηχοσυστηματος για το σαλόνι μου (35τμ).Το μπάτζετ είναι περίπου στα 1200 -1500 ευρώ (το cd-player υπάρχει) και στόχος είναι μια ποιοτική ακρόαση κυρίως βινυλίου.Καταλαβαίνω οτι με αυτά τα χρήματα το σύστημα χαρακτηρίζεται ως¨εισαγωγικο¨. παρολα αυτά θα ήθελα την βοήθεια σας για το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα κομμάτια που έχω καταλήξει είναι:

1..Denon PMA-520AE ή Yamaha A-S201 ενισχυτής
2. Dali Zensor 1 ή Dali Zensor 3 ηχεία
3. Dual CS 505-4 πικαπ
4.Audio Technica AT-120E κεφαλή

Reaction score
7.117
εισαι σε σωστο δρομο,απλα νομιζω οτι πρεπει να πας σε πιο φτηνο πικαπ και να ριξεις περισσοτερα χρηματα στον ενισχυτη,γιατι ο χωρος ειναι μεγαλουτσικος.Ηχεια τουλαχιστον στα zensor 3, για να εχεις σχετικα καλο χαμηλο,αλλα θα ηταν καλυτερα να πας σε ηχειο δαπεδου.

Reaction score
0
Για τα ηχεία μάλλον στα zensor3 καταλήγω και εγω. Πιστεύεις οτι ο Denon PMA-720 μπορει να με καλύψει ή πρεπει να παω πιο ψηλα:
[DOUBLEPOST=1458818325][/DOUBLEPOST]Για ηχεία δαπέδου τι προτείνεις:

Reaction score
7.117
Τα Magnat ειναι αυτο που λεμε "πολυ ηχειο" για τα χρηματα που δινεις,αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο ηχο.Μπορεις να κοιταξεις στην σειρα Zensor για τα μοντελα δαπεδου. Βασικα πρεπει να αλλαξεις λιγο την κατανομη του κοστους ανα συσκευη. Νομιζω μια κατανομη 600 ευρω ηχεια,600 ευρω ενισχυτης και αλλα 300 για πικαπ κεφαλη θα ηταν η ιδανικη. Βεβαια ξεχνας το Dual,κοιτα κατι σε Pro-ject για πικαπ.

Last edited:

Reaction score
0
εχετε γνωμη για τα JM LAB CHORUS 826 ή για καποια αλλα προ 3τιας jb lab γιατι τα βρίσκω σε πολυ καλή τιμή...

Reaction score
1.391
εχετε γνωμη για τα JM LAB CHORUS 826 ή για καποια αλλα προ 3τιας jb lab γιατι τα βρίσκω σε πολυ καλή τιμή...
ειναι απο αυτα που αξιζει να πας να κανεις μια ακροαση

Reaction score
7.117
εξαιρετικα,φυσικα και να τα ακουσεις απο κοντα,αλλα αυτα τα ηχεια μην τα οδηγησεις με ενισχυτη κατω απο 600 ευρω (παντα μεσα στα πλαισια που εθεσες,κανονικα θελουν απο χιλιαρικο και πανω).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop