Θέλω να πάω για αναβάθμιση αλλά θα είναι?

Reaction score
129
Καλημέρα χρόνια πολλά από εμένα σε όλους παιδιά κύριοι και κυρίες

Δεν ξέρω άμα γνωρίζετε την σειρά της akai am αλλά είναι ένας από τους λίγους ενισχυτές και γενικά όλη τους η σειρά...που μπορώ να πω έχουν τρελλή απόδοση από άποψη έντασης και ποιότητας...

τωρα εχω τα Kef ls50 σε συνδυασμό με Akai am69 για εμένα είναι ένας πολύ καλός flat ενισχυτής με πάρα μα πάρα πολύ καλό "volume" είναι από τους λίγους ενισχυτές που έχουν τόσο πολύ "headroom έντασης" και σκέφτομαι να πάω σε αναβάθμιση cambridge audio cxa60
αλλά το θέμα είναι ότι αξίζει σαν αναβάθμιση... με βολεύει πολύ η οπτική ίνα καθώς πάντα την δουλεύω και είναι και καλή η επιλογή του sub preout αλλά το θέμα είναι θα έχει τα ίδια "γκάζια" σε σχέση με τον akai "αν και αυτό ξέρω δεν γίνεται" σε σχέση ποιότητας όμως πιστεύω θα πάρω μια καλή ακουστική διαφορά.. εσείς τι λέτε

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει την σειρά am της akai.. Κάντε μια ακρόαση άμα πέσετε πάνω καθώς είναι και αρχαίο και δεν το βρίσκουμε όπου και όπου..

Reaction score
1.380
Τα ηχεία σου τα έχω ακούσει μόνο σε εκθέσεις, έχω διαβάσει ότι θέλουν μεγάλο ενισχυτή για να αποδώσουν τα μέγιστα. Αυτός που έχεις τώρα έχει σχεδόν τη διπλάσια δύναμη, στα χαρτιά τουλάχιστον. O CA αποδίδει 60 watt, προσωπικά δε θα το κάνα. Αναβάθμιση θεωρώ να πας στη wireless έκδοση των ηχείων σου αν σου αρέσουν και τα θεωρείς τη βάση του συστήματος σου.

Reaction score
129
χμμμ θα το σκεφτώ αλλά μάλλον μελλοντικά θα γίνει αυτό γιατί κοστολόγιο..... αλλά ερώτηση τα παίζω αρκετά δυνατά κατά πόσο ποιό επικίνδυνο είναι σε active μοντέλο?

Reaction score
1.380
χμμμ θα το σκεφτώ αλλά μάλλον μελλοντικά θα γίνει αυτό γιατί κοστολόγιο..... αλλά ερώτηση τα παίζω αρκετά δυνατά κατά πόσο ποιό επικίνδυνο είναι σε active μοντέλο?
Βρήκα αυτό online: 30W Class A/B circuit feeds the tweeter while a 200W Class D module powers the mid/bass unit.
Υποθέτω αρκετά καλύτερη οδήγηση από αυτή που έχεις τώρα, θα δώσει καθαρότερο απαραμόρφωτο ήχο σε μεγάλες εντάσεις συν τις συνδέσεις που προσφέρει η wireless έκδοση και δεν έχει ο ενισχυτής σου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524