Θέματα με ρεύματα .

Reaction score
1.549
Καλησπέρα! Έιναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχω λύσει εδώ και χρόνια αλλά δεν ασχολήθηκα καθολου και νομίζω ήρθε η ώρα του. Λοιπόν όταν δουλεύω τα ηλεκτρικά ρολά η τις τέντες του σπιτιού (όταν πατάω τον διακόπτη) ,ακούγονται αρκετά δυνατά σκασίματα από τα ηχεία, σε βαθμό που κάποιες φορές αγχώνομαι για τη ψυχική μου ακεραιότητα αλλά κυριως για την ακεραιότητα των ντραιβερς των ηχειων μου και ενισχυτών 😓😓 Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα ;

Reaction score
29.675
Το UPS δεν κόβει θόρυβο.

Τα AC ΦΊΛΤΡΑ κάνουν αυτή τη δουλειά.

SCHAFFNER και καθάρισες.

Last edited:

sony fan

"Επαγγελματίας"
Reaction score
113

Reaction score
2.834
Καλησπέρα! Έιναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχω λύσει εδώ και χρόνια αλλά δεν ασχολήθηκα καθολου και νομίζω ήρθε η ώρα του. Λοιπόν όταν δουλεύω τα ηλεκτρικά ρολά η τις τέντες του σπιτιού (όταν πατάω τον διακόπτη) ,ακούγονται αρκετά δυνατά σκασίματα από τα ηχεία, σε βαθμό που κάποιες φορές αγχώνομαι για τη ψυχική μου ακεραιότητα αλλά κυριως για την ακεραιότητα των ντραιβερς των ηχειων μου και ενισχυτών 😓😓 Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα ;
Δεν θέλω να σε τρομάξω και ίσως να μην έχει σχέση με το δικό σου πρόβλημα.
Ίδια συμπεριφορά είχα και στο δικό μου παλιό set up με τελικούς ενισχυτές.
Στην αρχή θορύβους στα ηχεία.
Αργότερα έφτασε στο σημείο να διακόπτεται στιγμιαία η μουσική όταν άνοιγα τον διακόπτη για τα φώτα.
Στο τέλος όλη η γραμμή του ρεύματος νέκρωσε.
Όλα αυτά έγιναν σε διάστημα αρκετών ετών.
Όταν έφερα ηλεκτρολόγο και το έψαξε, βρήκε αυτό .
Τυχερος ήμουν στην τελική..

7BD08135-A888-4EC6-B924-754063A79260.jpeg

Reaction score
1.549
Νίκο ξεκίνα από τους διακόπτες των ρολών. Προφανώς είναι φθαρμένοι.
15 ετών σπίτι και να έχουν φθαρεί; Σκέφτομαι να τραβήξω αποκλειστική γραμμή αλλά το θέμα είναι πως το καλώδιο φαντάζομαι θα φαίνεται και θα είναι αρκετά άσχημο σαν εικόνα έξω από τον πίνακα.

Reaction score
29.675
Νίκο ότι σου έγραψε ο ημίθεος.
Αλλαξε διακόπτες στα ρολά.
Αν συνεχίσει , βάλε φίλτρο στο μοτέρ του ρολού , και προσπάθησε να περάσεις το μοτέρ σε άλλη φάση , διαφορετική από αυτή που έχεις το στερεοφωνικό .
Η γραμμή από τον πίνακα , δεν θα σου εξασφαλίσει τίποτα ,αν θα είναι στην ίδια φάση με το ρολό.

Reaction score
1.549
Στα μοτέρ βάλε τα φίλτρα, να κόβεις το πρόβλημα στη δημιουργία του.
Αυτό και αν ακούγεται μπλέξιμο !
Νίκο ότι σου έγραψε ο ημίθεος.
Αλλαξε διακόπτες στα ρολά.
Αν συνεχίσει , βάλε φίλτρο στο μοτέρ του ρολού , και προσπάθησε να περάσεις το μοτέρ σε άλλη φάση , διαφορετική από αυτή που έχεις το στερεοφωνικό .
Η γραμμή από τον πίνακα , δεν θα σου εξασφαλίσει τίποτα ,αν θα είναι στην ίδια φάση με το ρολό.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
15 ετών σπίτι και να έχουν φθαρεί;
Δεν φθείρονται με το χρόνο, αλλά με τη χρήση και την ισχύ. Όπως ο διακόπτης και ο θερμοστάτης του φούρνου της κουζίνας. Βρες τον πιο θορυβώδη και άλλαξε μόνον αυτόν, έτσι για δοκιμή, και βλέπεις στη συνέχεια.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos