Θέμα απόστασης

exs

Reaction score
3
Εχω σοβαρο προβλημα, δεν μπορω να βρω προβολεα με αποσταση προβολης φακου-πανιου στα 6,27cm.
Σε αυτη την απόσταση ειναι η υποδομή του σαλονιου ωστε να μην επηρεαστει η ψυχικη μου υγεια(...)
Υπάρχει κάποιος στα 1080 γιατι για 4κ αν υπάρχει ...δεν (οικονομικα)?
Και σκεφτομουν mundial 4k σε 110"... οπότε θα αρκεστω σε 55"

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.049
Υποθέτω ότι θέλεις να είναι στην μία άκρη του σαλονιού η οθόνη και στην άλλη άκρη ο προβολέας;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Αν μπορείς να ανοίξεις στις 120-130'' θα έχεις επιλογές. Αλλιώς δύσκολα.

Reaction score
248
Να λάβεις υπόψη σου και τη μειωμένη φωτεινότητα που θα έχεις στην απόσταση αυτή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.049
Θα προβάλεις σε οθόνη ή στον τοίχο;
Αν ο προβολέας σου αναρτηθεί στο ταβάνι και πάει πιο μπροστά όσο χρειαστεί, ποιό είναι το πρόβλημα;
Απλώς αισθητικό;

exs

Reaction score
3
loggeo, Δεν μπορω να ανοιξω γιατι η οθονη ειναι ηδη τοποθετημενη και 110ιντσες.
Sakis, Φωτεινοι δεν ειναι οι laser? αν θυμαμαι ο xiaomi δεν ειναι αρκετα φωτεινος?
Μιχάλη, σε οθονη 110 ηλεκτρικη ειναι τοποθετημενη εδω και 4 χρονια και περιμενει ταιρι.
Φυσικά ειναι αισθητικο μιας και ειναι νεο σπιτι και δε θελω να πειραξω τιποτε...
Στη θέση που θέλω να μπει υπάρχει υποδομη-αναμονη στον τοιχο hdmi, trigger cable, internet, ac.
Ισως , θα μπορουσα να σκεφτω μια βάση που θα προεκτινεται αλλα 2 μετρα αλλά και παλι...

Reaction score
248
loggeo, Δεν μπορω να ανοιξω γιατι η οθονη ειναι ηδη τοποθετημενη και 110ιντσες.
Sakis, Φωτεινοι δεν ειναι οι laser? αν θυμαμαι ο xiaomi δεν ειναι αρκετα φωτεινος?
Μιχάλη, σε οθονη 110 ηλεκτρικη ειναι τοποθετημενη εδω και 4 χρονια και περιμενει ταιρι.
Φυσικά ειναι αισθητικο μιας και ειναι νεο σπιτι και δε θελω να πειραξω τιποτε...
Στη θέση που θέλω να μπει υπάρχει υποδομη-αναμονη στον τοιχο hdmi, trigger cable, internet, ac.
Ισως , θα μπορουσα να σκεφτω μια βάση που θα προεκτινεται αλλα 2 μετρα αλλά και παλι...
Δεν ξέρω πoιον Lazer μπορείς να βρεις μέχρι 1500€. Ο Xiaomi lazer 5000 ANSI είναι ultra short throw, προβάλει από το μισό μέτρο, αν εννοείς αυτόν. Απλά λάβε υπόψη σου και την παράμετρο φωτεινότητα σε όποια επιλογή κάνεις.

exs

Reaction score
3
Εαν δεν υπαρχει επιλογη προβολης απο τα 6μετρα λεω μηπως να παω σε καποιον short throw....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Αυτός νομίζω πως κάνει. Δυστυχώς είναι πάνω απ' το budget που έθεσες, αλλά είναι κι εξαιρετικός προβολέας.

epson.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.187
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907