Θανάσιμος Επισκέπτης - Untraceable ( 2008 )

Reaction score
59
[IMGl]http://img177.imageshack.us/img177/5838/untraceableww5.jpg[/IMGl]

Θανάσιμος Επισκέπτης - Untraceable ( 2008 )

Από τους παραγωγούς του "Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ" έρχεται ένα αγωνιώδες θρίλερ γεμάτο ανατροπές με τους Νταϊάν Λέιν ("Unfaithful"), Κόλιν Χανκς ("King Kong"), Μπίλι Μπερκ ("24") και Μαίρη Μπεθ Χερτ ("Lady in the Water").

Η Τζένιφερ Μαρς, πράκτορας του FBI, αναλαμβάνει να βρει και να συλλάβει ένα serial killer ο οποίος παρουσιάζει φωτογραφίες των θυμάτων του στο internet.

Η Τζένιφερ δίνει μια μάχη με το χρόνο αλλά, καθώς ο χρόνος τελειώνει, το κυνηγητό γίνεται πιο προσωπικό και πιο επικίνδυνο.

Ελληνικη πρεμιερα 21-2-2008

Reaction score
59
Kαλη αστυνομικη περιπετεια που σε κραταει σε αγωνια με μια πειστικη Diane Lane.

Εχει λιγο gore θεαμα αλλα και αγωνια !!

ΑΞΙΖΕΙ να την δειτε !!

HV

Reaction score
0
Κρητικες που διαβασα την εχουν κατω του μετριου.....Να την δω ρε Jim η θα τραβαω τα μαλια μου !

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Κρητικες λεγοντας εννοεις γυναικες αρθρογραφους απο την ΚΡΗΤΗ ??? :137:

Reaction score
59
Κρητικες που διαβασα την εχουν κατω του μετριου.....Να την δω ρε Jim η θα τραβαω τα μαλια μου !
Αν διαβασες το προηγουμενο ποστ μου θα καταλαβαινες οτι η ερωτηση σου ηταν εντελως περιττη .:139:

HV

Reaction score
0
Ελα μωρε τι Κρητικες και τι Κριτικες..Το ιδιο δεν ακουγεται ? :)
Απλα ρωτησα για διπλοτσεκαρισμα γιατι ολοι λενε πως δεν ειναι τπτ το τρομερο η ταινια.

Reaction score
6
Απάντηση: Θανάσιμος Επισκέπτης - Untraceable ( 2008 )

Μου άρεσε , όχι ομως ως ταινία γενικότερα , αλλα για το θεμα της.
Πρόκειται για μια μάτια φοβου στην θεα της ψηφιακής ζούγκλας , του internet και των MME.
Όλα απλως για το θεαμα σε μια "πολιτισμένη κοινωνια" όπου άρτος και θεάματα προσφέρονται και καταναλώνονται χωρις τύψεις.
Είναι άγριο αν σκεφτείς ότι σε πολλα από αυτά που μας δείχνει η ταινία δεν λεει ψέματα και δεν υπερβάλει για χάρη της εμπορικότητας της ( που άλλωστε δεν είναι)
Δυστυχώς είναι αλήθεια ,και τα μηνύματα που περνανε στο μόνιτορ του υπολογιστή από το μανιασμένο κοινο που ζητα περισσότερο αιμα πραγματικά σε ανατριχιάζουν .
Παρατηρήστε τα κατά την διάρκεια της ταινίας …
Μπορεί σε κάποιους να φανούν τραβηγμένα …
Εμένα μου φάνηκαν γνωστά…

Reaction score
49
Απάντηση: Θανάσιμος Επισκέπτης - Untraceable ( 2008 )

Δύο φορές προσπάθησα αλλά αποκοιμήθηκα...
Θα το ξαναπροσπαθήσω!! :116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster