skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου Φίλοι,
Με το παραμικρό παρατηρώ ότι ωρισμένοι...
... στο παρελθον...
πρώην κολλητοί φίλοι,
ή πρώην συνεργάτες,
ή πρώην συν-συντονιστές,
ή πρώην συν-διαχειριστές,
ή πρώην συν-γυπεδούχοι ...
... και πάει λέγοντας...
είναι έτοιμοι να αρπαχτούν με το παραμικρό, και πραγματικά αδυνατώ να το εννοήσω. :?
Επειδή συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις "ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού", θα συνιστούσα άπαντες να κουλάρουν και να απολαύσουν τον σωστό ανταγωνισμό που τώρα τους προσφέρεται και που έκανε να βελτιωθούν οι συνθήκες που γράφουν τις εισαγωγές τους (θα επαναλάβω "ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού"...)
Δηλαδή προσωπικά εγώ τι θα 'πρεπε να κάνω μ' αυτά που έχω (είχα...) ακούσει στο παρελθον?
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ δεν θα 'πρεπε να μιλάω σ' άνθρωπο αλλά θα 'πρεπε να 'χω δαγκώσει και καμιά εικοσαριά Χαι-εντάδες μέχρι τώρα για να λυσσάξουν...!!!
Μου άρεσε πολύ που κάποιος σε ένα PM του με ονόμασε και παραπονιάρη!!!
ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ? έτσι είναι οι παραπονιάρηδες??? :x
...και σιγά και το Forum που βελτιώσατε ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ... μας πρήξατε... :twisted:
Δείτε εδώ τι σημαίνει Forum και τα ξαναλέμε...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΩ
Με το παραμικρό παρατηρώ ότι ωρισμένοι...
... στο παρελθον...
πρώην κολλητοί φίλοι,
ή πρώην συνεργάτες,
ή πρώην συν-συντονιστές,
ή πρώην συν-διαχειριστές,
ή πρώην συν-γυπεδούχοι ...
... και πάει λέγοντας...
είναι έτοιμοι να αρπαχτούν με το παραμικρό, και πραγματικά αδυνατώ να το εννοήσω. :?
Επειδή συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις "ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού", θα συνιστούσα άπαντες να κουλάρουν και να απολαύσουν τον σωστό ανταγωνισμό που τώρα τους προσφέρεται και που έκανε να βελτιωθούν οι συνθήκες που γράφουν τις εισαγωγές τους (θα επαναλάβω "ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού"...)
Δηλαδή προσωπικά εγώ τι θα 'πρεπε να κάνω μ' αυτά που έχω (είχα...) ακούσει στο παρελθον?
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ δεν θα 'πρεπε να μιλάω σ' άνθρωπο αλλά θα 'πρεπε να 'χω δαγκώσει και καμιά εικοσαριά Χαι-εντάδες μέχρι τώρα για να λυσσάξουν...!!!
Μου άρεσε πολύ που κάποιος σε ένα PM του με ονόμασε και παραπονιάρη!!!
ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ? έτσι είναι οι παραπονιάρηδες??? :x
...και σιγά και το Forum που βελτιώσατε ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ... μας πρήξατε... :twisted:
Δείτε εδώ τι σημαίνει Forum και τα ξαναλέμε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΩ