Θα δουλέψει το ψηφιακό;;

Reaction score
0
Kαλησπέρα παιδιά. Είμαι σε μια παλιά πολυκατοικία (Αθήνα) που αν και πρόσφατα βάλανε νέα κεραία το πρόβλημα απ'ότι φαίνεται είναι στα καλώδια..Μέχρι στιγμής είμαι σε αναλογικό σήμα με ενισχυτή αλλά παρ'όλα αυτά μερικά κανάλια πχ της ΝΕΤ δεν παίζουν σχεδόν καθόλου και το 90% των υπολοίπων παίζουν με χάλια ποιότητα, χιόνια, είδωλα κτλ.. Χωρίς ενισχυτή..μην το συζητάτε.

Έχω βρει έναν αρκετά καλό ψηφικό δέκτη της crystal audio στα 50 ευρώ θα δουλέψει αν τον αγοράσω ή λόγω του κακού σήματος τσάμπα τα λεφτά;;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.286
Απάντηση: Θα δουλέψει το ψηφιακό;;

Είσαι σε όροφο;

Αν ναι, έχεις οπτική επαφή με Υμηττό ή Αίγινα;

Reaction score
0

Δυστυχώς/ευτυχώς είμαι στον 1ο (μάλλον δυστυχώς εδώ).. Ζωγράφου είναι η περιοχή

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.286

Αν δεν σε κλείνουν ψηλές πολυκατοικίες, πιστεύω με μια εσωτερική κεραία μπορεί να κάνεις δουλειά.

Reaction score
0

Παντού με κλείνουν..εντωμεταξεί αν κάνω αναζήτηση ψηφιακών βρίσκει 2 ευρωπαϊκά (TV5 & Euronews τα οποία η τηλεόραση παίζει μόνο με ήχο) και επίσης βρίσκει novasports1 & novacinema1..

Reaction score
50

Έχω βρει έναν αρκετά καλό ψηφικό δέκτη της crystal audio στα 50 ευρώ θα δουλέψει αν τον αγοράσω ή λόγω του κακού σήματος τσάμπα τα λεφτά;;
Πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με τον ψηφιακό κρίνοντας από παρόμοιο που είχα και εγώ. Μόλις έβαλα τον ψηφιακό όλα μια χαρά. Αν βέβαια μπορείς δανείσου ένα από την γειτόνισα :137: και δοκίμασε.

Reaction score
0

Αν βέβαια μπορείς δανείσου ένα από την γειτόνισα :137: και δοκίμασε.
Την κόβω να μην έχει! :105: Πάντως προβληματίζομαι γιατί ο ενσωματωμένος mpeg2 της samsung δεν βγάζει τα ελληνικά ψηφιακά (έστω μόνο με ήχο) άλλα κάτι άλλα αντ'άλλων όπως είπα (μόνο με ήχο εννοείται.....)

Reaction score
54

Με ενισχυτή κεραίας δεν πρόκειται να δεις ψηφιακά κανάλια. Αν είναι στην κεντρική κεραία ο ενισχυτής έχεις πρόβλημα. Αν είναι δικός σου, θα δεις εικόνα μόλις τον αφαιρέσεις. Δοκίμασε με τον ενσωματωμένο δέκτη της τηλεόρασης πρώτα.

Reaction score
0

Με ενισχυτή κεραίας δεν πρόκειται να δεις ψηφιακά κανάλια. Αν είναι στην κεντρική κεραία ο ενισχυτής έχεις πρόβλημα. Αν είναι δικός σου, θα δεις εικόνα μόλις τον αφαιρέσεις. Δοκίμασε με τον ενσωματωμένο δέκτη της τηλεόρασης πρώτα.
Δικός μου είναι Γιάννη..τον απενεργοποίησα έψαξα για διαθέσιμες υπηρεσίες -> 0 ...

Staff online

• abcd
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead