Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

Reaction score
0
Εχουμε 2 τηλεορασεις την PHILIPS 42PF9831D/10 και την ΑΜΟΙ 42''.
Ανεξαρτητως ευκολιων και καθαρα μονο σαν ποιοτητα εικονας θα ηθελα τη γνωμη σας... διοτι ειδα την philips να παιζει και δεν δικαιολογει τα 6500 περιπου που ζηταει για να την αποκτησει καποιος.. (την ειδα να παιζει σε σπιτι και οχι σε καποιο καταστημα).
Το ξερω οτι με τα χρηματα που ζηταει η philips περνεις 3 ΑΜΟΙ.... αλλα ειναι καθαρα θεμα συγκρισης εικονας και η γνωμη σας μετραει...:cool_4:

Reaction score
14
Τάσο την ΑΜΟΙ την βάζεις στο σαλόνι πάς τα Roister λίγο πιό αριστερά/δεξιά και απολαμβάνιεις εικόνα καλίτερη απο την 24άρα ΒΕΝQ που εχεις....

Χτύπα την στα 1499 και ασε τις Philips για τους πλούσιους... εμείς είμαστε "φτωχοί υπερκαταναλωτές"... ετσι??

Reaction score
4
Σαν την εικονα που βγαζει ο μοναδικος ax100 (ο δικος σου) που καναν λαθος και ειναι 1080p , δεν θα δεις παντως......:smoking:

Στα σοβαρα παντως σε αυτην την τιμη και full HD και οπως την ειδα , μαλλον δεν πρεπει να ειναι δυσκολη επιλογη.

Reaction score
0
Απάντηση: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

Δεν ειναι εκει το θεμα μας ... ειχα μια αντιπαραθεση με φιλο και επιμενει οτι η philips ειναι κλασης ανωτερη. (οτι πληρωνεις παιρνεις η απαντηση του)
Στα ματια μου βεβαια που την εχω δει να παιζει πολλες ωρες και οχι για μια ματια, η philips το μαυρο το κανει γκρι τουλαχιστον σε τηλεοπτικα προγραμματα... και γιαυτο ηθελα τη γνωμη σας αν την εχει δει καποιος σε σχεση με την ΑΜΟΙ....:cool_4:

(οσο για την ΑΜΟΙ δεν ξερω το σκεφτομαι ακομα :crazy_1: )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

... απο την 24άρα ΒΕΝQ που εχεις....
Αυτα γιατι τα λες ? δεν σου αρεσε η benq 24'' ... :happy_8:
Εχεις δει πολλα μονιτορ pc full HD 1920x1080 με hdmi ? :smoking:
Exω καταντηση να βλεπω εκει της ταινιες μιας και ο χωρος που ειναι ο Pjr ειναι παντα κατηλημενος απο τη γυναικα και βλεπει "αν μ'αγαπας και αν με μισεις" τι στο καλο καθε μερα και καποιο serial εχει ?
Φαντασου να παντρευτω κι ολας...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Εγω sorry τασο αλλα την amoi την ειδα αρυθμιστη εντελως και τα μαυρα της δεν ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει. Αλλα οπως λεω εντελως αρυθμιστη.
Οσο αφορα την benq σου , εμενα προσωπικα μου επεσε το σαγονι.:shock:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

Αυτα γιατι τα λες ? δεν σου αρεσε η benq 24'' ... :happy_8:
Εχεις δει πολλα μονιτορ pc full HD 1920x1080 με hdmi ? :smoking:
Exω καταντηση να βλεπω εκει της ταινιες μιας και ο χωρος που ειναι ο Pjr ειναι παντα κατηλημενος απο τη γυναικα και βλεπει "αν μ'αγαπας και αν με μισεις" τι στο καλο καθε μερα και καποιο serial εχει ?
Φαντασου να παντρευτω κι ολας...:happy_5: :happy_5: :happy_5:
μα αυτό λέω Τάσο, ότι θα δείς εικόνα περίπου σαν της BENQ, την ίδια πολύ καλή φωτεινότητα παρότι παίζεις σε 42" και το βασικότερο θα έχεις διπλάσεις ίντσες!!! Βέβαια το 24άρι σου μ@μάει και είναι όλα τα λεφτά, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρηηηηηηηη (money/inch)

Η Philips απλά στα μάτια μου, δεν δικαιολογεί τα 3πλά λεφτά της.

HV

Reaction score
0
Δλδ αν ειχε την 24αρα Samsung τι θα λεγατε ρε παιδια ? LoL

Reaction score
0

Εχουμε 2 τηλεορασεις την PHILIPS 42PF9831D/10 και την ΑΜΟΙ 42''.
Ανεξαρτητως ευκολιων και καθαρα μονο σαν ποιοτητα εικονας θα ηθελα τη γνωμη σας... διοτι ειδα την philips να παιζει και δεν δικαιολογει τα 6500 περιπου που ζηταει για να την αποκτησει καποιος..
Πού την είδες 6500???Εγώ την έχω βρεί 4400.....(αλλά και πάλι δεν αξίζει):happy_8:

Reaction score
0

Πού την είδες 6500???Εγώ την έχω βρεί 4400.....(αλλά και πάλι δεν αξίζει):happy_8:
Α!! 4400!!! που τζαμπα πραμα....:happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

tora katevike sta 3000 xilarika euro !!
ala opos ipe kai o filos dream_gr i amoi aksizi !!
an sas po ego ti epatha apoo tin philips den tha agorasi kanis philips !! i fili apo kriti kseroune stin sinantisi tous to ipa !!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

tora katevike sta 3000 xilarika euro !!
ala opos ipe kai o filos dream_gr i amoi aksizi !!
an sas po ego ti epatha apoo tin philips den tha agorasi kanis philips !! i fili apo kriti kseroune stin sinantisi tous to ipa !!
..για πες για πες....

Reaction score
14
Δλδ αν ειχε την 24αρα Samsung τι θα λεγατε ρε παιδια ? LoL
Νικολό πολύ καλή εχεις δίκιο και η Samsung, την είδα εχει κοντά 1,200 Ευρώ αλλά είναι και αυτή μια φοβερή ονειρική 24άρα!!!

Reaction score
0

Σε διαφορα ξενα fora η benq ειναι 'μακρυα' και απο samsung και απο dell... σε πολλους παραγοντες. :smoking:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

Σε διαφορα ξενα fora η benq ειναι 'μακρυα' και απο samsung και απο dell... σε πολλους παραγοντες. :smoking:
για λέγε? παραπάνω Τάσο? Τι διάβασες?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα ηθελα τη γνωμη σας.....

για λέγε? παραπάνω Τάσο? Τι διάβασες?
Oτι σε πανελ ειναι ιδιες.... αλλα οι τυποι ψαχνανε ακομα και το ποσο soft ειναι τα κουμπια της καθε μιας.......:crazy_1: και στο τελος βγαλανε την benq πρωτη....:cool_4:

Οχι οτι τα ειχα διαβασει πριν την αγορα, αλλα ετσι απο περιεργεια.... μολις βρω το λινκ θα το στειλω..... "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef