Θα ξαναγυρισουν?

Reaction score
60
Αναρωτιεμαι αν οι τιμες που συνηθως διαβαζουμε για plasma και lcd ( 1500 - 2000 euro ) αν ειχαμε ακομα δραχμες πως θα μας φαινοταν και αν ετσι ευκολα θα σκεφτομαστε μια τετοια αγορα υψους 511.000 - 681500 δρχ.

Καλα τα λεει το αρθρο αλλα ο Ελληνας θα ριξει λεφτακια για να παρει την super tv για να μπει στο ματι του γειτονα η φιλου αλλα η πλοιοψηφια λογω της κρισης δεν θα αγορασει.

Εδω εχει βουηξει η χωρα απο την ακριβεια και μαλιστα σε βασικα ειδη τα οποια και αυτα ακομα δυσκολευεται να αγορασει ο μεσος ελληνας οποτε η αγορα tv θα αναβληθει για αργοτερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Θα ξαναγυρισουν?

Διάβασα κάποια στιγμή μιά έρευνα (εμπεριστατωμένη και επιστημονική)...
σύμφωνα με την οποία αν για 24 ώρες κανείς καταλωτής σε όλη την γεωγραφική ευρώπη δεν έβαζε βενζίνη στο αυτοκινητό του...
απο την επομένη σε καμία πετρελαική η χρηματιστηριακή κομπανία δεν θα περνούσε η ιδέα να πουλήσουν το λίτρο της βενζίνης πάνω απο 30 λεπτά για τα επόμενα 10 χρόνια...
και η μελέτη έλεγε ότι μπορεί να εφαρμοσθεί και σε πολλά άλλα καταναλωτικά προιόντα...

Reaction score
1
Αν το πετρελαιο πωλουνταν στα 30 λεπτα,τοτε δεν θα γινοταν καμια νεα επενδυση για εξορυξη του.

Reaction score
0

Επετρεψέ μου να σου πώ ότι είσαι μακρυά νυκτομένος...
και φυσικά αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε σε σχετικά σαιτ γιά περαιτέρω συζήτηση...
εδώ δικαιολογημένα ...θα μας ρίξουν βενζίνη και θα ψάχνουν για σπίρτα...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Θα ξαναγυρισουν?

Αν το πετρελαιο πωλουνταν στα 30 λεπτα,τοτε δεν θα γινοταν καμια νεα επενδυση για εξορυξη του.
το κόστος εξόρυξης σε πολλές περιοχές είναι μικρότερο από 3$ ... για ποια 30 λες τώρα ...

Reaction score
3

και φυσικά αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε σε σχετικά σαιτ γιά περαιτέρω συζήτηση...
Κάποιο παράδειγμα επειδή, πραγματικά, με ενδιαφέρει :403:
Ίσως σε πμ διότι το έχουμε @%^!%@ το θέμα:137:

Reaction score
6
Εγώ όσο κι αν δεν έχω βρει flat TV που να παίζει τα αναλογικά κανάλια όπως η 29άρα Matchline μου,
Όσο κι αν μου φαίνεται όνειρο μακρινό η αξιοπιστία τους,
Όσο κι αν αναπολώ την αντοχή τους,
Δεν πιστεύω ότι οι CRT θα επανέλθουν.
Πέρα από την εγκατεστημένη πλέον θέση στη συνείδηση του καταναλωτή,
οι lcd είναι πιο εύκολες για τη βιομηχανία. Υπάρχουν άραγε ακόμη οι γραμμές παραγωγής τους;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos