Θα τα αγοραζατε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Διαβαζα το πολυ καλο review για τα Onix x-ls που μπορειτε να βρειτε εδω:
http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_3/onix-xls-speakers-8-2006.html

Tα ηχεια , κατα τον reviewer , εχουν πολυ καλο ηχο και ιδιαιτερα τιμη αφου στην Αμερικη κοστιζουν $219.Δεν υπαρχουν μεσαζοντες , ειναι απο αυτες τις εταιρειες που αγοραζεις direct μεσω ιντερνετ και μεχρι εδω ολα ωραια και καλα.
Ημουν ετοιμος να περασω το θεμα σαν μεγαλη ευκαιρια εως την στιγμη που το ματι μου πηγε στο κατω μερος της σελιδας.
Δειτε τι γραφει:
For our Canadian readers it must be noted that there are several additional costs:

$14.97 Duty

$51.04 Brokerage fee

$34.34 GST on the speaker price

$50.00 shipping

$25.00 currency conversion

The total price to my door for 1 pair of Onix x-ls speakers was $374.35 which puts it in the same price market as the Polk Rti4, Axiom M3ti and the Paradigm Focus.

Ωραια λοιπον , τα 219 εγιναν αμεσως 374$
Για τον Καναδα.Για την Ευρωπη να πουμε λιγο παραπανω?
Και πες οτι(να χτυπησω ξυλο)σου παθαινει κατι.
Τι κανεις ?
Το στελνεις πισω για επιδιορθωση?
Ειπαμε μαγαζι και αντιπροσωπος δεν υπαρχουν.

Μμμμ , δεν ξερω.
Τελικα ειναι ευκαιρια? :wink:

Reaction score
14
θα τα αγόραζα αν τα έκανες εσύ εισαγωγή, και φυσικά να με χρέωνες το ευλογο κέρδος σου κλπ κλπ.

Δεν θα αγόραζα υπερατλαντικά κάτι που δεν θα είχα υποστήριξη κοντά στην πόρτα μου.

Ο κούριερ να τα στείλω πίσω μινιμουμ 100 Ευρω/oneway, και θεωρητικά το κόστος επιστροφής θα βαραίνει αυτούς?

Δεν βλέπω κανένα κελεπούρι Ανδρέα... σόρρυ.

Reaction score
5
Χμ. Τα δικά μου ηχεία του HT είναι από αμέρικα, αν χαλάσει μια από τις σφαίρες (αποτελούνται από ατσάλινες σφαίρες περίπου 12 εκ σε διάμετρο, δύο σε κάθε ηχείο), την στέλνω πακετάκι, με έξοδά μου (20 ευρώ;) στην Καλιφόρνια. Μετά μου στέλνουν πίσω αυτοί το νέο ηχείο (συνήθως απλά αντικαθιστούν με νέο), με μερική δική μου επιβάρυνση επειδή είναι εκτός US. Μιλάμε για 10 δολάρια; Κάτι τέτοιο.
Ε, αν υπολογίσω τι ποιοτικό ηχείο πήρα για τα χρήματα που έδωσα, μπορώ να κάνω αυτό το πήγαινε-έλα καμμιά 20αριά φορές. Άσε που αν μου καπνίσει τους το πάω εγώ προσωπικά πακέτο (αφορμή θέλω :mrgreen: ).
Α, έχουν και δωρεάν υποστήριξη (τηλέφωνο, email) για πάντα για τα ηχεία τους. Μέχρι συμβουλές για placement μου έδωσαν οι τύπου αφού τους έδωσα σχεδιάγραμμα του δωματίου. Και μιλάς με έναν από τους τεχνικούς κατευθείαν.

Βέβαια εγώ είχα κολλήσει με τα συγκεκριμένα, που πουλιούνται μόνο στο internet. Για τα συνήθη ηχεία που αντιπροσωπεύονται, κάποιος άλλος πρέπει να ζυγίσει το να έχει τον έμπορο κοντά του ώστε να τον υποστηρίξει αν χρειαστεί, με το αντίστοιχο κόστος βέβαια.

Το sub, που είναι μεγάλο/βαρύ αντικείμενο και δεν συμφέρει να το φέρεις απ'έξω, το πήρα από τον Αντρέα. Η εδώ αντιπροσωπεία είναι από τις καλύτερες (Τηλεοπτική).

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.680
Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι; Για ποιόν ακριβώς λόγο θα έπρεπε να αγοράσει κάποιος ηχεία βιβλιοθήκης, -και όχι μόνο βιβλιοθήκης, βεβαίως- κατασκευασμένα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού; Πρόκειται για καμιά φοβερή τεχνολογία, της οποίας στερείται η Ευρώπη;

Reaction score
5
Και εγώ να σου πω, μεγάλα ή μικρά κουτιά δεν θα έπαιρνα. Αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο (σχέδιο, χρώμα, ποιότητα) με αυτό εδώ κοντά (sans subwoofer), και με τα ίδια λεφτά, που θα μπορούσα να πάρω αντί αυτού. Εκτός από τα Anthony Gallo, που κάνουν αρκετά παραπάνω, δεν έχω βρει κάτι. Η Orb είναι spinoff της Gallo, έτσι κι αλλιώς.

Μας αγαπάνε οι άνθρωποι...

Reaction score
164
Γιώργος Ανδρεάδης said:
ναι αλλα δεν υπαρχει και ο φορος γιακατι που βγαινει εκτος ΕΕ και ξαναμπαινει;
Αν δηλωθεί ότι πάει προς επισκευή ή αντικατάσταση, όχι.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701