Θα το πεταξω το Ρ900

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτο ηταν!
Το βαρεθηκα.Εεε..για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης εσπασα και λιγο την οθονη του και ηρθε και εδεσε το γλυκο.

Σας ακουω λοιπον...
Τι παιρνω με πανω κατω τις ιδιες δυνατοτητες?

Η μηπως να περιμενω λιγο?

V

VIDEOMIX

Guest
Πάρε το K750 που εκτός του οτι ειναι καλύτερο σε πολλούς τομείς, ειναι και πολύ πιο φορητό. Δεν ξαναπαίρνω smartphone.
Το Κ750 έρχεται και θα παίζει απο 400-500 το πολύ ευρό.

Reaction score
5
Πρόταση: Αν χρησιμοποιείς πολλές smartphone λειτουργίες, και δεν το έχεις μόνο για τηλέφωνο (όπως το 90% του κόσμου) πάρε ένα Nokia 9300. Αν θέλεις και wifi και camera, πάρε ένα 9500.

Αν δεν θες Nokia, πάρε ένα Treo 650.

Αν θες οπωσδήποτε Sony, ας προτείνει κάποιος άλλος, δεν είμαι ειδικός :) Πάντως για το 910i, υπάρχει πολύ software.

Reaction score
5
Νομίζω δίχως να έχω ασχοληθεί αρκετά με κινητά έχω την εντύπωση ότι παίρνεις τα ίδια η και περισσότερα σε τομής όπως η φωτογραφία με ανάλυση 1.3 mega pixel 1280x1224 με ένα Nokia 6230i. Παίζει και mp3 για να ακούς το my number one!

Πως σας φαίνεται? Δεν είναι ικανοποιητική ποιότητα από κινητό? :p

Reaction score
457
Κι εγώ συμφωνώ για το Κ750.
Μία πολύ καλή γνώμη θα ήταν και του Νίκου s3.
thanks Σωκράτη...παλιά μου τέχνη κόσκινο τόσα χρόνια πια... 8)
τελοσπάντων....αυτόν τον καιρό δεν με ικανοποιεί καμιά συσκευή ειλικρινά...αν και φανατικός siemensάκιας ,δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το πολύ καλό Κ750 όπως επίσης και τα ήδη κυκλοφορούντα samsung D500 και sony ericsson S700... :wink:
αναμένω πάντως προς το παρόν και κάθομαι με το ''έξυπνο'' sx1 που με έχει βολέψει αφάνταστα...τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού όπου και αναμένεται το νέο σούπερ ντούπερ siemens SXG75 με όλα τα γνωστά καλούδια αλλά και πολλά άγνωστα μέχρι τώρα όπως GPS... :roll: :wink:

Reaction score
2
Ανδρέα, αν δεν θέλεις smartphone, περίμενε για το SE K600 (3G). Αν πάλι θέλεις, κοίτα το Motorola MPX220 και τα Qtek 2020i/9090/S100 (με αυτή τη σειρά).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστω πολυ παιδια.

Υπαρχει κανενα link με φωτογραφιες και δυνατοτητες του Κ750?

Αντωνη , καταπληκτικη η φωτο!

Reaction score
5

Ακόμα μια χθεσινή photo από το λιμανάκι της Πάφου.

Ακόμα λίγο καιρό που θα σφίξουν οι ζεστές σας δείξω με πόσο ανάλαφρη ενδυμασία κυκλοφορούν οι τουρίστριες και οι ρωσίδες στην ωραία Πάφο :lol:

Reaction score
54
K750 δαγκωτό Ανδρέα. Μην τολμήσεις να πάρεις ΝΟΚΙΑ θα σου βάλω μόνιμη φραγή :mrgreen:

Δες εδώ: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92330&14

Κάνε και ένα registration στη σελίδα για να βλέπεις τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι χρήστες.

Το κινητό το περιμένουμε γύρω στις 10 Ιουνίου, ίσως και νωρίτερα.

V

VIDEOMIX

Guest
Ευχαριστω πολυ παιδια.

Υπαρχει κανενα link με φωτογραφιες και δυνατοτητες του Κ750?

Αντωνη , καταπληκτικη η φωτο!
Κυρ-Ανδρέα, έρχεται αύριο. Τι θα κάνεις; Θα αγοράσεις; Θα σου κάνω και δωράκι πάντως, εαν το θυμάσαι. :roll:

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef