Θελω να σπασω με βαριά τον DENON 1910 , μπορώ...?

Reaction score
3
Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι εαν θα το κανω μεσα στην κινοτεχνικη οπου κ τον πηρα ή στο σερβις της θεσ/νικης...

Λοιπον εχω παρει τον AVR 1910 τον 6/2010 και μπορω να πω οτι το μετανιωσα σαν σκυλος απο την πρωτη στιγμη. Ο ηχος του δεν θα ελεγα οτι ειναι κακος αλλα ειναι απιστευτα δυσλειτουργικος με εχθρικο interface και απο την πρωτη στιγμη το μηχανημα μου εβγαζε προβληματα!

Καποια στιγμη μετα απο 2-3 μηνες, ενψ απαιζε ραδιοφωνο χαμηλα ,ξαφνικα κοπηκε ο ηχος. Επισης εικονα απο hdmi γιοκ. Reset , restart κτλ. και καποια στιγμη επαιξε...
Ε λεω τυχαιο ηταν. Περνανε μερικοι μηνες ξανα τα ιδια. Τον πηγα στο σερβις στη Θεσνικη οπου και ηταν εντος εγγυησης. Το κρατανε, τον δοκιμαζουν, καποια στιγμη παιζει χωρις να αλλαξουν καποιο εξαρτημα.....Σταυροκοπιεμαι και τον παραλαμβανω ξανα...
Αυτο τον αυγουστο ξαφνικα παλι δεν λειτουργουσε κανενα hdmi, ενω το ραδιοφωνο επαιζε κανονικα!!! Τον αφηνω γιατι εφευγα διακοπες και τον παω τελη Σεπτεμβρη στο σερβις στη Θεσνικη οπου με ενημερωνουν λιγο πιο μετα οτι ειναι εκτος εγγυησης και θελει αλλαγη πλακετας hdmi με κοστος 250€ !!!! Στην κινοτεχνικη (γλυφαδα) απο οπου τον πηρα μου ειπαν οτι δεν μπορει να καλυφθει , παρολα αυτα θα προσπαθησουν (με μικρες ελπιδες...) να δουν αν μπορουν να κανουν κατι...
Απιστευτη ταλαιπωρια απο ενα μηχανημα με σχετικη μικρη και ηπια χρηση, γι'αυτο κ τα εχω παρει παρα πολυ στο σκαλπ!

Λοιπον , που λετε οτι θα ηταν καλυτερα να τον σπασω αφου θα χασω που θα χασω τα 400€ που τον πηρα, τουλαχιστον να το φχαριστηθω....:613::613:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Θελω να σπασω με βαριά τον DENON 1910 , μπορώ...?

συμφωνω μαζι σου.......δωστου με μια βαριοπουλα :602::613:

εγω τα πεταω απο τον δευτερο.....:105:
εως τωρα δυο pc :103:

Reaction score
28

στην εισοδο του μαγαζιου.εννοειται και βιντεο και περιμενουμε να το δουμε...!!!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Θελω να σπασω με βαριά τον DENON 1910 , μπορώ...?

αν δε μου το φτιαξουν ως οφειλουν θα εχετε ενα καλο βιντεακι μαλλον.....

Reaction score
15

Κάνε το σπάσιμο σωστά - άνοιξε νέο θέμα με ανοιχτό κάλεσμα στα forum για να παραβρεθούν κι άλλα μέλη και φίλοι σου (με ημερομηνία - ώρα - μέρος σπασίματος) για να υπάρχουν και άλλοι εκεί...

Reaction score
3

χαχαχαχα,κουφαλες , παιζετε με τον πονο μου...τα'χω παρει ρε, μη με κανετε να γελαω...:114::114:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Ρίξτον μέσα σε αυτό μηχάνημα να το ευχαριστηθείς.

Last edited by a moderator:

Reaction score
3

σημερα μου απαντησαν οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση αλλα μου κανουν καλυτερη τιμη για την πλακέτα (170 αντι 250€ αλλα δεν δινω ουτε 1 €) .....:141::141::141: αυριο θα μιλησω με τον προϊσταμενο τους για να τ'ακουσει κ αυτος κ να καταληξουμε...
υπομονη, το σπάσιμο ειναι κοντα απ'οτι φαινεται κ φυσικα δεν θα μεινει ετσι αυτο.....θα πέσει πολύ επιστολη...

Reaction score
14

Και εγώ είχα denon με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Άραγε γιατι να μην το καλύπτει η εγγύηση?

Reaction score
3

η 2 ετων εγγυηση έληξε τον ιουνιο/ιουλιο που μας περασε, εγω το πηγα στο σερβις τελη σεπτεμβρη ,δλδ 2-3 μηνες μετα την ληξη της. Όμως όπως ανέφερα, ο ενισχυτης φαινεται να ηταν ελαττωματικος εξ αρχης (τον ειχα ξαναπαει για σερβις...) και θεωρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γενονος οτι, απο την στιγμη που το αγορασα ΕΙΔΙΚΑ απο την αντιπροσωπεια , η τελευταια ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το ελαττωματικο αυτο προϊον και προτιμά να εκτεθεί στον/στους πελάτες της...Ας ειναι λοιπον, οπως ειπα αυτο δεν μένει έτσι, την μεγαλύτερη ζημιά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα την παθω εγώ....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Τελικά θα πρέπει να αγοράζουμε όχι προϊόντα που είναι καλά, αλλά προϊόντα που έχουν υποστήριξη από την εταιρία που τα αντιπροσωπεύει.
Π.χ. δεν θέλω να ξανακούσω για Egreat και το eshop που τα φέρνει.

Reaction score
32
Εχεις σκεφτεί να γράψεις την όλη περιπέτεια σου (όπως την έγραψες εδώ) με ημερομηνίες και αποτελέσματα και να την στείλεις στον Συνήγορο του Πολίτη, και στο ΙΝΚΑ, Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ;;;;

Θα μπορούσες και να τους τηλεφωνήσεις για να κάνεις την πρώτη επαφή.

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή,
Τηλ:1520
http://www.efpolis.gr/

ΙΝΚΑ Ινστιτούτο Καταναλωτών
Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα – 104 32
Τηλέφωνα: 210 36.32.443
http://www.inka.gr/

Συνήγορος του Πολίτη
Χατζηγιάννη Μέξη 5, Τ.Κ. 115 28 Αθήνα
Τηλ: 210 728 96 00
http://www.synigoros.gr/

Θα μπορούσε κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία (όχι αναγκαστικά με Denon) να μας πει τί κατάφερε να κάνει για να βρεί λύση στο πρόβλημα του ;;;;;

Καλή τύχη και καλό κουράγιο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Γραμματεία καταναλωτή και τρίχες κατσαρές, μόνο για να τρώνε λεφτά είναι αυτοί.

Όταν είχα πρόβλημα με έναν προβολέα της έπσον καινούργιο του κουτιού, τον έστειλα στην Άλμαν που ήταν υπεύθυνη για το σέρβις.
Μου λέγανε ότι το πρόβλημα είναι η μητρική η οποία όμως αλλάζει μαζί με τα οπτικά.
Κάθε εβδομάδα έπαιρνα τηλέφωνο, κάθε φορά μιλούσα με άλλον, κάθε φορά έλεγα την ιστορία μου από την αρχή και κάθε φορά μου έλεγαν ότι περιμένουν το "περίπτερο" έτσι ονομάζουν λέει οι τεχνικοί την μητρική μαζί με τα οπτικά λόγω της ογκώδους συσκευασίας τους.
Μετά από περίπου 2 μήνες, μια μέρα πήρα ανάποδες και τους λέω επί λέξη:
"αν δεν μου στείλετε πίσω τον προβολέα μου σήμερα και αν δεν τον έχω μέχρι το πολύ μεθαύριο θα κατέβω και θα τον πάρω εγώ μόνος μου μέσα από το μαγαζί σας και θα εκπλαγείτε γιατί θα μπω μέσα στο μαγαζί σας με το τζιπ"
Είχα τρίξει τα δόντια όμως και στο μαγαζί από όπου τον πήρα (Zero1) και απαίτησα έναν καινούργιο αμέσως αφού τους εξήγησα την ιστορία.
Την επόμενη μέρα τον είχα στα χέρια μου, τον έστειλαν με την Speedex.
Τον πήγα πίσω στην Οκταμπιτ και πήρα έναν καινούργιο.
Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Re: Θελω να σπασω με βαριά τον DENON 1910 , μπορώ...?

Υπ' όψιν ότι δεν έφταιγε η επσον γι΄αυτήν την ταλαιπωρία αλλά η απαράδεκτη Άλμαν.
Δεν είχαν ιδέα από προβολείς και αναλάμβαναν να κάνουν σέρβις δήθεν εξουσιοδοτημένοι.
Τον δικό μου ανάθεμά με αν τον είχαν ανοίξει καν.

Reaction score
7.104

Δυστυχως ειναι πολιτικη "πολλων" να το παιζουν παλαβη μεχρι να περασει ο χρονος που μια συσκευη καλυπτεται με εγγυηση. Ειμαι προσφατα παθων, απλα τους εδωσα αλλη μια ευκαιρια για να επανορθωσουν.Αν οχι.....θα εχετε νεα και απο εμενα και φυσικα οτι αλλο συνεπαγεται.Απλα δεν γνωριζουν οτι εγω ημουν και φορτωμενος με εγγραφεα ηχου τις δυο επαφες μαζι τους.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Απλα δεν γνωριζουν οτι εγω ημουν και φορτωμενος με εγγραφεα ηχου τις δυο επαφες μαζι τους.
Aυτό απ ότι ξέρω είναι υποκλοπή και δεν ευσταθεί πουθενά αν παρουσιαστεί ως στοιχείο..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.941

...που αν τους το έλεγε απ' την αρχή, δεν θα ήταν παράνομο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas