Θεμα Χωροταξικο...

Reaction score
1.469
Γεια σας
να με τι ασχολουμε Αυγουστιατικα,
δεν μπορω να βρω που θα βαλω τον λαμπατο ενισχυτη και το πικαπ για να φυγουν πανω απ το επιπλο και να ξαναμπορεσω να κατεβασω την οθονη και ειπα να σας συμβουλευτω,σκεφτηκα να φτιαξω ενα επιπλο custom made αριστερα πανω απο το σωμα του καλοριφερ (το οποιο δεν χρησιμοποιειται) ομως δεν ξερω αν ειναι σωστο γιατι θα πρεπει να παει πανω απο το αριστερο ηχειο δηλαδη πανω απο τα 1.10m που φτανει το ηχειο

Attachments

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.675
custom rack απο το ηδη υπαρχων επιπλο, πρεπει να φυγουν τα συρταρια πιανουν χωρο χαμηλα.

Reaction score
1.469
custom rack απο το ηδη υπαρχων επιπλο, πρεπει να φυγουν τα συρταρια πιανουν χωρο χαμηλα.
Τι εννοεις?
Να αφαιρεσω τα συρταρια και να βαλω πχ τον λαμπατο?
Δεν γινεται να τον χωσω εκει περα θελει αερα κ no roof αν αυτο εννοεις
Για συτο κ σπαω το κεφαλι μου να τα βαλω αριστερα η δεξια ομως δεν μου βγαινει
....χρειαζεσαι πικαπ-λαμπατο !

παταρι δεν εχεις ; :D

παρε και μια γκρι οθονουλα να δεις εικονα :p
Χαχα ζηταω συμβουλη για τοποθετηση ενισχυτη και υπαρχει περιπτωση στο τελος να αλλαξω οθονη η προτζεκτορα :o
Εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο....

Reaction score
1.469
εδω μεσα μπορει να δεις τα πανω κατω ;)

μπορεις να βαλεις την οθονη ταβανι...τοσο ωστε να πεφτει μπροστα απο το επιιπλο ;)
Θα ταν μια "ριζοσπαστικη" λυση αυτη ομως θα μικραινε η αποσταση θεασης κατα 50cm
[DOUBLEPOST=1470430980][/DOUBLEPOST]
πριονι λεω
(...σου αλλαξα και το air condition :p)
View attachment 62109
Χαχα εισαι απιστευτος εκτος του air condition
Ειναι η καλυτερη προταση απλα θα το καν αυτο απ την αλλην μερια οχι πανω απ τα συρταρια
Και ειναι υλοποίησιμη θα φερω τον μαραγκο να μου φτιαξει...

Reaction score
1.469
Γαμωτο τωρα το μετρησα
Ο λαμπατος εχει πλατος 55cm και το ανοιγμα στο επιπλο ειναι 50cm
Θελει σκεψη

Reaction score
1.469
ποσες ιντσες ειναι η οθονη και τι αποσταση εχεις ;
110 ίντσες αποσταση απ την κεντρικη θεση 4.20μ περιπου ομως κ παλι δεν μου φαινεται μικρη η οθονη κ δεν θα θελα να το φερω πιο κοντα θα με κουραζε πολυ νομιζω
Η οθονη εχει και αποσταση απ το πατωμα 50cm το κατω κατω της σημειο οποτε ειναι κ σχςτικα ψηλα για μενα μιλαω

Attachments

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.675
Γαμωτο τωρα το μετρησα
Ο λαμπατος εχει πλατος 55cm και το ανοιγμα στο επιπλο ειναι 50cm
Θελει σκεψη
θα το πας πιο μεσα το και το οριζοντιο.. οπως στο εχω κανει (λολ) ναι οκ απο αριστερα..καλητερα..αλλα ηταν βαρυ και δεν μπορουσα να το σηκοσω..
+Κρατα το οριζοντιο πανω..και κοψε ολα τα υπολοιπα...(ο λαμπατος θα παταει στη βαση του επιπλου) θα εχει μια σεβαστη αποσταση απο το roof, και θα εισαι οκ, και ετσι δεν θα πολυφαινεται και η ζημια.
κρατα οτι κοψεις, ισως χρειαστει αργοτερα.. σε αναβαθμηση αλλαγη σχεδιων κτλ.. :)
Εναλακτικη,λαμπατος στο πατωμα..σε δικο του ραφακι..κ πας το επιπλο ενα κλικ πιο περα.
Εγω θα εκανα μοντιφια στο επιπλο παντως..^^

Reaction score
1.469
θα το πας πιο μεσα το και το οριζοντιο.. οπως στο εχω κανει (λολ) ναι οκ απο αριστερα..καλητερα..αλλα ηταν βαρυ και δεν μπορουσα να το σηκοσω..
+Κρατα το οριζοντιο πανω..και κοψε ολα τα υπολοιπα...(ο λαμπατος θα παταει στη βαση του επιπλου) θα εχει μια σεβαστη αποσταση απο το roof, και θα εισαι οκ, και ετσι δεν θα πολυφαινεται και η ζημια.
κρατα οτι κοψεις, ισως χρειαστει αργοτερα.. σε αναβαθμηση αλλαγη σχεδιων κτλ.. :)
Εναλακτικη,λαμπατος στο πατωμα..σε δικο του ραφακι..κ πας το επιπλο ενα κλικ πιο περα.
Εγω θα εκανα μοντιφια στο επιπλο παντως..^^
Λοιπον μετρησα αριστερα μπαινει ο ενισχυτης απλα θα περισσεύουν 5cm της αριστερης του πλευρας εκτος επιπλου...οκ
Ναι πρεπει να πατησει ο ενισχυτής στο κατω μερος του επιπλου επειδη αν πατησει στο μεσαιο ραφι θα περισσευουν 4cm υψος απ το υπολοιπο επιπλο
Τωρα αν θα κρατησω το πανω κομματι της αριστερης πλευρας δεν ξερω
Για τις ανακλασεις απ την οθονη θα ταν καλο
Ομως για τις θερμοκρασίες που αναπτύσσει ο single ended ειναι κακο να τον καπελωσω

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.675
βαλτον σε μια βαση mdf....ή αργοτερα αυτο...αν και φενεται καλο το ξυλο.. so..λεπτομερια..
για τις αντανακλασεις (αφου θα παιζεις με τον μαραντζ) πετα του μια κουκουλα...ενα υφασματακι ^^
μμμ..... για δες μηπως...το κομματι που θα κοψεις απο πανω...μπορεις να το κανεις με καποια πετεντα...να μπαινοβγαινει..ή να διπλωνει..(Οπως και το καθετο που θα κοψεις). Ειναι ωραιο επιπλακι, κριμα να το διαλυσουμε επειδη εχει ο Decembered εικαστικες ανησυχιες..
ή καρφωσε ενα φυλλο αλουμινιου (ή κατι τετοιο) στο "ταβανι"

Reaction score
1.469
βαλτον σε μια βαση mdf....ή αργοτερα αυτο...αν και φενεται καλο το ξυλο.. so..λεπτομερια..
για τις αντανακλασεις (αφου θα παιζεις με τον μαραντζ) πετα του μια κουκουλα...ενα υφασματακι ^^
μμμ..... για δες μηπως...το κομματι που θα κοψεις απο πανω...μπορεις να το κανεις με καποια πετεντα...να μπαινοβγαινει..ή να διπλωνει..(Οπως και το καθετο που θα κοψεις). Ειναι ωραιο επιπλακι, κριμα να το διαλυσουμε επειδη εχει ο Decembered εικαστικες ανησυχιες..
Χαχα
Home cinema δεν θα παιζω με τον λαμπατο,σωστα ομως ουτε με αυτον τον marantz, δεν τα κανει καλα τα pl 300, ψαχνομαι και για αυτο το θεμα,περιμενω να δω και τον sr7011.
Anyway πολυ καλες οι ιδεες σου περα απ την πλακα με ξεκολλησες λιγο γιατι εχω ενα μηνα αφοτου πηρα τον mastersound που χω να δω ταινια επειδη δεν ξερω που να τον βαλω
Πολυ καλη και η προτσση του kostas kefalas να κρυβοταν ολο το επιπλο πισω απ την οθονη κσι η οθονη να κστεβαινει κ χαμηλοτερα
Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.412
110 ίντσες αποσταση απ την κεντρικη θεση 4.20μ περιπου ομως κ παλι δεν μου φαινεται μικρη η οθονη κ δεν θα θελα να το φερω πιο κοντα θα με κουραζε πολυ νομιζω
Νομίζεις! :whistling:

Βάλε μια καρέκλα προσωρινά πιο κοντά και κάτσε μισή ώρα να δεις.

Πιστεύω θα σου αρέσει μετά από 5 λεπτά. ;)

Reaction score
1.469
Νομίζεις! :whistling:

Βάλε μια καρέκλα προσωρινά πιο κοντά και κάτσε μισή ώρα να δεις.

Πιστεύω θα σου αρέσει μετά από 5 λεπτά. ;)
Ναι,Θα το δοκιμασω
[DOUBLEPOST=1470476236][/DOUBLEPOST]
Το είχα σκεφτεί από χτες να του έλεγα να τα βάλει στην αποθήκη, αλλά λέω, άσε καλύτερα. Το είπες εσύ!
Φανταζομαι και οι δυο αστειευεστε....
Η μηπως οχι?:o

Reaction score
11.806
Ήταν πρακτικό το θέμα. Φαντάστηκα το λαμπάτο να παίζει στο Home Theater και να φεύγει από πάνω του ζεστός αέρας. Αυτός θα προκαλούσε διάθλαση στις ακτίνες του φωτός του προβολέα και θα έβλεπες τρεμάμενη εικόνα. Αλλά αφού όπως είπες δεν παίζει ο λαμπάτος όταν βλέπεις ταινία, ε, βάλτον στο πάτωμα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe