Θρησκεία-Σεξ-Μυστήριο

Reaction score
3
Ένας Ιταλός καθηγητής έβαλε σε διαγωνισμό τους μαθητές της τάξης του να του πουν την πιο μικρή ιστορία που να περιέχει Θρησκεία-Σεξ-Μυστήριο και φυσικά θα κέρδιζε και τον καλύτερο βαθμό.
Το βραβείο το πήρε μία 17χρονη που είπε το εξής: Θεέ μου είμαι έγγυος, από ποιον άραγε;:happy_4: :happy_4: :happy_4:
Αυτό για τις γυναίκες που κατά τα άλλα το μυαλό τους μόνο στο Σεξ δεν πάει.

Reaction score
14
Ένας Ιταλός καθηγητής έβαλε σε διαγωνισμό τους μαθητές της τάξης του να του πουν την πιο μικρή ιστορία που να περιέχει Θρησκεία-Σεξ-Μυστήριο και φυσικά θα κέρδιζε και τον καλύτερο βαθμό.
Το βραβείο το πήρε μία 17χρονη που είπε το εξής: Θεέ μου είμαι έγγυος, από ποιον άραγε;:happy_4: :happy_4: :happy_4:
Αυτό για τις γυναίκες που κατά τα άλλα το μυαλό τους μόνο στο Σεξ δεν πάει.
:cool_3: :happy_8: :crazy_3:

TGD

Reaction score
10.405

Αρκεί να μην έχει τέτοιους γονείς...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983

Μέσα από την εξωφρενικότητα του περιστατικού διαπιστώνουμε πόσο αισχρά μπορεί να λειτουργεί μια κουλτούρα ακύρωσης αυτή τη φορά ως προς τα ίδια τα έργα τέχνης - εφόσον ο δημιουργός έχει αποβιώσει προ πολλού..

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.451

Δεν θα έπρεπε να δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα των σχολικών συμβούλων που ηγούνται τέτοιας ανηκουστης εκστρατείας επιστροφής στη βαρβαρότητα;
Ποιοί είναι οι βάρβαροι ανάμεσά μας που αξιώνουν μάλιστα και δημόσιο λόγο εάν όχι και δημόσια αξιώματα;

TGD

Reaction score
10.405
Πού να διαβάσουν και για τους αστρονομικούς ή και παγανιστικούς συμβολισμούς στην Capella Sixtina:

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις δημοσιεύσεις της συγγραφέως:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498