"Θόρυβος" απο καλώδια;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
πρόσφατα τελείωσα μια αναβάθμιση στο home cinema μου
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=71893
και μου εχει δημιουργηθεί η εξής απορία.
δεν εχω δωσει καμμία βάση στη σωστη τοποθετηση των καλωδίων με αποτέλεσμα να ειναι μπλεγμένα.Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργείται θόρυβος στην εικόνα απο κάποια καλώδια? Εαν ναι πια είναι αυτά που μπορει να τον δημιουργούν?
υπάρχει πιθανότητα κάτι τέτοιο να συμβαίνει απο την γείωση της μπρίζας ( τριφασικό ) ?

Reaction score
0
Περιμενω κι εγω απαντησεις εδω.
Γιατι ανακαλυψα οτι βλεπω τα παντα με "θορυβο". Και δεν με νοιαζει για τα καναλια που ετσι κι αλλιως αθλια ειναι και δεν τα πολυβλεπω. Με νοιαζει ομως για τα DVD που ειναι ολα "θορυβωδη". Τι μπορει να φταιει? Ειμαι εξαλλος!

Ν' αρχισω να αλλαζω πολυπριζα με καποια της προκοπης? Γιατι ομολογω οτι σ' αυτο δεν εχω δωσει σημασια. Τα εχω ολα φορτωμενα σε κατι φτηνα...

Reaction score
1
Απάντηση: "Θόρυβος" απο καλώδια;

Δουλεύει κλιματιστικό εκεί κοντά; Δοκίμασε να βγάλεις όλες τις υπόλοιπες συσκευές από την πρίζα και την TV από την κεραία. Άφησε μόνο την TV και το DVD στο ρεύμα. Βλέπεις ακόμη με θόρυβο;

Reaction score
0
Το κλιματιστικο το εψαξα και δεν ειναι ο ενοχος. Θα βγαλω ενα ενα τα υπολοιπα. Δεν ειχα σκεφτει την κεραια. Μολις γυρισω σπιτι θα αρισω τα πειραματα.

Ευχαριστω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv