Στο CD του αυτοκινήτου (εργοστασιακό, από Corolla '03) παρατηρώ τελευταία όλο και πιο συχνά το εξής πρόβλημα: όταν πάω απ' το ένα κομμάτι στο άλλο (εννοώ manually, όχι να έχει τελειώσει το κομμάτι κανονικά και να πηγαίνει μόνο του στο επόμενο) ακούγεται για κάνα δευτερόλεπτο ένας θόρυβος που μοιάζει πάνω κάτω με το θόρυβο που ακούμε στο ραδιόφωνο όταν δεν έχουμε συντονιστεί σε σταθμό (όχι ακριβώς αλλά κάπως έτσι). Αυτός ο θόρυβος ακούγεται επίσης και όταν πρωτοβάζω το CD. Το θέμα είναι ότι δεν ακούγεται πάντα, αλλά ορισμένες φορές (απλά τελευταία όλο και πιο συχνά). Δεν έχει standar εμφάνιση, πχ. όταν έχει παίξει πολλή ώρα ή όταν είναι δυνατά (μου έχει εμφανιστεί και με το που ξεκινάω το αυτοκίνητο) αν και μετά από κάποια ώρα είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί - έως σίγουρο. Ο θόρυβος αυτός δεν ακούγεται καθόλου κατά την αναπαραγωγή κομματιών.
Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Περιττό ν' αναφέρω ότι απ' όταν τον ακούω δε βάζω "καλό" CD στο αυτοκίνητο (αν και αυτό το ακολουθώ πάντα, ειδικά όμως τώρα). Αν και δε φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στην κανονική αναπαραγωγή παρόλαυτά με το που τον ακούω έχω την αίσθηση ότι το CD θα βγει... κατεστραμμένο. Τι λέτε; Καλά πάει για service (αν και δεν ξέρω τι μπορούν να του βρουν στην αντιπροσωπεία) απλά αν έχετε καμιά επιπλέον πρόταση θα την άκουγα ευχαρίστως!
Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Περιττό ν' αναφέρω ότι απ' όταν τον ακούω δε βάζω "καλό" CD στο αυτοκίνητο (αν και αυτό το ακολουθώ πάντα, ειδικά όμως τώρα). Αν και δε φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στην κανονική αναπαραγωγή παρόλαυτά με το που τον ακούω έχω την αίσθηση ότι το CD θα βγει... κατεστραμμένο. Τι λέτε; Καλά πάει για service (αν και δεν ξέρω τι μπορούν να του βρουν στην αντιπροσωπεία) απλά αν έχετε καμιά επιπλέον πρόταση θα την άκουγα ευχαρίστως!