ΙΜΟΝ - LOGITECH TELECONTROLS

Reaction score
3
Σας χαιρετω ολους.
Οπως καποιοι απο εσας ξερουν οτι εφτιαξα καινουργιο HTPC.
Το κουτι εργοστασιακα υποστηριζει ΙΜΟΝ. Ομως το τηλεκοντρολ του ειναι δυσχρηστο.Ετσι εγκατεστησα το προγραμα της LOGITECH S 510 που υποστηριζει πληκτρολογιο-ποντικι-τηλεκοντρολ που το ειχα στο παλαιο κομπιουτερ και το δουλευα τεσσερα χρονια και ειναι αψογο.Το δε τηλεκοντρολ εχει μονο 7-8 πληκτρα και ετσι ειναι ευκολοδουλευτο.
Το προβλημα μου ειναι οτι λειτουργουν μονο το πληκτρολογιο-ποντικι ενω το κοντρολ ειναι αφαντο.
Απεγκατεστησα το ΙΜΟΝ αλλα και παλι τα ιδια.Ειναι σαν να μην υπαρχει το τηλεκοντρολ.
Εχετε καμμια ιδεα τι φταιει και τι πρεπει να κανω ?
Ευχαριστω για την προσοχη σας
Βαγγελης.............

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: ΙΜΟΝ - LOGITECH TELECONTROLS

Στο παλιό PC τι λειτουργικό είχες;
Με τι προγράμματα χρησιμοποιούσες το τηλεκοντρόλ της Logitech στο παλιό PC;
Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα συμβατότητας IMON και Logitech μιας και το ένα λειτουργεί με υπέρυθρες και το άλλο ασύρματα στα 2.4GHz.
Λογικά το πρόβλημα πρέπει να είναι στην εγκατάσταση των οδηγών ή σε κάποια ρύθμιση.

Reaction score
3
Στο παλιο που μου το εφτιαξαν σε μαγαζι πριν 4 χρονια ειχα τα Βιστα και μετα τα WIN7. Tο καινουργιο με WIN7. Ολα τα προγραματα τα βαζει ο ανηψιος.Δηλ. τα πηρε απο ενα κουβα και τα εριξε στον αλλον.
Το προγραμμα της Logitech/drivers τα κατεβαζουμε απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Οπως σου εγραψα στο P.M θυμαμαι στο παλιο οτι οταν πατουσα το κοντρολ στο USB-STICK μπροστα αναβε κατι φωτεινο ενω τωρα δεν το βλεπω.Σκεφτηκα μηπως το στικ ειναι χαλασμενο η δεν εχουν ρευμα οι USB-PORTS αλλα τοτε πως βλεπει το ποντικι?

Reaction score
3
Τελικα εντελως τυχαια βρηκα τι εφταιγε με το τηλεκοντρολ.
Εχει απο πισω ενα μικρο button που οταν το πατησεις ενεργοποιει την επαφη μεταξυ πομπου και δεκτη.
Τωρα ολα ειναι ενταξει
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και εαν εχετε καμια ερωτηση για το μηχανημα ευχαριστως να σας απαντησω..................

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus