Ιαπωνεζικα σκυλια tosa inu

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Αν και οι γνωσεις μου λογο ξαδερφου κτηνιατρου , και τρελλη αγαπης ειναι αρκετα καλες παντα εχεις χωρο μεσα στο μυαλο σου να βαλεις και αλλα πραματα.Προσφατα βρεθηκα με ενα κρητικο ξαδερφο μου , ο οποιος μεταξυ αλλων εχει και ενα τετοιο ζευγαρι,http://fotoalbum.tosainu.info/displayimage.php?album=29&pos=0 , τα θεωρουν οτι εμεις τα πιτμπουλ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Ιαπωνεζικα σκυλια tosa inu

sharplaninac , οχι απο ιαπωνια,αλλα σκυλια ΜΕΓΑΛΑ, για οσους νομιζουν οτι εχουν μεγαλα σκυλια

Last edited by a moderator:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Και τα Ovcharka είναι κάτι μικρούλικα, καναπέ...

Reaction score
29.778

Μα αυτά που δείχνει στο video ovcharka, επι το ελληνικότερον ρώσικοι ποιμενικοί ή καυκάσου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

γιαννη οχι οτι τα σκυλια σου ειναι μικρα, αλλα τα πιο πανω διπλα στον ξαδερφο μου που ειναι 2 μετρα, δειχνουν οπως τα δικα σου διπλα του, αν κατεβω κρητη το καλοκαιρι θα ανεβασω φωτο

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Αν σου αρεσουν αυτου το ειδους τα σκυλια πρεπει οπωσδηποτε να ριξεις μια ματια στα τουρκικα(κουρδικα) Kangal

Reaction score
29.778

γιαννη οχι οτι τα σκυλια σου ειναι μικρα, αλλα τα πιο πανω διπλα στον ξαδερφο μου που ειναι 2 μετρα, δειχνουν οπως τα δικα σου διπλα του, αν κατεβω κρητη το καλοκαιρι θα ανεβασω φωτο
Δεν συζήτησα το μέγεθος των σκυλιών. Υπάρχουν καυκάσου γίγαντες, στο 110 η ράχη τους , αυτό δε λέει τίποτα..Εγω απλά είπα οτι αυτά που πόσταρε ο argi είναι οvcharka, τίποτα περισότερο τίποτα λιγότερο, και επι τη ευκαιρεία πόσταρα και τα δικά μου. Τα δε kangal όπως τα αποκαλεί ο Ανδρέας , δεν είναι κάτι άλλο απο τα ασιατικά, ξαδερφάκια των καυκάσου με πιο κοντό τρίχωμα και λίγο εκφυλισμένα χαρακτηριστικά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

παιδια το νουσας , μην παμε απο αφυδατωση, καλοκαιριατικο, οσο αφορα τα σκυλακια ολα ψυχουλες ειναι......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.412
Απάντηση: Re: Ιαπωνεζικα σκυλια tosa inu

Οποιος πληρώνει για να πάρει σκύλο, δεν είναι ζωόφιλος , αλλά φιγουρατζής.
Πολύ σωστά!

Κι άμα πλερώνει για Sansui τι είναι; :sneaky:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Ιαπωνεζικα σκυλια tosa inu

Οποιος πληρώνει για να πάρει σκύλο, δεν είναι ζωόφιλος , αλλά φιγουρατζής.
ελληναρες υπαρχουν παντου,το θεμα ειναι οτι αν παρες τσαμπα σκυλο (κανονικα για μενα πρεπει να <ματωνεις> στην αγορα).......In the other hand αν σου κατσει σκυλος απο κασουαλ κατασταση , και αυριο μευθαριο χρειαστει λεφτα ....για επεμβασεις ....και ...και ....και ......Και δεν εχεις λεφτα για κατι τετοιο το πιο πιθανο ειναι να πεταξεις το σκυλακι στο δρομο, γιατι δεν θα αντεχεις να το βλεπεις σικ, και να μην μπορεις να του προσφερεις τα βασικα.Αυτα αυριο μεθαυριο, το καλοκαιρακι (που λεει το ασμα) αν δεν εχεις που να το αφησεις , απλα το αμολας στο δρομο, και οταν γυρισεις αν εισαι τυχερος δεν θα το ξαναβρεις μπροστα σου...καπως ετσι η ελλαδα γεμιζει αδεσποτα......νομιζουν οτι το σκυλι ειναι Playstation 1 , δεν μας κανει ....ωξω ρε........

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe