Ιδέες για διαμόρφωση χώρου

Reaction score
2
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά...

Άμα είναι καλή η επόμενη χρονιά λέω να αρχίσω την αναπαλαίωση του πατρικού μου. Τα περισσότερα τα έχω ήδη σκεφτεί και μένει η διαμόρφωση του σαλονιού.

Εδώ φαίνεται ο χώρος όπως είναι τώρα.

Και εδώ όπως περίπου το σκέφτομαι να γίνει.

(πρώτη φορά το χρησιμοποιώ το sketchup και φαίνεται ενδιαφέρον)
Ο χώρος ανάμεσα στις 2 μπαλκονόπορτες είναι 2,70 και η απόσταση οθόνης - απέναντι τοίχου είναι περίπου 5,7 μέτρα. Οι τοίχοι αριστερά και δεξιά έχουν παράθυρα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη τοποθέτηση οθόνης στο χώρο...

Reaction score
384
Απάντηση: Ιδέες για διαμόρφωση χώρου

Δεν ειναι σιγουρος εαν μ'αρεσει το γωνιακο καναπεδακι, γιατι πεταει πολυ η μια του μερια εκτος τοιχου. Επισης, οι δυο καρεκλες που εβαλες στη μεση, κλεινουν το χωρο συν οτι δεν αφηνουν κανεναν να δει τηλεοραση απο τον καναπε.
Αυτα με μια γρηγορη ματια φυσικα.

Reaction score
2

Οι καρέκλες μπήκαν έτσι. Δεν νομίζω να ενοχλούν πάντως. Υπολογίζω το κάτω μέρος του πανιού και της TV περίπου στο 1.20 (λόγω τζακιού).
Σκέφτομαι τον καναπέ λίγο πιο μπροστά με βιβλιοθήκη από πίσω του... (Αν και θα είναι λίγο στενάχωρα στο μπιλιάρδο.)

Reaction score
2

Με οπτικές ίνες πάνω από το home theater και κρυφό φωτισμό με ledοσωλήνες... ναι... έχει κατωχυρωθεί ως σκέψη.

Reaction score
0
Ωραιος.

Δεν ξερω τι αλλο υπαρχει στον χωρο αλλα αν εισαι των κατασκευων ισως κολλαγε και καποιο μπαρ σε μια γωνια με ποτα,snacks και τα σχετικα,και απο πανω τοπικο χαμηλο φωτισμο.

Επειδη το δωματιο το θελει ενα βαψιματακι,αν θες ζεστο χωρο κοιταξε μηπως σου αρεσει να ριξεις ενα βαψιμο σε χρωμα που παει προς εκρου με καφε προς λαδι κολωνες.

Παντως να πω την αληθεια το τζακι στην θεση σου θα το καθαριζα απο εκει. :143:

Reaction score
2

Ελαφρώς βελτιωμένο...

Το τζάκι δεν φεύγει, γιατί μ'αρέσει (αν και θα αλλαχθεί με ενεργειακό)

(πάνω δεξιά θα γίνει κιθαρίτσα corner)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster