Ιδεες για FR + FL?

Reaction score
0
Γεια σε ολους,
θα ηθελα προτασεις για μπροστινα ηχεια.
Το bugdet μου ειναι 1500 ευρω.
Ευχαριστω.

Reaction score
50
Σωστά, για πες μας πρώτα τι ενισχυτή έχεις και επίσης σε τι χώρο ακούς (θες βάσης ή δαπέδου;)...

Τώρα, στα 1500 ευρώ υπάρχουν πολλάααα ηχεία που μπορείς ν' ακούσεις. Πάρε τον ενισχυτή παραμάσχαλα και ξεκίνα τις ακροάσεις γιατί εσύ είσαι ο τελικός κριτής. Κάποιες προτάσεις: Tannoy, Monitor Audio, Atlantic Technology, B&W, Klipsch, Audio Spectrum... και πολλές άλλες.

Reaction score
0
Απάντηση: Ιδεες για FR + FL?

Nαι εχετε δικιο,δεν ανεφερα τον ενισχυτη και τον χωρο.Εχω εναν εξακαναλο ada και ενα προ denon.To δωματιο ειναι 25 τετραγωνικα
και ειναι dedicated home cinema.
Eχω ολα τα υπολοιπα και μου λειπουν μονα τα μπροστινα (κλοπη στην μεταφορα).
Θα ριξω μια ζεστη ματια στα tannoy.
Ευχαριστω.

Reaction score
50
Κοίτα επίσης Chario (πολύ μουσικά ηχεία και με φοβερό φινίρισμα!) και Dali... Αλλά κάτι είπες ότι έχεις όλα τα υπόλοιπα εκτός των μπροστινών. Αυτό σημαίνει ότι έχεις και κεντρικό; Ποιο είναι αυτό; Έχει σημασία τα μπροστινά να δένουν με το κεντρικό. Ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να πάρεις για κύρια ηχεία της ίδιας σειράς.

Reaction score
0
Απάντηση: Ιδεες για FR + FL?

Πολυ καλη ιδεα τα Dali.Tα ακουσα πριν δυο εβδομαδες σε μια απο τις αλυσιδες,αλλα τα ειχα ξεχασει.
Ναι εχω κεντρικο ενα Elac αλλα θα ισως να το ρισκαρω με τα Dali.
Eυχαριστω για την υπενθυνιση (των Dali).

Reaction score
50
Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ τα Dali... Θα πρότεινα όμως, αν σε παίρνει οικονομικά, να πάρεις και το αντίστοιχο κεντρικό της όποιας σειράς επιλέξεις. Βέβαια αν βρεις μπροστινά ηχεία που σ' εντυπωσιάζουν αλλά εξαντλούν όλο το budget σου ίσως είναι καλύτερα να τα πάρεις και να κοιτάξεις για το αντίστοιχο κεντρικό αργότερα. Εσύ είσαι ο τελικός κριτής έτσι κι αλλιώς.

Reaction score
0
Εχω εδω και κανα 2 βδομαδες τα dali ikon 6.Tωρα αρχιζουν να στρωνουν σιγα σιγα,αλλα ηδη μου εχουν φανερωσει τη δυναμικη τους.Πιστευω για τα λεφτα που εδωσα(κατω απο 1000€) ειναι οτι καλυτερο.Βεβαια θελουν λιγη προσοχη στην τοποθετηση,αλλα αμα εχεις και ειδικο δωματιο για σινεμα,θα σου ερθουν μια χαρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale