Ιστορίες για...... HD

Reaction score
453
Εφόσον τελείωσε το κουραστικό παιχνίδι με την Αγγλία, είπα να κάψω λίγη λάμπα στο προβόλι.
Ψάχνω για ταινία και ανακαλύπτω το Danny The Dog.

Λοιπόν, την συγκεκριμένη ταινία μου την είχε δώσει ένας φίλος, όπου ήταν promo το dvd και δεν είχε κυκλοφορήσει τότε, στα video club.
Αναφέρω ότι ο φίλος ασχολείται πολύ με το pc και περισσότερο για θέματα μουσικής γιατί παίζει μπάσο και φτιάχνει κομμάτια, μιξάρει κλπ.
Για home cinema έχει μία 32άρα tv κι ένα combo system (ενισχυτής-dvd-ηχεία) για τον ήχο.
Γιατί αναφέρω όλα τα παραπάνω;
Απλώς για να σας δώσω να καταλάβετε ότι έχει κάποια σχέση με την τεχνολογία.

Πάρε μου λέει την ταινία είναι promo κλπ.
Του λέω ότι δεν βλέπω τέτοιες ταινίες (promo, internet κλπ) γιατί είναι χάλια σε ποιότητα.
Όχι ρε αυτή είναι καλή κόπια και ξέρω το κόλλημα σου αλλιώς δεν θα στην έδινα.
ΟΚ καλώς, την παίρνω.

Την βάζω λοιπόν στο dvd και τι να δώ!!!!!
Ήχος dolby digital 2.0 !!!!
Εικόνα letterbox !!!!
Ποιότητα εικόνας χάλια !!!!

Φυσικά την βγάζω αμέσως, παρά την αντίρρηση της δικιάς μου και ενός φίλου που με παρότρυναν να χαλαρώσω, λέγοντας ότι: εντάξει μωρέ βλέπετε κι έτσι.

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα λόγω των τελευταίων post περί HD, Blue Ray, HDTV κοκ.

Κοιτάω λοιπόν τα μέλη στο avsite και βλέπω 2576 μέλη.
Έστω και τα 2576 μέλη καίγονται για το HD.
Νομίζεται ρε παιδιά ότι είναι τόσο κοντά το HD;
Νομίζεται ότι θα ασχοληθεί ο "άλλος" για 2500 πελάτες που φωνάζουν, όταν έχει 11.000.000  πελάτες ικανοποιημένους;

Γιατί ο υπόλοιπος κόσμος (Ελλάδα) είναι όχι απλά ικανοποιημένος με την εικόνα του dvd, αλλά υπερικανοποιημένος.
Υπάρχει λόγος να επενδύσουν οι εταιρείες εισαγωγείς στην Ελλάδα και να φέρουν BR ή HD δισκάκια;
Κάποιοι από εσάς αναφέρουν για 1-2 χρόνια.
Εγώ το κόβω για πολυυυυυυύ αργότερα.

GTX

Reaction score
39
Πάντως την ταινία που λες την έχω δει να κυκλοφορεί σε HD τελευταία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλά εδώ υπάρχει κόσμος που ανέχεται να βλέπει ταινίες τραβηγμένες με κάμερα μέσα απο το σινεμά τί να λέμε?
Και όχι μόνο τις βλέπουν σου λένε οτι είναι και μια χαρα :shock: :shock:

Reaction score
6
Ωραιο θεμα από τον sothoms και ενδιαφέρουσα η ανησυχία του.

Από την άλλη θέλοντας να κανω λιγο τον δικηγόρο του διάβολου να συμπληρώσω πως τα sites οπου γίνετε το αλισβερίσι ταινιών( και άλλων) είναι ξένης προέλευσης.
Τι σημαίνει αυτό.
Ότι πρωτα σε ολες τις άλλες προηγμένες χώρες ευδοκίμησε το σπορ της πειρατείας που έχει σαν επακόλουθο και τις πολύ χαμηλής ποιότητας προϊόντα. Αυτή την κατάσταση την λούζονται σε Ευρωπη και Αμερική πολύ περισσότερο καιρο μιας και εκει οι συνδέσεις τους το επέτρεψαν από πολύ νωρις.
Από την άλλη όμως κανείς από αυτους δεν αποτράπηκε από την ιδεα για κατι καλύτερο σε εικόνα .
Θελω να πω πως αυτην την στιγμη στον υπόλοιπο προηγμένο κόσμο υπάρχει HD-TV την ιδια στιγμη που κυκλοφορούν και τα μπαχατελέ dvd ( και μάλιστα κυκλοφορούν με περισσότερο ενθουσιασμό στα ιδια κανάλια που κυκλοφορούν τα μπαχατελέ copys).
Συνεπώς δεν μπορω να μην πιστέψω πως το ιδιο θα συμβεί και εδώ.
Δεν μπορω να πιστέψω πως ατομο που θα εχει δει HD θα πάρει τα ματια του για να ριξει σε τετοιες κόπιες.
Μα τι λεω τωρα.
Ένας φίλος με τα από θεαση HD υλικου επαψε να βλέπει απλό dvd .

Του φαίνετε πολύ τσίπικο

VG

Reaction score
0
Ξεχναμε κατι βασικο,ή τουλάχιστον κατι που κάποτε ήταν βασικο:

Projectors,dvd players,blue-ray κτλ ειναι μέσα αναπαραγωγής.
Το καθ'αυτού προϊόν είναι η ταινία.

Φυσικά αν βλεπουμε ταινιες οπως Gonjila,King Kong κτλ τοτε η ταινια περναει ενιότε και σε δεύτερο πλάνο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Kαι εμεις τι κανουμε εδω?
Εμεις δεν ειμαστε εδω για να τους "ανοιγουμε τα ματια"?

Δεν ξερω βρε παιδια , παντως οταν στο δικο μου περιβαλλον τους δειχνω κατι σε HD μετα μαζευουμε σαγωνια απο το πατωμα.Και ολοι ρωτουν τι , ποσο , που....
Στην συνεχεια επανερχονται στην φρικτη καθημερινοτητα της ΕΡΤ/ΝΕΤ/NOVA και προφανως τους αρκει αυτο που βλεπουν(το ματι προσαρμοζεται και συνηθιζει ευκολα βλεπετε)

Ομως 2-3-4 φορες στο τελος που θα παει?
Αρχιζουν και ζητουν ολο και περισσοτερα.

Παρτε παραδειγμα τους εαυτους σας?
Ειναι δυνατον να παρακολουθησετε το Μουντιαλ στην ΝΕΤ?
Εγω παντως ΟΧΙ.
Και μαλιστα 1-2 φορες που ημουν προσκεκλημενος σε φιλικο σπιτι βρηκα καποια προφαση και εφυγα.

Ειτε το θελουμε ειτε οχι βρισκομαστε σε HD τροχια.
Στην αρχη-οπως εχει γινει και τις αλλες φορες στο παρελθον- θα ειμαστε μονο εμεις οι "τρελοι" , ενα ποσοστο της ταξης του 5 με 10% το πολυ.

Μετα ακολουθουν και οι υπολοιποι... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Eγώ ξέρω τουλάχιστον 6 άτομα (3 τεχνικοί ανάμεσά τους...) που καθόντουσαν και χάζευαν το Μundial σε ΗD...

Μόλις το δεις 1 φορά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω...

Και φυσικά όλοι εμείς εδώ τι κάνουμε;

Reaction score
0
Οπότε εδω ειναι μια καλη ευκαιρια για εμας που δεν ξερουμε που ακριβως θα βρουμε το HD και που θα το βαλουμε  :shock: :lol: :lol:
Δηλαδη τα δισκακια που εχουν τα DVD club ειναι καλης ποιοτητας ?
Οταν λετε HD, που το βρισκετε ?Download απο υπολογιστη μονο και απο δορυφορικα ?
Και που θα μπορουσα να το δω ?Στο Samsung HD-850 που εχω και κανει (λεει) upscale ? Ή θα χρειαστω 1920Χ1080 τηλεοραση μονο ?
Η 1366Χ768 μου τι θα δειξει ?
Εγω παντως που δεν ειμαι ΤΟΣΟ μεσα στα πραγματα ακομα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται. Μαλλον εχω μπερδευτει λιγο...
Ισως κι αλλοι το ιδιο.

Reaction score
5
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Kαι εμεις τι κανουμε εδω?
Εμεις δεν ειμαστε εδω για να τους "ανοιγουμε τα ματια"?
Εγω να δεις "ματια που εχω ανοιξει" :D :D :D
Τουλαχιστον οι μισοι που εχουν δει και δεν περιμεναν τετοια "αποκαλυψη" ειναι ηδη αγρια κουρντισμενοι η δεν θελουν να με δουν στα ματια τους :shock: :shock:........... οι γυναικες τους βεβαιως που τους εβαλα στην πριζα :D :D

Αλλα ειπαμε ειναι μεχρι να δεις. Μετα αρχιζει το ....... point of no return :lol: :lol: :lol: :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.587
Εχω ενα μηνα τον επιμονο κηπουρο SD και δεν μου κανει καρδια να δω θολουρα.....
και ειναι και καλο εργο........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.371
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos