- Reaction score
- 453
Εφόσον τελείωσε το κουραστικό παιχνίδι με την Αγγλία, είπα να κάψω λίγη λάμπα στο προβόλι.
Ψάχνω για ταινία και ανακαλύπτω το Danny The Dog.
Λοιπόν, την συγκεκριμένη ταινία μου την είχε δώσει ένας φίλος, όπου ήταν promo το dvd και δεν είχε κυκλοφορήσει τότε, στα video club.
Αναφέρω ότι ο φίλος ασχολείται πολύ με το pc και περισσότερο για θέματα μουσικής γιατί παίζει μπάσο και φτιάχνει κομμάτια, μιξάρει κλπ.
Για home cinema έχει μία 32άρα tv κι ένα combo system (ενισχυτής-dvd-ηχεία) για τον ήχο.
Γιατί αναφέρω όλα τα παραπάνω;
Απλώς για να σας δώσω να καταλάβετε ότι έχει κάποια σχέση με την τεχνολογία.
Πάρε μου λέει την ταινία είναι promo κλπ.
Του λέω ότι δεν βλέπω τέτοιες ταινίες (promo, internet κλπ) γιατί είναι χάλια σε ποιότητα.
Όχι ρε αυτή είναι καλή κόπια και ξέρω το κόλλημα σου αλλιώς δεν θα στην έδινα.
ΟΚ καλώς, την παίρνω.
Την βάζω λοιπόν στο dvd και τι να δώ!!!!!
Ήχος dolby digital 2.0 !!!!
Εικόνα letterbox !!!!
Ποιότητα εικόνας χάλια !!!!
Φυσικά την βγάζω αμέσως, παρά την αντίρρηση της δικιάς μου και ενός φίλου που με παρότρυναν να χαλαρώσω, λέγοντας ότι: εντάξει μωρέ βλέπετε κι έτσι.
Όλα τα παραπάνω τα έγραψα λόγω των τελευταίων post περί HD, Blue Ray, HDTV κοκ.
Κοιτάω λοιπόν τα μέλη στο avsite και βλέπω 2576 μέλη.
Έστω και τα 2576 μέλη καίγονται για το HD.
Νομίζεται ρε παιδιά ότι είναι τόσο κοντά το HD;
Νομίζεται ότι θα ασχοληθεί ο "άλλος" για 2500 πελάτες που φωνάζουν, όταν έχει 11.000.000 πελάτες ικανοποιημένους;
Γιατί ο υπόλοιπος κόσμος (Ελλάδα) είναι όχι απλά ικανοποιημένος με την εικόνα του dvd, αλλά υπερικανοποιημένος.
Υπάρχει λόγος να επενδύσουν οι εταιρείες εισαγωγείς στην Ελλάδα και να φέρουν BR ή HD δισκάκια;
Κάποιοι από εσάς αναφέρουν για 1-2 χρόνια.
Εγώ το κόβω για πολυυυυυυύ αργότερα.
Ψάχνω για ταινία και ανακαλύπτω το Danny The Dog.
Λοιπόν, την συγκεκριμένη ταινία μου την είχε δώσει ένας φίλος, όπου ήταν promo το dvd και δεν είχε κυκλοφορήσει τότε, στα video club.
Αναφέρω ότι ο φίλος ασχολείται πολύ με το pc και περισσότερο για θέματα μουσικής γιατί παίζει μπάσο και φτιάχνει κομμάτια, μιξάρει κλπ.
Για home cinema έχει μία 32άρα tv κι ένα combo system (ενισχυτής-dvd-ηχεία) για τον ήχο.
Γιατί αναφέρω όλα τα παραπάνω;
Απλώς για να σας δώσω να καταλάβετε ότι έχει κάποια σχέση με την τεχνολογία.
Πάρε μου λέει την ταινία είναι promo κλπ.
Του λέω ότι δεν βλέπω τέτοιες ταινίες (promo, internet κλπ) γιατί είναι χάλια σε ποιότητα.
Όχι ρε αυτή είναι καλή κόπια και ξέρω το κόλλημα σου αλλιώς δεν θα στην έδινα.
ΟΚ καλώς, την παίρνω.
Την βάζω λοιπόν στο dvd και τι να δώ!!!!!
Ήχος dolby digital 2.0 !!!!
Εικόνα letterbox !!!!
Ποιότητα εικόνας χάλια !!!!
Φυσικά την βγάζω αμέσως, παρά την αντίρρηση της δικιάς μου και ενός φίλου που με παρότρυναν να χαλαρώσω, λέγοντας ότι: εντάξει μωρέ βλέπετε κι έτσι.
Όλα τα παραπάνω τα έγραψα λόγω των τελευταίων post περί HD, Blue Ray, HDTV κοκ.
Κοιτάω λοιπόν τα μέλη στο avsite και βλέπω 2576 μέλη.
Έστω και τα 2576 μέλη καίγονται για το HD.
Νομίζεται ρε παιδιά ότι είναι τόσο κοντά το HD;
Νομίζεται ότι θα ασχοληθεί ο "άλλος" για 2500 πελάτες που φωνάζουν, όταν έχει 11.000.000 πελάτες ικανοποιημένους;
Γιατί ο υπόλοιπος κόσμος (Ελλάδα) είναι όχι απλά ικανοποιημένος με την εικόνα του dvd, αλλά υπερικανοποιημένος.
Υπάρχει λόγος να επενδύσουν οι εταιρείες εισαγωγείς στην Ελλάδα και να φέρουν BR ή HD δισκάκια;
Κάποιοι από εσάς αναφέρουν για 1-2 χρόνια.
Εγώ το κόβω για πολυυυυυυύ αργότερα.