Ισχύς πολυκάναλων av

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Aν και εχουμε πει καποια πραματα ας δουμε και καποια αλλα.

1 πληροφορια ιδια για ολα τα καναλια την ιδια στιγμη ειναι λιγο δυσκολο να υπαρξει.(καπως ετσι δουλευουν και οι ισοσταθμισεις -δεν εχουν ενα σημα ταυτοχρονα για ολα τα καναλια ).

2 η ταυτοχρονη πληροφορια στα 3 μπροστινα μπορει να κανει την ισχυη να πεσει ασχημα (και θα χτυπησει :143:) (κανα τουιτερ)

3 σε ενα Pioneer AX5ais δυνατο αναλογικο ειχα μετρησει στα 3 μπροστινα 70 βατ στο καναλι ταυτοχρονα.Στα χαρτια εδινε 120 περιπου (τοσα θυμαμαι)

4 οι ψηφιακοι pioneer δεν μπρουν να οδηγησουν σοβαρα σαν ενα αναλογικο.ο ονκιο (875) ετρεχε τσαμπουκαλεμενα 7 δυσκολα ηχεια.Ο pioneer 82 απλα ζεματαγε.

5 πριν 6 χρονια περιπου το hitech κοντραρε τον αχ5 με ενα ψηφιακο 200βατο σονι.Ολοι ξερουμε τις συμπαθειες του hitech στην σονι.Οσοι θυμουνται το τεστ ο σονι οδηγουσε χειροτερα allover σε σχεση με τον pioneer, συμφωνα με το περιοδικο

6 φιλος με μαραντζ και 5 τανοι , σε γκαζια και ανοιγοκλεισιματα του μαραντζ εκαιγε τουιτερ επι 2 .Στο κεντρικο παντα.

7 τα ηχεια , οι σταθμες , οι απαιτησεις, ο χρονος των κρεσεντο
η αποσταση απο την θεση ακροασης , οι ακυρωσεις, υποχρεωνουν τον εκαστοτε ενισχυτη να δουλευει αναλογα.

Reaction score
29.821
Απάντηση: ισχυης πολυκαναλων av

Στο 5 εχω μια μικρή ένσταση απορία.
Ο ta-da 9000es σκότωνε , και τον εδινε 7χ200rms.Το οτι είχε πλαδαρό μπάσσο , δεν ήταν απο τροφοδοτικό , αλλά απο ψηφιακή ενίσχυση.Ακόμα τον εχει γνωστός στα , αμερικας , με το κατάλληλο , mod ,στην οδήγηση , και ζωγραφίζει , ακούς ear? .
Τώρα οσο αφορά στην προτίμηση του hitech , αν θυμάσαι τότε η sony έβγαζε και γαμώ τα μηχανάκια.
Δεν ηταν τυχαία η προτίμησή του.Ακόμα και εγω που τότε ήμουν sonάκιας , το έλεγα , οτι εκθείαζε την sony . Μια κουβέντα κάποου απο κει μέσα και μεά ενα ακόλουθο συγκριτικό , στο οποίο ήμουν παρών και τις 3 μέρες μέ έπεισε για του λόγου το αληθές.
Για να μην αρχίσω σε αναφορές του TA-E 9000ES , TA-P9000ES ,TA-N9000ES, DVP-S9000ES, που τα είχα ολα και σκότωναν και πυροβόλαγαν στο μέτρο ολα τα υπόλοιπα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: ισχυης πολυκαναλων av

Γιανναρε μιας και το τευχος το εχω ενα ψαξιμο και ανεβαζω το κειμενακι.Οι σονι ειναι καλα αλλα παραξηγημενα μηχανακια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Ισχύς πολυκάναλων av

και να σε βλεπουμε πιο συχνα παλαιοντενονακια
ε παλιοντενονακια:126:
καθως και τον φανουρη:143:

Reaction score
29.821

Ε αφού ξέρεις οτι το ταμείον είναι κουκουρούκου.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ε και ?
η καρδια γεματη , και αυτην δεν μπορουν να μας την αδειασουν με τιποτα:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

telia ή αλλιως κοντα στην τελεία:114:

Reaction score
29.821

Kάτσε να ερθει και η παύλα , να μας αποτελειώσει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members