Ι Robot

Reaction score
0
Δεν θα κανω σχολια για την ταινια και κατα ποσο μεταφερει πιστα τα βιβλια του Ασιμωφ για το μελλον.
Θα σταθω στην πολυ καλη εικονα και στον υπεροχο ηχο της ταινιας. Ο ηχος (dts)ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε dvd παραγωγης. Διαυγης, ισορροπημενος, σωστη τονικοτητα, απιστευτη εκταση και στα δυο ακρα, υπεροχοι διαλογοι αναδεικνυουν ενα καλο κεντρικο. Τα SUB δεχονται πολυ δυναμη ελεγχομενη ομως σε καθε περιπτωση.
Νομιζω οτι το συστημα THX δεχτηκε ενα γερο ραπισμα. Η ταινια αναφορας μου. Δειτε τη και ακουστε τη. :wink:

Reaction score
49
Πάνο συμφωνώ και επαυξάνω.........
Με πρόλαβες!!
Ετοιμαζόμουν σήμερα να γράψω γι αυτήν! :roll:

Μόλις έβαλα άλλη μια ταινία στην λίστα ταινιών αναφοράς σε εικόνα και ήχο (ιδιαίτερα το δεύτερο.....)
Ήταν η πρώτη φορά που γείτονας μου τηλεφώνησε στο κινητό (στις 01:30 το βράδυ!!!) για να χαμηλώσω την ένταση γιατί είχε τρομάξει!!! Και το καλό........δεν ήταν ΤΟΟΟΟΣΟ δυνατά πια!! :twisted:

Reaction score
0
Για τσεκαρισε λιγο το νερο της λυσμονιας που σου δινει ο Γιαννης οταν βλεπετε ταινια σπιτι του. Επειδη προβλεπετε επισκεψη στο σπιτι του Γιαννη ρωταω... :wink:

Reaction score
5
Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα στα video club ελπίζω να καταφέρω να την παρακολουθήσω το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Reaction score
49
Για τσεκαρισε λιγο το νερο της λυσμονιας που σου δινει ο Γιαννης οταν βλεπετε ταινια σπιτι του. Επειδη προβλεπετε επισκεψη στο σπιτι του Γιαννη ρωταω... :wink:
Το νερό είναι πολύ ξεπερασμένο Πάνο!!!!
Μάλλον φταίει το "γλυκό κουταλιού" που κερνάω τους καλεσμένους μου φτιαγμένο από.........λωτούς!!! :mrgreen: :mrgreen:
Οπότε, αν σου προτείνω να φας κάτι.........διάλεξε κάτι σε υγρής μορφής!!!!

:roll: :roll: :roll: :roll:

Reaction score
14
Λες να το κάνει και να μου βάζει συνέχεια την ίδια ταινία;;;

Πάντως η σκηνή στη γέφυρα είναι σαν φωτογραφία από το κόμιξ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_