Ιce Age 2

Reaction score
6

Με την παρεα των παγετώνων που όμως δεν είναι καθόλου κρύοι , μας υποδέχεται ο Απρίλιος
Ιce Age - MELTDOWN η αλλιώς όπως τιτλοφορείται στην χώρα μας
Η Εποχή των παγετώνων - Απόψυξη

Οπ …Να και το έτερον ήμισυ

Η γνωστή "παλιοπαρέα" μιλά και Ελληνικά: για ακόμη μια φορά, στη μεταγλωττισμένη version της ταινίας, δανείζουν τις φωνές τους οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος.

Έρχονται στις 31 Μαρτίου

Reaction score
0
Θέλω να δηλώσω πως το Ice Age (1) ήταν μακράν η καλύτερη ταινία animation που έβγαλε ποτέ το Hollywood με τις απόλυτα σωστές δόσεις συγκίνησης και οικολογικής ευαισθησίας χωρίς να γίνεται ποτέ μελό, με εξαιρετικό animation και τρελλό γέλιο. Ειδικά οι σκηνές του προιστορικού σκίουρου Scrat και των Dodos, με κάνουν και γελώ μόνο που τις σκέφτομαι.

Η πλέον ευχάριστη έκπληξη, ήταν ο Εξελληνισμός της με το δίδυμο Μπέζου Φιλιππίδη να δίνει ρέστα. Ειδικά ο Φιλιππίδης είναι το κάτι άλλο και κατά την γνώμη μου ξεπερνά ακόμη και τον Αμερικάνο.

Η ταινία είναι η αγαπημένη εμένα και του γιού μου και την έχουμε δει μαζί τουλάχιστον 20 φορές. Ελπίζω να μας αποζημιώσουν για την αναμονή

Reaction score
49
Θέλω να δηλώσω πως το Ice Age (1) ήταν μακράν η καλύτερη ταινία animation που έβγαλε ποτέ το Hollywood με τις απόλυτα σωστές δόσεις συγκίνησης και οικολογικής ευαισθησίας χωρίς να γίνεται ποτέ μελό, με εξαιρετικό animation και τρελλό γέλιο. Ειδικά οι σκηνές του προιστορικού σκίουρου Scrat και των Dodos, με κάνουν και γελώ μόνο που τις σκέφτομαι.

Η πλέον ευχάριστη έκπληξη, ήταν ο Εξελληνισμός της με το δίδυμο Μπέζου Φιλιππίδη να δίνει ρέστα. Ειδικά ο Φιλιππίδης είναι το κάτι άλλο και κατά την γνώμη μου ξεπερνά ακόμη και τον Αμερικάνο.

Η ταινία είναι η αγαπημένη εμένα και του γιού μου και την έχουμε δει μαζί τουλάχιστον 20 φορές. Ελπίζω να μας αποζημιώσουν για την αναμονή

Φίλιππε, θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου!!!
Τόσο για την ταινιάρα όσο και για την εκπληκτική μεταφορά στα Ελληνικά με τις φωνές των Μπέζο-Φιλιππίδη :D :D :D :D :D

Περιμένω με αγωνία την νέα έκδοση......
Η οποία μάλλον θα με "δροσίσει" το καλοκαίρι!!! :D

Reaction score
0
Re: Ace Age 2

Eγω παιδια θα διαφωνησω μαζι σας.
Πιστευω οτι οι ταινιες της pixar δωσαν το "στιγμα" με αποκορυφωμα το NEMO .
Απλα το Ice Age χτυπησε στα "πολυ ισια" την pixar-disney.
Δημιουργηθηκε με απλα λογια το ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ.
Και ενοειται οτι ειναι πολυ καλη ταινια.
Και ενοειται επισης οτι περιμενω να δω και το 2. :wink:

Reaction score
855
To πρώτο ήταν άψογο, ωστόσο δεν νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Πίξαρ, ειδικά τα δύο toy story και το Monsters inc. To Nemo νομίζω υστερεί σε επίπεδο χιούμορ, αλλά είναι τέλειο τεχνικά......

Και βέβαια παίζει και το άλλο αντίπαλο δέος της Dreamworks (Shrek I).

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Λατρεμένος ο Scrat!!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω απολυτα!!!! Εχει βαλει υποψηφιοτητα για μια θεση στην ιστορια, αναμεσα στους μεγαλυτερους γκαφατζηδες, το κογιότ και τον Σιλβεστερ. Και αυτο με την πρωτη του ταινια!!!! Κατι μου λεει οτι θα γινει cult χαρακτηρας και θα τον ξαναδουμε συντομα!!! :wink:
Τωρα απο οσο ειδα απο το τρεϊλερ της ταινιας, ελπιζω να ξεπερασει την πρωτη. Θα δειξει... Η αναμονη ειναι μεγαλη παντως!!!!

Reaction score
6
Σπάει ταμεία στην άλλη μερια του Ατλαντικού το δεύτερο μερος του Ice Age.
Από το πρώτο Σαββατοκύριακο κιόλας κατάφερε να συγκεντρώσει σε εισπράξεις πανω από 70 εκατ. $ την στιγμή που η πρωτη ταινία για το ιδιο διαστημα ειχε μολις 46 εκατ.$.
Επίσης αυτό το άνοιγμα

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Καθότι απών για υπολογίσιμο χρονικό διάστημα, θα μου επιτρέψετε ένα μικρό παραλήρημα:
Βλάσφημη η σύγκριση Ice Age με Nemo και Toy Story-α και Monsters Inc. Το Ice Age καταφέρνει να βρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ παιδικού-μεγαλίστικου ύφους, και έχει εξαιρετικά εύστοχο χιούμορ τόσο λεκτικό όσο και σκηνοθετικό.
Στην ίδια κατηγορία θα έβαζα μόνο τα Shrek...τα άλλα έχουν εμφανώς παιδικό χαρακτήρα και παρόλο που βλέπονται ευχάριστα δεν προορίζονται για το ίδιο κοινό.
Ελπίζω απλά η συνέχεια να αποδειχθεί αντάξια του πρώτου.

Και συνεχίζω: :mrgreen:
Επιστρέφοντας μετά από αυτό τον λίγο καιρό, παρατήρησα ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιήγησής μου στο site αφιέρωσα στις ταινίες. Ούτε στους νέους προβολείς ούτε στις HDTVs ούτε στα HTPC-ιά (Και ας είμαι κατά τεκμήριο gadget-άς)... Χαίρομαι που βρήκα την ευκαιρία να ανακαλύψω και πάλι ότι βρίσκομαι εδώ γιατί πραγματικά διασκεδάζω να βλέπω ταινίες και λιγότερο να μετράω προδιαγραφές στα καινούργια μπιχλιμπίδια.
Θέλω όμως και να ευχαριστήσω τον Ανδρέα, όχι μόνο για τους συνεχείς διαγωνισμούς που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων σε αυτή την κατηγορία -αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ώστε να είναι πλήρης, επίκαιρη και γεμάτη ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ φίλε!

btw, όσοι δεν έχουν συμμετάσχει ακόμα στο διαγωνισμό για το Ice Age, σπεύσατε :wink:

Reaction score
6
Μηνά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια σε σημείο να κοκκινίσω.
Σου εύχομαι και γω με την σειρά μου καλή θητεία. (Το καλός πολίτης αργεί ακοοοοομα) :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss