Γεια σας παιδια.εχθες αγορασα μια πανασονικ PZ85 46 ιντζες (αν και λιγο μεγαλη για το χωρο μου) αλλα τη βρηκα σε δειγμα με λειτουργεια 4_5 μηνων και τιμη 1.150 e και κανονικη εγγυηση δυο χρονια..δεν ξερω αν εκανα καλα ..θα δειξη το μελον.Η τηλεοραση εχει φοβερη εικονα (αν και ζηλευω λιγο τη φωτηνοτητα των lcd και την ευκρινια και την αντιθεση τις crt 32 fhilips μου) αλλα πιστευω ειναι ακομα νεα εικονα στα ματια μου και θα τη σηνιθησω.προς το παρον την οδηγω με ενα απλο αλλα καλo dvd fhilips με scart και τολμω να πω οτι σε καποια καναλια οπως mtv π.χ. εχω την εντυπωση οτι μπορει να παιζει και λιγο καλυτερα απο το dvd,αυτο συμβαινει λετε οτι λογο ιψιλης αναλησις μονο με br αποδιδη τα μεγιστα?..παντως στο τηλεοπτικο ειναι πολυ καλη,φυσικα δεν ξερω πως θα ειταν διπλα διπλα με μια καλη lcd.θελω να ρωτησω λογο τηλεορασης που εχει παιζει πρεπει να κανω κατι,να προσεξω κατι οπως π.χ. στη ριθμηση,η εξοικονομηση ενεργειας να ειναι ανοιχτη διαφορα χαρακτιριστικα τι κανουν οπως το DVB to Q LINK,επισης να πω οτι βλεπω μονο καναλια και dvd.παντως το φως τις ημερας δεν τις ευνοη τις plasma.σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις..:123::123:
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025