ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ PΑΝ PZ85..ΤH ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ

Reaction score
0
Γεια σας παιδια.εχθες αγορασα μια πανασονικ PZ85 46 ιντζες (αν και λιγο μεγαλη για το χωρο μου) αλλα τη βρηκα σε δειγμα με λειτουργεια 4_5 μηνων και τιμη 1.150 e και κανονικη εγγυηση δυο χρονια..δεν ξερω αν εκανα καλα ..θα δειξη το μελον.Η τηλεοραση εχει φοβερη εικονα (αν και ζηλευω λιγο τη φωτηνοτητα των lcd και την ευκρινια και την αντιθεση τις crt 32 fhilips μου) αλλα πιστευω ειναι ακομα νεα εικονα στα ματια μου και θα τη σηνιθησω.προς το παρον την οδηγω με ενα απλο αλλα καλo dvd fhilips με scart και τολμω να πω οτι σε καποια καναλια οπως mtv π.χ. εχω την εντυπωση οτι μπορει να παιζει και λιγο καλυτερα απο το dvd,αυτο συμβαινει λετε οτι λογο ιψιλης αναλησις μονο με br αποδιδη τα μεγιστα?..παντως στο τηλεοπτικο ειναι πολυ καλη,φυσικα δεν ξερω πως θα ειταν διπλα διπλα με μια καλη lcd.θελω να ρωτησω λογο τηλεορασης που εχει παιζει πρεπει να κανω κατι,να προσεξω κατι οπως π.χ. στη ριθμηση,η εξοικονομηση ενεργειας να ειναι ανοιχτη διαφορα χαρακτιριστικα τι κανουν οπως το DVB to Q LINK,επισης να πω οτι βλεπω μονο καναλια και dvd.παντως το φως τις ημερας δεν τις ευνοη τις plasma.σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις..:123::123:

Reaction score
6
To DVD player έχει μόνο έξοδο Scart;

Αν έχει component (τρία στρογγυλά βύσματα, ένα πράσινο, ένα κόκκινο και ένα μπλε) χρησιμοποίησέ τα. Η εικόνα θα είναι καλύτερη και κατα πάσα πιθανότητα θα έχεις και τη δυνατότητα να στείλεις σήμα προοδευτικής σάρωσης.
Φυσικά αν το DVD έχει HDMI τότε επιλέγεις αυτό και έχεις τη δυνατότητα να στείλεις σήμα upscaled, ίσως και τη δυνατότητα σήματος που να ταιριάζει με την ανάλυση του πάνελ της TV.

Ποιο DVD player της Philips έχεις;

Reaction score
0
Απάντηση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ PΑΝ PZ85..ΤH ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ

σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου καταρχας..το dvd ειναι λιγο παλιο 6ετιας περιπου μον. 733 και δεν εχει την εξοδο που αναφερεις εχει μονο L R AUDIO την εξοδο που πηγαινη στο home sinema για ηχο και αλλη μια που γραφει CBVS και το scart.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385

Τόσα λεφτά έδωσες, δώσε ακόμη 70 ευρώ περίπου και πάρε ένα νέο dvd με έξοδο HDMI.

Reaction score
0

H τηλεοραση ειναι απαιχτη, και η τιμη ειναι καλη αν τη πηρες σε αριστη κατασταση,και το καλο ειναι οτι ειναι και στρωμενη.Καλες θεασεις. Και παρε ενα καλο dvd με hdmi upscaler χωρις σκεψη για να δεις εικονα.

Reaction score
0

Εχεται δικιο φιλοι μου abcd και forte12 αλλα λεω να περιμενω λιγο καιρο για να παρω ενα BR.η τελεοραση ειναι σε αριστη κατασταση,αγρατζουνιστη που λεμε..:123::123:

Reaction score
0

ενας φιλος εφερε το pleystasion 3 να δουμε πως παιζει με br...απλα εξερετικα,εχει φοβερη εικονα αλλα δεν θα ελεγα το ιδιο και για την κινηση τις..με το ιntelligent frame creation εχει βελτιωθει παρα πολυ σε σχεση με την pz 80 kai pz8 ας πουμε, αλλα θελει λιγη δουλειτσα ακομα.αυτο που παρατηρησα,και θα ηθελα τη γνωμη σας ειναι το εξης..σε καποιες διαφημισεις που περνουν απο κατω τα γραμματα γρηγορα καποιες φορες οταν αρχιζουν να βγενουν απο τη μια μερια (συνηθως απο δεξια προς αριστερα οπως κοιταμε) τα θαμπονη παρα πολυ αλλα μεχρι να φτασουν στη αλλη μερια τα κυλαει σωστα,δηλαδη μου δινει την εντυπωση οτι το intelligent frame creation σαν να το πιανει στον υπνο και ξαφνηκα ξυπναει.ειναι κατι φυσιολογικο αυτο λετε η καποιο προβλημα του εν λογου σηστηματος?..θα εκτιμουμα μια απαντηση αν γνωριζει καποιος...:123:

Reaction score
0

ενας φιλος εφερε το pleystasion 3 να δουμε πως παιζει με br...απλα εξερετικα,εχει φοβερη εικονα αλλα δεν θα ελεγα το ιδιο και για την κινηση τις..με το ιntelligent frame creation εχει βελτιωθει παρα πολυ σε σχεση με την pz 80 kai pz8 ας πουμε, αλλα θελει λιγη δουλειτσα ακομα.αυτο που παρατηρησα,και θα ηθελα τη γνωμη σας ειναι το εξης..σε καποιες διαφημισεις που περνουν απο κατω τα γραμματα γρηγορα καποιες φορες οταν αρχιζουν να βγενουν απο τη μια μερια (συνηθως απο δεξια προς αριστερα οπως κοιταμε) τα θαμπονη παρα πολυ αλλα μεχρι να φτασουν στη αλλη μερια τα κυλαει σωστα,δηλαδη μου δινει την εντυπωση οτι το intelligent frame creation σαν να το πιανει στον υπνο και ξαφνηκα ξυπναει.ειναι κατι φυσιολογικο αυτο λετε η καποιο προβλημα του εν λογου σηστηματος?..θα εκτιμουμα μια απαντηση αν γνωριζει καποιος...:123:
Ναι φιλε μου φυσιολογικο ειναι!
εχω την ηδια τηλεοραση εδω κ ενα 6μηνο κ ειμαι ενθουσιασμενος απ την εικονα της! ειδικα στη νοβα κ γενικα στα δορυφορικα καναλια εχει αριστη εικονα!

Reaction score
4

παντως εγω τη δικια μου την παιζω με σκαρτ απο ενα φιλιπς και βγαζει ΑΡΙΣΤΗ εικονα, ουτε πιξελιασματα ουτε τπτ, δλδ δε μπορω να σκεφτω ποση βελτιωση να ειχε με εξωτερικο upscaler, η τηλεοραση εχει δικο της πολυ καλο

α να μην ξεχασω.. το δικο μου εχει και κομπονεντ και το δοκιμασα... απογοητευση σκετη... εβαλα και το progressive scan αλλα τπτ ουσιαστικο... για την ακριβεια με τα κομπονεντ η εικονα εδειχνε πολυ χειροτερη...

Reaction score
0

Παιδια εχθες τελικα αγορασα ενα dvd samsung up scaling 1080p (το br μπορει να περιμενει ακομα) που υπαρχει στην αγορα, 70 eurο το πηρα εγω απο ΗΛΕΚΡΤΟΝΙΚΗ, αλλου το βρηκα και 85e, και ενα HDMI των 15e,και η διαφορα σε σχεση με το απλο dvd με το scart ειναι σημαντικη.δεν ειναι br φυσικα,αλλα παιζει αψογα, για τα λεφτα που κανει παντα.το προτηνω ανεπηφυλακτα για καποιον που ακομα δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα για ενα br και εχει απλο dvd σε tv ηψιλης ευκρινιας..στην ιδια θεση με μενα δηλαδη..καλο πασχα σε ολους με υγεια παιδια. :123:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός